- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #47.021
ayyyyy burda ben çatlıcammmmm meraktannnnn...yaaa.....![]()
umutlanmak istemiorum kıs ne yapim bi kereee daha böle umutlanmıştım ama bu farklı bu p...s denemesiyle olan bişi ne diyim hakkımda hayırlısııııı:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyy burda ben çatlıcammmmm meraktannnnn...yaaa.....![]()
doğru söylüorsunnnnn:26: ssk mız varrr aç karnınamı yapılıoo bu tahlil ben yemek yedimmmm:26:
umutlanmak istemiorum kıs ne yapim bi kereee daha böle umutlanmıştım ama bu farklı bu p...s denemesiyle olan bişi ne diyim hakkımda hayırlısııııı:26:
kıslarr ben gidiommm laptopu verdim babama bugün gösterecekkk ...eğer test yaparsam ne yapıp edip sizee eltimden girer bildiririmmmm tamamamııı ...inşallah hemen yaparlarda laptpu getirir babammm yoksam sizsiz ne etcem ben ...Alaha emanet olun öpüom siziii![]()
slm gardaslarımmm hayırlı cumalar herkese![]()
geçen üç hafta falan önce hamileyim demiştim meğer gerçekten hamileymişim dün doktora gittim düşük yapmışsın dedi çok kanamam olmuştu pıhtılaşmış şekilde ben o ara bebeğimi kaybetmişim
çokkkkk geçmiş olsunnnn tatlımmmm...
sizinle paylaşmak istedim üzldüm baya bebeğime sahip çıkamadığım için
geçen üç hafta falan önce hamileyim demiştim meğer gerçekten hamileymişim dün doktora gittim düşük yapmışsın dedi çok kanamam olmuştu pıhtılaşmış şekilde ben o ara bebeğimi kaybetmişim
canım sela okunuyo tam çıkayım demiştim gördüm
canım başta nekadar zor olsada biz sahibi değiliz biliyorsun ve düşük tehlikeli nekadar hazırlıklarla kaybedenler var alan bi gün hayırlısını veriri inşallah ve kendini suçlama sakın bak sela vakti senin duan kabul olur hemen hem kendine hem bize oku bakayım
ya bu arada böyle yazıyoruz ama herkezin inancına saygımız var ogeldi aklıma belki inançlarımız farklı olabilir ama sorunumuz aynı![]()
canım sela okunuyo tam çıkayım demiştim gördüm
canım başta nekadar zor olsada biz sahibi değiliz biliyorsun ve düşük tehlikeli nekadar hazırlıklarla kaybedenler var alan bi gün hayırlısını veriri inşallah ve kendini suçlama sakın bak sela vakti senin duan kabul olur hemen hem kendine hem bize oku bakayım
ya bu arada böyle yazıyoruz ama herkezin inancına saygımız var ogeldi aklıma belki inançlarımız farklı olabilir ama sorunumuz aynı![]()
Yeni evli çift sabah uyanırlar, yatakta muhabbet başlar, Kadın sorar kocasına;
-Ya senin ayakların neden bu kadar büyük?.
-Çocukluğumda çok yalın ayak gezdimde ondan.
Peki ya, kafan neden bu kadar iri?
-Çocukluğumda hiç şapka giymezdimde, ondan.
Kadin bir süre düşündükten sonra:
-Vah Vah! , ne olurdu çocukluğunda birazda külotsuz gezseydin!.
![]()
gecmıs olsun canım uzulme hakkında hayırlısı olsunnnnnnn belkı boylesı daha hayırlı dır senın ıcın allah hayırlı bı zaman da hayırlı bı evlat tekrar nasıp etsın sana canım![]()