• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya emineeeeeeeeeeeeeeee varya sen illa ağlatıcaksın beni belli oldu:85:duygularını ne kadar güzel ifade etmişsin ya bayıldımmmmm resmen:16:canım benim ya inan ki başardığın zaman tüm bu sıkıntılar tasalar hepsi uçup gidicek bu kadar kolaymış mı diyceksin.valla reglin bitsin bizden kurtuluşun yok söyliyeyim şimdiden:47:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
inşallah canım sizlerinde desteğiyle....
leynnnnnn emineeeeeeeeeeee zaten başım ağrıyodu hepten fena ettin beniiiii çatlıyoooo bak şimdiiiiiii :47:vajiyi yenmeden önce düşünüpte yazıya dökemediğim şeyleri yazmışsın kendimi buldum çoğu satırda :71:ama bunlar geçecek vajiyi sevginiz ve sabrınızla yeneceksiniz lütfen bu kadar basit bi şey yüzünden sevginizi yok etmeyin görüyorsunuz bu sevgiler kolay kazanılmıyor sanmıyorumki vajiyi yaşamayan çift bizler kadar büyük bir sevgiye sahip olsun bizi acımız daha sağlam yaptı belkide herşeyde bir hayır var derler ya hep bir ömür mutluluğumuzun anahtarı belkide o kabus dolu ağlayarak geçen gecelerimizde hiç bitmeyen aşkımızda:69: herşeye rağmen evliliğimize tutunmakta :71:bu mubarek gecede dualarım sizlerle rabbim tüm bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardım etsin bir an önce kurtulun kızlar size yemin ediyorum sandığınız korktuğunuz düşündüğünüz gibi bir şey değil sakın korkmayın kendinizi rahat bırakın egzersizlerinizi önemseyin ve üstüne gidin çok kısa zamanda aşacaksınız ama siz yeterki azmedin çok uzak değil mutluluk heşey sizin elinizde.....
canım kıyamam yaa eve gidince bi duş al sonra ışıksız uzan biraz iyi gelir... bende de sıkıntıdan mide migren ne ararsan var... bilirim o ağrıyı... burası benim için dönüm noktası oldu sizi kırk yıldır tanıyo gibi hissediyorum o yüzden bu kadar kolay paylaşabildim bunu sizle..
yarın akşam kısmetse yaparım egzersizleri belki erken ama p.... denemsini de yapıcam çünkü snein dediğin ters oturma olur gibi geliyo bakalım olmazsa egzersize devam bi süre daha....

emine ağlattın bizi iyiakşamlar meleklerim
iyi akşamlar canım....
bende hep derdim niye katlanıyoruz birbirimize neden boşanmıyor bunu çekenler varmış ama bilmiyoruz konuşmuyoruz ki onlar ne düşünür nasıl yaşar burda aynı sorunları aynı yaşanılanları hele kaç yıl bu olay yokmuş gibi silmelerimizi başkalarının yaşadığını görmek bile farklı kimsyle paylaşamadığın anlatamdığın şeylerin aynılarını yaşayanların olduğunu bilmek umut etmek buranın başta en güzel yönü bu canlarım :69:
ve tabiki listeee yenenler listesine girebilmek
ve kolay elde edilen şeyler unutulur ama zorlukları aşarak elde edilen unutulmaz sanırım eşlerimizde bizde bu zorluklara katlandığımız için diğer evliliklerden farklıyız :69:
evet bu günleri atlatalım bi yenelim bir o kadar daha güçlenecek evliliklerimiz...

PÜFFFFFFFFFFF beaaaaaaa....içim şiştiiiiii.......

akşam evde şenlik varrrrrrrrrrrrr.....

toparlanmam lasımmmm nerde bu kuduruklarım benimmmmm yaaaaa.....

acil gaza gelmem lasımmmmmmm.......:1::1::1::1:

PÜFFFFFFFFFFF beaaaaaaa....içim şiştiiiiii.......

akşam evde şenlik varrrrrrrrrrrrr.....

toparlanmam lasımmmm nerde bu kuduruklarım benimmmmm yaaaaa.....

acil gaza gelmem lasımmmmmmm.......:1::1::1::1:

sen bence gazı almışsın çoktan :52: ohhh gider giyinirsin şimdi süpriz yaparsın adama kapıda.... hadi bende kaçtım verdiğimiz geçici rahatsızlıktan ötürü özür dileriz... hadi bakalım iyi eğlenceler size... kopkop :66:

is karası gibiyim o temiz ellerinde
dil yarası gibiyim o masum sözlerinde
kal deme hiç bunu benden isteme
sus bu gece bana aşktan sakın hiç bahsetme
dur bu gece bana dokunma beni delirtme
sana boşuna umut vermek istemem

çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde
bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde

sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme
giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince
sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde
bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince

mum gibiyim senin ışıl ışıl o gözlerinde
kum gibiyim uçsuz bucaksız o çöllerinde
kış gibiyim yakan yaz güneşinde
hırsız gibiyim kadehteki o ruj izlerinde
dil gibiyim yanağındaki o beninde
kal deme hiç bunu benden isteme

emıneeeeeeeee mahv ettın benıııııııııııııııııııııııııı yaaaaaaaaa kendım den gectım canım allah sızı bır omur mutlu etsın hersey gonlunuzce olsun yuzunuzde kı gulumsemeler hıc eksık olmasın akıttıgın her goz yası mutluluk goz yası olsun

eminecim bende bütün arkadslarım gibi aglayarak okudum canım benim inanki bzlerde bu yollardan geçtik her seferinde kırdık tamir etmeye çalıştık ama sana şunu söyleyebilirimki yendikten sonra herşey okadar farklı oluyorki yeni evlenmiş gibi biz 2.5 aydır maşallah bikere bile kavga etmedik şimdi bütün olduk. sende yendikten sonra bana haklıymışın diyeceksin...gerçek sevgiler hiç bir zman bitmez sizde birbirinizi çok seviyorsunuz hiç bir zaman bırakmayın canım sende yeneceksin buna çok yakınsın güveniyorum herzaman yanındayız bitanem herzaman çok mutlu ol...:71::71::71::29::29::29:

kızlaaaaaaaaarrrrr napıyosunuzzzzzz?? kelebekcim venüstencim ve aşağıdaki diğer arkadaşlar nasılsınız? venüstencim başın nasıl oldu canım geçti mi ağrın? çok geçmiş olsun gülom

kızlaaaaaaaaarrrrr napıyosunuzzzzzz?? kelebekcim venüstencim ve aşağıdaki diğer arkadaşlar nasılsınız? venüstencim başın nasıl oldu canım geçti mi ağrın? çok geçmiş olsun gülom

geçti allaha şükür işten çıkınca soğuğu yedim iyi geldi temiz hava :8: yemek var bu akşam bende kendime uyduruktan bi maske yapıyom nasıl olsa reglim azcık bakam kendime :9:

saol cnmcm sen nasılsın bakalım bende yeni geldim eve sergi vardı...
geçti allaha şükür işten çıkınca soğuğu yedim iyi geldi temiz hava :8: yemek var bu akşam bende kendime uyduruktan bi maske yapıyom nasıl olsa reglim azcık bakam kendime :9:

bebeişim geçmiş olsun kıyamam sana gel masaj vapayım cana... kokoş seni ne maskesi kızz :9::9::9:

bak tabi yafffrummmm sevindim geçtiğine ne maskesi yapıon bakalım bizimlede paylaş bilgilerini bakem:32::32::32::32:

bak tabi yafffrummmm sevindim geçtiğine ne maskesi yapıon bakalım bizimlede paylaş bilgilerini bakem:32::32::32::32:

canım uydurdum totişten bi yumurta sarısı yarım limon biraz zeytinyağı birazda un kek yapıyom sanki :66::66::66::66::66: cildim karma zeytinyağı kuruluk için limon gerilmesi için yumurta beslemesi için unda temizliyomuş balda katcaktımda kavanozun kapağı açılmadı mumya gibi dolaşıyom evde kociş gelince korkup kaçmazsa iyi :46::46::46::46:

canım uydurdum totişten bi yumurta sarısı yarım limon biraz zeytinyağı birazda un kek yapıyom sanki :66::66::66::66::66: cildim karma zeytinyağı kuruluk için limon gerilmesi için yumurta beslemesi için unda temizliyomuş balda katcaktımda kavanozun kapağı açılmadı mumya gibi dolaşıyom evde kociş gelince korkup kaçmazsa iyi :46::46::46::46:

hayyyy allah iyiliğini versin canım kek gibi tarif gerçekten ama iyi gelir inşallah:1::1::1::1::1::1:

tekrar tekrar okudum mailini...

eminecik gel boşayım seni, hergün boşadığımız ve hala mutsuz olan insanlardan biri ol istersen, ama bence kolayı seçme mücadeleni ver ve hayal ettiğin kocanın kollarında güzel gecelerin olsun, boy boy çocuklarınız olsun, yaşamının bir anlamı olsun kulağa ne güzel geliyor dimi, hepimiz bunun hayalini kuruyoruz hergece kolayı seçmek çok kolay çünkü....

Back
X