- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #46.601
canım bence ara verme bak ben adetli olduğum halde ne yaptım biliyo musun arkadaşımdan tampon aldım ve hayatımda tampon kullanmam dediğim halde :18: şuan içimde ve bunu yapmadan bilemezdim hep nasıl yani hayatta duramam onla derdim işyerinde anna diye bi arkadaşım var letonyalı sürekli onunla tartışıyorduk o bana bakire olsan bile kullanabilirsin ben türkiyede duydum böyle bişeyi diyordu bende saçmalama anna olmaz öyle şey zaten ben onla rahat edemem diyordum ama şuan anladım ki asıl rahatsız olan pedmiş ve şuan tampon içimde inanamıyorum denemeden bilemezsin acıyacak mı yanacak mı diye dzilerim titredi resmen tamponu yerleştirirken yarısında geri çıkarmayı düşündüm ama çıkarsaydım bi dahada deneyemezdim sende pasta mumuyla yap bence onda çok rahat olunca diğerine geç bakalım
tatlım sakın haaaa sakın ertelemiyosun hep bu erteleme hastalığı yüzünden onca zaman kaybettik yıprandık eşlerimizle aramızda problemler çıktı. artık birazda mutlu olmak için çaba gösterelim nolur tatlım sakın beyninin sana oyun oynamasına izin verme. mumdan önce bi kaç kez kulak çubuğu dene rahat olunca geç muma tatlım. ben şok olmuştum kulak çubuğunu ilk yaptığımda demekki içimde bir yol var demiştim. bende hemen hemen seninle aynı durumdayım şuan regl yüzünden egzersiz yapamıyorum ama sen sakın erteleme arkadaşım![]()
peki canım sağolasın