• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bendede bugün hep yanma oldu kulak çubuğuyla denedim akşam ama psikolojik sanırım yenıyo böle bi tuhaf his var ne kadar sonra yanma hissi geçiyor acaba

:43::43::43:7 di geçmiş cnm ya...

evet çok yaaaaa.....uyusssss oluyorummmmm zatiiii.....

alıştım gerçççiiiide işte bazen uyusssssssss oluyorummmmmmm böleeeee...

özellikle çrş.günleriiiiiii....zati kayınvalideme gitçemmmmm bide ondan uyuz oluyorummmmm...

ıyyyyyyy .....böööööö....daaa anlat şey bulamadımmmmm....:36::36::36::36::36:

özellikle çrş.günleriiiiiii....zati kayınvalideme gitçemmmmm bide ondan uyuz oluyorummmmm...

iyiakşamlar meleklerimmmmmmmm sizleri çok seviyorum

vavvvvvvvvv motorsiklet mi deniz motoru mu kız ?? kocişinle mi aman dikkat edin ...

ohhhhhhhhhhh gezin datlummmmm...

hakettiniz bunu....gezin dolaşın kafanız dağılsınnnnnnn sonraaaaa..............

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

yupppppiiiiiii senin adına çok seviniyorummmmm:64::64::64::64:
saol canımm valla burda moral depolayınca eve de iyi gidiyorum işte sayenizde.. ama sen çok geç çıkıyomuşsun işten :95:
amanın kız ne biniyosunuz o zaaman cok tehlikeli :47::47::47::47:kaza yapmış akıllanmamışınız amanın geliyor sopaa
ama ondaki zevk varya hiçbişeyde yok ben diyodum ki hayatta binmem kocam çok istiyodu sonra 2010 ocakta d. günü hediyesi aldım ona motor ruhsatıda kargoyla yolladım delirdi :52: şimdi ben ondan çok seviyorum valla çok heyecanlı süper
bu arada tamponu çıkardım hissetmemek gerekiyomuş ben hissetiyodum ama rahatsız edici değil gidip ittim önce biraz daha sonra dayanamadım çıkardım :20:

kızlar bendede bugün hep yanma oldu kulak çubuğuyla denedim akşam ama psikolojik sanırım yenıyo böle bi tuhaf his var ne kadar sonra yanma hissi geçiyor acaba

kendini rahat hissettiğinde gidecek tatlımmmm...en başta ben öyleydimmm..ay yandı
ay tahriş olduuuu filannnn..alışınca niyeyse hiç olmuyoooo...niye yanma ların çoğu kendimizi
kastığımız için yanımda olsan anlatacam bak baş parm.ile işaraet parm.birleştir hiç boşluk kalmasın
diğer elinle oraya girmeye çalış girermi hadi girdi hissi ne olur sence? yanma sızı kapalı yere
girmeye çalışıyoruz ondan...bide aynı şekilde elinle o olucak şeklinde yap ne olsa girer ordan...
yanmada olmas hisside olmazzzzz....herşey sizin elinizde....:1::1::1:

Gene sizleri çok gerden takip ediyorum of ya adam mıh gibi çakıldı hiç çıkmadı şu poliklinikten ya sinir oldum azıcık açayım dedim gözü hemen ekranda sizleri özledim yaff. Bu akşam eşim nöbette msn girebilicem :)) mumla denemeye devam inşallah bu akşam beceririm. Dualarınızı eksik etmeyin.. Şimdilik ALLAH ' a emanet olun beni sakın unutmayın

canım yaptıkca geçiyor git gel yapmaya çalışın ıkının kasmayın kegel çalısın kasları kontrol edin ne zaman kasılıp ne zaman gevsediğini kegel yapaarak ögreniyorsunuz...

:26::26::26::26:sevmiyonmu k.valideni kısss niye çarşambaları gidiyonus özel gün mü?
iyiakşamlar meleklerimmmmmmmm sizleri çok seviyorum
ii akşamlar cnmcm
saol canımm valla burda moral depolayınca eve de iyi gidiyorum işte sayenizde.. ama sen çok geç çıkıyomuşsun işten :95:

ama ondaki zevk varya hiçbişeyde yok ben diyodum ki hayatta binmem kocam çok istiyodu sonra 2010 ocakta d. günü hediyesi aldım ona motor ruhsatıda kargoyla yolladım delirdi :52: şimdi ben ondan çok seviyorum valla çok heyecanlı süper
bu arada tamponu çıkardım hissetmemek gerekiyomuş ben hissetiyodum ama rahatsız edici değil gidip ittim önce biraz daha sonra dayanamadım çıkardım :20:

cnm güzel ama tehlikeli bir zevk dikkat.. ii bari çkardınmı ne kadar kolaymış dimi.

kendini rahat hissettiğinde gidecek tatlımmmm...en başta ben öyleydimmm..ay yandı
ay tahriş olduuuu filannnn..alışınca niyeyse hiç olmuyoooo...niye yanma ların çoğu kendimizi
kastığımız için yanımda olsan anlatacam bak baş parm.ile işaraet parm.birleştir hiç boşluk kalmasın
diğer elinle oraya girmeye çalış girermi hadi girdi hissi ne olur sence? yanma sızı kapalı yere
girmeye çalışıyoruz ondan...bide aynı şekilde elinle o olucak şeklinde yap ne olsa girer ordan...
yanmada olmas hisside olmazzzzz....herşey sizin elinizde....:1::1::1:

sağol tatlım şu vajilikten bu kurtulsak bu akşam yine kulak çubuğuyla denicem şimdilik sadece tek çubukla deneyebiliyorum yavaş ilerliyorum bunada canım sıkılıyor

Gene sizleri çok gerden takip ediyorum of ya adam mıh gibi çakıldı hiç çıkmadı şu poliklinikten ya sinir oldum azıcık açayım dedim gözü hemen ekranda sizleri özledim yaff. Bu akşam eşim nöbette msn girebilicem :)) mumla denemeye devam inşallah bu akşam beceririm. Dualarınızı eksik etmeyin.. Şimdilik ALLAH ' a emanet olun beni sakın unutmayın

hadi tatlım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle.güzel haberlrle dön inşallahhh.artık biliyosun nasıl yapacağını ben güveniyorum sana onuda başaracaksın şeker:34::71:

Back
X