- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #46.861
inşallah canım sizlerinde desteğiyle....ya emineeeeeeeeeeeeeeee varya sen illa ağlatıcaksın beni belli oldu:85:duygularını ne kadar güzel ifade etmişsin ya bayıldımmmmm resmencanım benim ya inan ki başardığın zaman tüm bu sıkıntılar tasalar hepsi uçup gidicek bu kadar kolaymış mı diyceksin.valla reglin bitsin bizden kurtuluşun yok söyliyeyim şimdiden
![]()
canım kıyamam yaa eve gidince bi duş al sonra ışıksız uzan biraz iyi gelir... bende de sıkıntıdan mide migren ne ararsan var... bilirim o ağrıyı... burası benim için dönüm noktası oldu sizi kırk yıldır tanıyo gibi hissediyorum o yüzden bu kadar kolay paylaşabildim bunu sizle..leynnnnnn emineeeeeeeeeeee zaten başım ağrıyodu hepten fena ettin beniiiii çatlıyoooo bak şimdiiiiiiivajiyi yenmeden önce düşünüpte yazıya dökemediğim şeyleri yazmışsın kendimi buldum çoğu satırda
ama bunlar geçecek vajiyi sevginiz ve sabrınızla yeneceksiniz lütfen bu kadar basit bi şey yüzünden sevginizi yok etmeyin görüyorsunuz bu sevgiler kolay kazanılmıyor sanmıyorumki vajiyi yaşamayan çift bizler kadar büyük bir sevgiye sahip olsun bizi acımız daha sağlam yaptı belkide herşeyde bir hayır var derler ya hep bir ömür mutluluğumuzun anahtarı belkide o kabus dolu ağlayarak geçen gecelerimizde hiç bitmeyen aşkımızda
herşeye rağmen evliliğimize tutunmakta
bu mubarek gecede dualarım sizlerle rabbim tüm bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardım etsin bir an önce kurtulun kızlar size yemin ediyorum sandığınız korktuğunuz düşündüğünüz gibi bir şey değil sakın korkmayın kendinizi rahat bırakın egzersizlerinizi önemseyin ve üstüne gidin çok kısa zamanda aşacaksınız ama siz yeterki azmedin çok uzak değil mutluluk heşey sizin elinizde.....
yarın akşam kısmetse yaparım egzersizleri belki erken ama p.... denemsini de yapıcam çünkü snein dediğin ters oturma olur gibi geliyo bakalım olmazsa egzersize devam bi süre daha....
iyi akşamlar canım....emine ağlattın bizi iyiakşamlar meleklerim
evet bu günleri atlatalım bi yenelim bir o kadar daha güçlenecek evliliklerimiz...bende hep derdim niye katlanıyoruz birbirimize neden boşanmıyor bunu çekenler varmış ama bilmiyoruz konuşmuyoruz ki onlar ne düşünür nasıl yaşar burda aynı sorunları aynı yaşanılanları hele kaç yıl bu olay yokmuş gibi silmelerimizi başkalarının yaşadığını görmek bile farklı kimsyle paylaşamadığın anlatamdığın şeylerin aynılarını yaşayanların olduğunu bilmek umut etmek buranın başta en güzel yönü bu canlarım
ve tabiki listeee yenenler listesine girebilmek
ve kolay elde edilen şeyler unutulur ama zorlukları aşarak elde edilen unutulmaz sanırım eşlerimizde bizde bu zorluklara katlandığımız için diğer evliliklerden farklıyız![]()