• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıslarr ben gidiommm laptopu verdim babama bugün gösterecekkk ...eğer test yaparsam ne yapıp edip sizee eltimden girer bildiririmmmm tamamamııı ...inşallah hemen yaparlarda laptpu getirir babammm yoksam sizsiz ne etcem ben ...Alaha emanet olun öpüom siziii:54::54::54::54::54:

umutlanmak istemiorum kıs ne yapim bi kereee daha böle umutlanmıştım ama bu farklı bu p...s denemesiyle olan bişi ne diyim hakkımda hayırlısııııı:26:

tabiki hayırlısı tatlımmmm ama böyle bekledikçe stresss yapıp reglinde geleceği
varsa gelmiyor.....git baktır yoksa yoktur zatiiii...aylar torbaya girmedi ya önümüzdeki ay yine
beklerissssss bebeşimizi......:1::1::1::1:

kıslarr ben gidiommm laptopu verdim babama bugün gösterecekkk ...eğer test yaparsam ne yapıp edip sizee eltimden girer bildiririmmmm tamamamııı ...inşallah hemen yaparlarda laptpu getirir babammm yoksam sizsiz ne etcem ben ...Alaha emanet olun öpüom siziii:54::54::54::54::54:

kız dün sanA güldüm mü nettimse gecede benim koca düşürdü aklım çıktı oayağını tutuyo acıdı diye ben bilgisayara sarılmışım canın acıdımı die aklım çıktı kociş te bana sarılmıyon diyo :52:
ay ben düşürsem one sarılırdı ya :47: onlar yapınca kaza biz yapınca :50:

geçen üç hafta falan önce hamileyim demiştim meğer gerçekten hamileymişim dün doktora gittim düşük yapmışsın dedi çok kanamam olmuştu pıhtılaşmış şekilde ben o ara bebeğimi kaybetmişim

Yeni evli çift sabah uyanırlar, yatakta muhabbet başlar, Kadın sorar kocasına;
-Ya senin ayakların neden bu kadar büyük?.
-Çocukluğumda çok yalın ayak gezdimde ondan.
Peki ya, kafan neden bu kadar iri?
-Çocukluğumda hiç şapka giymezdimde, ondan.
Kadin bir süre düşündükten sonra:
-Vah Vah! , ne olurdu çocukluğunda birazda külotsuz gezseydin!.

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::17::17::17::17::17:

sizinle paylaşmak istedim üzldüm baya bebeğime sahip çıkamadığım için

canım sela okunuyo tam çıkayım demiştim gördüm
canım başta nekadar zor olsada biz sahibi değiliz biliyorsun ve düşük tehlikeli nekadar hazırlıklarla kaybedenler var alan bi gün hayırlısını veriri inşallah ve kendini suçlama sakın bak sela vakti senin duan kabul olur hemen hem kendine hem bize oku bakayım

ya bu arada böyle yazıyoruz ama herkezin inancına saygımız var ogeldi aklıma belki inançlarımız farklı olabilir ama sorunumuz aynı :27:

geçen üç hafta falan önce hamileyim demiştim meğer gerçekten hamileymişim dün doktora gittim düşük yapmışsın dedi çok kanamam olmuştu pıhtılaşmış şekilde ben o ara bebeğimi kaybetmişim

gecmıs olsun canım uzulme hakkında hayırlısı olsunnnnnnn belkı boylesı daha hayırlı dır senın ıcın allah hayırlı bı zaman da hayırlı bı evlat tekrar nasıp etsın sana canım:71::71::71::71:

canım başta nekadar zor olsada biz sahibi değiliz biliyorsun ve düşük tehlikeli nekadar hazırlıklarla kaybedenler var alan bi gün hayırlısını veriri inşallah ve kendini suçlama sakın bak sela vakti senin duan kabul olur hemen hem kendine hem bize oku bakayım

ya bu arada böyle yazıyoruz ama herkezin inancına saygımız var ogeldi aklıma belki inançlarımız farklı olabilir ama sorunumuz aynı :27:

teşekkür ederim canım yazdıkların için amenna tabiki bebeğim rabbimin emanetiydi ben biraz dikkatsiz davrandım söylemek istediğim oydu

kıssss sen nerdesinnnnn burdada sela okunuyorrrrrr....

[/COLOBuyukannesi torununu ziyarete gitmis. Kapiyi çaldiginda torunu genç kiz kapiyi çirilçiplak açmis. Büyakanne bunu görünce dehsetle kizim bu ne kilik kapiya böyle çikilirmi deyince genç kiz büyükkanne ben çiplak degilimki üzerimde ask elbisesi var der.
Daha sonra büyükkanne evine gider ve aksam büyükbaba eve gelip kapiyi çalar ne görsün karisi karsisinda çirilçiplak hanim der bu ne kilik böyle, büyükkanne çiplak degilim üzerimde ask elbisesi var der. Buyukbaba iyi ama bundan sonra utulemeyi unutma der.

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:R]

Yeni evli çift sabah uyanırlar, yatakta muhabbet başlar, Kadın sorar kocasına;
-Ya senin ayakların neden bu kadar büyük?.
-Çocukluğumda çok yalın ayak gezdimde ondan.
Peki ya, kafan neden bu kadar iri?
-Çocukluğumda hiç şapka giymezdimde, ondan.
Kadin bir süre düşündükten sonra:
-Vah Vah! , ne olurdu çocukluğunda birazda külotsuz gezseydin!.

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::17::17::17::17::17:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

gecmıs olsun canım uzulme hakkında hayırlısı olsunnnnnnn belkı boylesı daha hayırlı dır senın ıcın allah hayırlı bı zaman da hayırlı bı evlat tekrar nasıp etsın sana canım:71::71::71::71:

bende öyle düşünüyorum dua ederken hayırlı sağlıklı bir evlat istiyordum demek ki doğru olanı buymuş rabbim böyle takdir etti

Back
X