oku oku anca bitti yaa... ama iyiki okumuşum bilgen başarmış motive oldum venüs ters oturma olayını yazmış o hep düşündüğüm bişeydi ama sonra saçmalıyorum diye düşünüyodum ama deniycem o şekilde
akşam gittim eve 1 saat sonra falanda eşim geldi odaya falan girmiyo duş faln aldı oyalanıyo içerde bende gittim yanına dayanamadım sarıldım sonra o da öyle sıkı sarıldı ki varya sanki aylar olmuş görüşmeyeli öyle özlemişim bayağı kaldık öyle sonra odaya gittik konuştuk falan işte ama ben adım atmadan o atmaz tabi dedim sen neden sarılmadın yapamıyorum ben diyo

neyse işte konuşmaya başladık o bana adliyeye gidelim verelim dilekçe deyince ben ilk başta ben gelmiycem sen git ver dedim zorluk çıkarmıycam bende hemen boşanıcam erkeksen verirsin dedim

bu lafın üzerine tabi o da inat bende inat kimse geri adım atmayınca olaylar oralara geldi o lafa çok bozulmuş...
ne olacak dedim mantıklı düşünelim gerçekten iyi olacaksa ikimiz içinde boşanalım dedim üzülürüz ama böyle hergün yıpranmaktansa belki doğru olan odur dedim yok işte istemiyorum boşanmayı sensiz daha iyi olmayacak falan çözücez atlatıcaz falan dedi bide sen bu aralar çok sinirlisin dedi

ama ne yapayım elimde değil normalde sabırlı biriyimdir ama bu aralar katlanamıyorum kimseye ama bugün okadar iyi hissediyorum ki kendimi burda yazılanları okudukça daha da iyi oluyorum hiç tanımadığım insanlar merak ediyorlar halimi yardımcı olmaya çalışıyorlar bu bana o kadar iyi hissettirdi ki bugün hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim sanki yıllardır tanıyor gibiyim sizleri...
bu arada adetliyim akşam duştayken parmak denedim adetliyken çok daha kolay iki parmağımı rahatrahat aldım birde elimi çekince adet kanı geldi rahatladım sanki

ben çok ağrılı oluyorum çünkü hemen her ay iğne vurduruyorum ağrı için... neyse yani bu akşam da deniycem mikrop açısından korkuyorum gerçi ama banyoda bi yandan su akarken sorunolmaz heralde bide ben akşam tampon alıcam tampon kullanmayı deniycem belki tamponu kullanabilirsem daha güvenerek yapabilirim aşamaları....... tekrar tekrar çok teşekkür edeirm hepinize tek tek.....