• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bence ara verme bak ben adetli olduğum halde ne yaptım biliyo musun arkadaşımdan tampon aldım ve hayatımda tampon kullanmam dediğim halde :18: şuan içimde ve bunu yapmadan bilemezdim hep nasıl yani hayatta duramam onla derdim işyerinde anna diye bi arkadaşım var letonyalı sürekli onunla tartışıyorduk o bana bakire olsan bile kullanabilirsin ben türkiyede duydum böyle bişeyi diyordu bende saçmalama anna olmaz öyle şey zaten ben onla rahat edemem diyordum ama şuan anladım ki asıl rahatsız olan pedmiş ve şuan tampon içimde inanamıyorum denemeden bilemezsin acıyacak mı yanacak mı diye dzilerim titredi resmen tamponu yerleştirirken yarısında geri çıkarmayı düşündüm ama çıkarsaydım bi dahada deneyemezdim sende pasta mumuyla yap bence onda çok rahat olunca diğerine geç bakalım

tatlım sakın haaaa sakın ertelemiyosun hep bu erteleme hastalığı yüzünden onca zaman kaybettik yıprandık eşlerimizle aramızda problemler çıktı. artık birazda mutlu olmak için çaba gösterelim nolur tatlım sakın beyninin sana oyun oynamasına izin verme. mumdan önce bi kaç kez kulak çubuğu dene rahat olunca geç muma tatlım. ben şok olmuştum kulak çubuğunu ilk yaptığımda demekki içimde bir yol var demiştim. bende hemen hemen seninle aynı durumdayım şuan regl yüzünden egzersiz yapamıyorum ama sen sakın erteleme arkadaşım :70::70::70::70::70:

peki canım sağolasın:71:

son sayfayı okrken birden şaşırdım doğru yerdemiyim yoksa yemek tarifleri bölümünemi geldim yanlışlıkla diye. kızlar çok acil cevaplayın murat ulusoya gitmeyi düşünüyorum ama güven eksikliğim var. karar veremiyorum bir türlü. lütfen yardım edin. dr. ulusoya gidenler sayfasında artık kimse takılmıyo özellikle gittim başardım diyenler. fikri olan yardım etsin. lütfeeeeen

canım ben ulusoya gitmedim ama gidenler arkadaşlar var ama bu sayfada pek görmüyorum zaten başaranlar nedense başarır başarmaz kaçtığı için tecrübelerinden bizi mahrum ediyorlar...hangi konuda güven sorunun var ? parayı verip yenemeyeceğindenmi korkuyorsun ? yoksa tedavi yöntemindenmi ?

kendini kastığın için yanma oluyodur veya akıntında olabilir yanman geçsin sonra devam etfito krem var günde 4 kez vaji içine sokmaya çalış tahriş yanma akıntı vs için sonra devam et eger çok tahriş edersen sürekli yanman olur canım birde krem olarak ne kullanıyosun direk mum mu deniyosun yada dr eldivenine falan mı geçiriryosun ben hiç mum denemedim de

ultrason jeli kullandım.yok daha çubuk yaptım bugün mum yapacam yani inşallah

sana sarılıom yafyummm:60::60::60: Karnım çok ağrıooooooooo:43::43::43::43::43::43:

ozum bende tam 2 hafta gec adet oldum 2 kere test yaptım resmen hamıle gb belırtıler yasadım vucut resmen oyun oynuyr bızımle 2. testten sora adet oldum inşallah hamilesindir ama kendini fazla dinleme daha da geç oluyr adet...

bence yanma oldugunda ara verilmesi gerek tabi bu günlerce değil en azından 1 gün diğer türlü sürekli tahrişden dolayı yanman olucak ben 10 günde yendim bu problemi yanmam olduğunda ara verdim çünkü yanma hissi olunca devam edemiyosun zaten ya bişey olursa diye bişey oldugu yok ama özellikle fito kremi önerebilirim size

kendini kastığın için yanma oluyodur veya akıntında olabilir yanman geçsin sonra devam etfito krem var günde 4 kez vaji içine sokmaya çalış tahriş yanma akıntı vs için sonra devam et eger çok tahriş edersen sürekli yanman olur canım birde krem olarak ne kullanıyosun direk mum mu deniyosun yada dr eldivenine falan mı geçiriryosun ben hiç mum denemedim de

cnm sen parmak egz.yaptın mı ?kulak çöpünden muma geçtin? o kısmı ben mi kaçırdımm
bebemmm?:emir_bebek:

hayır dün çubukla başladım ilk defa ama parmak yapamam korkuyorum mum düşündü bugün ama gülsecim

ozum bende tam 2 hafta gec adet oldum 2 kere test yaptım resmen hamıle gb belırtıler yasadım vucut resmen oyun oynuyr bızımle 2. testten sora adet oldum inşallah hamilesindir ama kendini fazla dinleme daha da geç oluyr adet...

bende öle düşünüom canımcım... bi kerede böle olmustuuu banaaaa nasip bakalımmmm

bende öle düşünüom canımcım... bi kerede böle olmustuuu banaaaa nasip bakalımmmm

amin hayırlısı inşallahh hamilesindir bende çok istiyorum ama vajiyi yenmeyi daha çok istiyorum Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı,sıhhatli evlatlar nasip etsin...

kızlar hepinizi çoooooook seviyorum ben çıkıyorum yemek yapcam kocişime. lütfen egzersizin üstüne düşün inşallah geldiğimde güzel haberler görmek istiyorum:71::71::71::71:

amin hayırlısı inşallahh hamilesindir bende çok istiyorum ama vajiyi yenmeyi daha çok istiyorum Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı,sıhhatli evlatlar nasip etsin...

amin inşallah canım RABBİM HEPİMİZE EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH..... CANIM BEN YUMURTLAMA DÖNEMİNDE P...S YARISINI ALIP BOŞALDI İÇİN BİRAZDA ÖLE SÜPHELENİORUMMM OYUSDEN KARARSIZIMMMM...HAKKIMDA HAYIRLISIII

cnm sen ne yaptın hiç rapor vermiyorusn :62::62::62::62:
kızlar hepinizi çoooooook seviyorum ben çıkıyorum yemek yapcam kocişime. lütfen egzersizin üstüne düşün inşallah geldiğimde güzel haberler görmek istiyorum:71::71::71::71:
kolay gelsin cnmcm af. ol. muck sendende güzel haberler bekliyoruz muck muck...
kızlar herkes yensin artık hürbüz yedi kocalı biz valla bitaneden korktuk ha:)

:60::60::60::60::60:hakkaten he yedi kocalı hürmüz :52::52::52::52::52:

Back
X