Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:37:

jinekoloğa ve psikiyatiye gittim. Fakat psikiyatrinin sonraki randevusuna gitmedim. Artık sıkılıyorum bu konuyu yüzyüze konuşmaktan. bu site aracılığıyla durmu çözenler olmuş bende aranıza bu nedenle katıldım.
bir kaç defa parmak egzersizi yaptım. Vajina açılıyor,parmakla dokunuşlarda sıkıntım yok. Fakat tam P.... kızlığıma değince eyvah acı felan gibi düşünceler sarıyor beynimi kaskatı oluyorum.
emla,anestol,sprey uyuşturucuda denedim fakat bunlar acımı dahada arttırdı, bölgeyi dahada hassas hale getirdi. o ilk anı geçsem herşey düzelecek inanıyorum şu acı olayını kafamdan atamıyorum. o ana kadar herşey normal tam o anda olay sıfırlanıyor.

böyle ayrıntılı konuşmak utandırıyor beni. Kusuruma bakmayın.

canım hoşgeldin aramıza....jinekolojik muayeneni olabildinmi ? işte egzersizi yapma sebebimiz zaten vajiye bir şey girdiğinde acı olmadığını bilinç altımıza ispat etmek...acımadığı halde panik yapıp acı varmış gibi kendimi şatlandırıyoruz halbuki bişey olduğu yok...canım parmak egzersizlerine başlayıp düzenli bir şekilde yaparsan çok kısa zamanda kendine güvenin gelecek ve acı olmadığını anlayacaksın....utanma bebişim seninle aynı şeyleri bizlerde yaşadık bunda utanılacak bir şey yok cinsellik hakkında o kadar cahilmişizki yeni yeni öğreniyoruz bir çok şeyi hiç çekinme istediğini sor biz bir birimizin sırdaşıyız bu sayfada konuşulan bu sayfada kalır herkes aynı dertten muzdarip olduğu için kimse seni yanlış anlamayacaktır emin ol buna :29:

jinekoloğa ve psikiyatiye gittim. Fakat psikiyatrinin sonraki randevusuna gitmedim. Artık sıkılıyorum bu konuyu yüzyüze konuşmaktan. bu site aracılığıyla durmu çözenler olmuş bende aranıza bu nedenle katıldım.
bir kaç defa parmak egzersizi yaptım. Vajina açılıyor,parmakla dokunuşlarda sıkıntım yok. Fakat tam P.... kızlığıma değince eyvah acı felan gibi düşünceler sarıyor beynimi kaskatı oluyorum.
emla,anestol,sprey uyuşturucuda denedim fakat bunlar acımı dahada arttırdı, bölgeyi dahada hassas hale getirdi. o ilk anı geçsem herşey düzelecek inanıyorum şu acı olayını kafamdan atamıyorum. o ana kadar herşey normal tam o anda olay sıfırlanıyor.

canm ne kusuru biz burda neler neler konuşuyoruz öncelikle rahat ol herşeyi çekinmeden sorabilirsin biz burda aile gibi olduk utanma sıkılma kalmadı kimsede:16:yalnız sen zaten maşallah baya yol katetmişsin parmağı alabildiğine göre işin çok kolay olucak tatlım.bak ben de 1,5 yıl sonra başardım hep acıycak düşüncesiyle erteledim durdum taki burayı bulana kadar.bi de başardığında da ayrı bi pişmanlık oluyo insanda bunun için mi bunca ayımı feda etmişim diye.inan ki kendini kasmadığın sürece acı falan olmuyo.ben inanamamıştım olduğuna çünkü o kadar büyük bi acı bekliyodum ki halbuki alaksı bile yokmuş.biz kandırılmışız yıllar boyunca çok acıyo diye.burda 100 ü aşkın kişi başardı sen de başarabilirsin bizden hiç bi farkın yok canm hem de daha yolun başındasın ne güzel senin yerinde olmak isteyen o kadar çok kişi vardır ki.ben de emla,uyuşturucu sprey kullanmadım hiç zaten sen de etkisi de olmamış bence doğal yollardan rahat bi şekilde yapabilirsin.burası çok motive edici bi topik bi kere herkes fazlasıyla destek oluyor.zaten bu da daha çok psikolojik bi sorun.öncelikle beynimize kazınan acıycak düşüncesini silip atalım bence sen kısa sürede başarırsın zaten yolu yarılamışsın canm

canım hoşgeldin aramıza....jinekolojik muayeneni olabildinmi ? işte egzersizi yapma sebebimiz zaten vajiye bir şey girdiğinde acı olmadığını bilinç altımıza ispat etmek...acımadığı halde panik yapıp acı varmış gibi kendimi şatlandırıyoruz halbuki bişey olduğu yok...canım parmak egzersizlerine başlayıp düzenli bir şekilde yaparsan çok kısa zamanda kendine güvenin gelecek ve acı olmadığını anlayacaksın....utanma bebişim seninle aynı şeyleri bizlerde yaşadık bunda utanılacak bir şey yok cinsellik hakkında o kadar cahilmişizki yeni yeni öğreniyoruz bir çok şeyi hiç çekinme istediğini sor biz bir birimizin sırdaşıyız bu sayfada konuşulan bu sayfada kalır herkes aynı dertten muzdarip olduğu için kimse seni yanlış anlamayacaktır emin ol buna :29:

Teşekkür ederim canım.
Şu 2 gün içinde bir başarabilsem dünyalar benim olacak sanki.

canm ne kusuru biz burda neler neler konuşuyoruz öncelikle rahat ol herşeyi çekinmeden sorabilirsin biz burda aile gibi olduk utanma sıkılma kalmadı kimsede:16:yalnız sen zaten maşallah baya yol katetmişsin parmağı alabildiğine göre işin çok kolay olucak tatlım.bak ben de 1,5 yıl sonra başardım hep acıycak düşüncesiyle erteledim durdum taki burayı bulana kadar.bi de başardığında da ayrı bi pişmanlık oluyo insanda bunun için mi bunca ayımı feda etmişim diye.inan ki kendini kasmadığın sürece acı falan olmuyo.ben inanamamıştım olduğuna çünkü o kadar büyük bi acı bekliyodum ki halbuki alaksı bile yokmuş.biz kandırılmışız yıllar boyunca çok acıyo diye.burda 100 ü aşkın kişi başardı sen de başarabilirsin bizden hiç bi farkın yok canm hem de daha yolun başındasın ne güzel senin yerinde olmak isteyen o kadar çok kişi vardır ki.ben de emla,uyuşturucu sprey kullanmadım hiç zaten sen de etkisi de olmamış bence doğal yollardan rahat bi şekilde yapabilirsin.burası çok motive edici bi topik bi kere herkes fazlasıyla destek oluyor.zaten bu da daha çok psikolojik bi sorun.öncelikle beynimize kazınan acıycak düşüncesini silip atalım bence sen kısa sürede başarırsın zaten yolu yarılamışsın canm

sağol canım. Nasıl böyle bir bilince varmışım anlamıyorum. Evelenene kadar ona nasıl arzu doluydum. Sevdiğime kavuştum evlendim diye sevinirken şoke oldum. İnaşllah bu hafta başarırım. Bu sorun yüzünden evliliğim renksiz tuhaf geçiyor. Eksik kalıyor.

günaydın kızlar hani daha kimse uyanmamıs
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne uyancam leynnnnnnnnn sıcacık yatagımda kocişimin koynunda gerçi kociş benden erken kalkıp kaçmış mutfaga :9::9::9::9::9:
günaydın bebişim ben uyandım işe bilem geldim :1::1::1::1::1: ama çok uykum warrrrr tam uku havası var dışarda :68:
günaydınnnn meleğim hakkaten tam uyku havası ama burası açtı sanki güneş var....
günaydın canım ben bugün erkenden uyandım yarın kociş evde bugün çalışıyım erkenden yarın kocişle deneriz dedim tam herşeyi hazırladım bi baktım süprizzzzz
ay daha pazar pzt diye bekliyodum grip olunca o ağrılarla karıştı ağrısı gerçi Allaha şükür pekte olmaz ağrıda offffffffff tembel bi yapayım der ondada :58:

bu arada hep çalışanlar var sanırım kolay gelsin kızlar hadi kahvaltı hazırlayayım toplaşıp gelin ekmek te alın sıcacık olsun ama :69:

herkese günaydınlarrrrrr....

dicektimmmm ama aşağıda kimse yok .... topikte bi ben varımmmm....herkes uykuda.....

neysemmmm gününüz aydın......gönlünüz şen olsunnnn şekerlerimmmmm.....
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:9::9:canım kımse yok daha sıcak yataktan cıkamayan üşengeç karılar kalkın uleynnn:9:

günaydın kızlar ben kalktım ama gitcem 10 da başlıyo haftasonu işim.ek iş yapıyorum:))nasılsa çocuk yok daha...
kolay gelsin cnmcm
kız ne işin var bu saatte burda yatıp uyusana yaw delii:9:

kocası yokya yerinde duramıyor finkliyor işte napsın :9::9::9::9:
günaydın cimcimeler:71:

6 haftalık evliyim ve bende aynı sorunla uğraşıyorum. Günlerim ağlamakla geçiyor.
Eşim anlayışlı, sonucu başarısız olsa bile denemelerimede izin veriyor fakat hep hüsranla bitiyor.
Kaç kez denediysem başarısız kaldım.
Şakalı takılmaları bile bana aşırı dokunur oldu, psikolojim altüst. kendimi çok eksik hissediyorum.
Bana bu konuda fikir verin nasıl yapacağım.
:5::5::5:

canım öncelikle hoşgeldin dogru yerdesin bende bu site sayesinde yenenlerdenim sen çok şanslısın hem 6 haftalık evlisin hemde bizi buldun yenmeden kimseyi burdan göndermiyoruz. arkadaslarımında dediği gibi egz. zar korkusunu aşıyoruz egz.vaji esniyor ve acı falan olmuyor cnmcm cogu ark. egz. sayesinde herşey kolay oluyor cnmcm parmak yapabildiğine göre işimiz kolay olacak sakın ağlama bak burda 100den fazla ark.yendi 20 kişi hamiş bile. sen düzenli egz.yap sık yap 1 hafta 10 günde tamamdr bu iş. ben 3.5 yıllık evliyim yeneli 2.5 ay oldu bunun için mi bunca zaman bekledim dedim vallahi çok kolay hiç acı yok. dediğim gibi egz. bitcek bu iş şimdi kendini topla sil gözyaşlarını bebişim sona yaklaştın bile... hemen egz.başla canımcım....

sağol canım. Nasıl böyle bir bilince varmışım anlamıyorum. Evelenene kadar ona nasıl arzu doluydum. Sevdiğime kavuştum evlendim diye sevinirken şoke oldum. İnaşllah bu hafta başarırım. Bu sorun yüzünden evliliğim renksiz tuhaf geçiyor. Eksik kalıyor.

başarırsın canm hem bak ben yeni evliyken daha az korkuyodum ama zaman geçtikçe korkularım daha çok arttı o yüzden yol yakınken elinden geleni yap canım.sonuçta çözümü olan bi sorun Allah çaresiz dert vermesin insana.burdan aldığın motivasyonla inşallah en kısa sürede sen de başarırsın zaten taze gelinsin daha da taze olursun o zaman:123:

Destekleriniz için teşekkür ederim arkaşalarım.

Bu parmak egzersizlerini benmi yanlış yapıyorum acaba. Bunu bana biri anlatabilir mi?

3 gündür p..s egzersizi yapıyoruz. 1.'de başını rahatça alabiliyordum, 2.'de biraz zorlandım, 3.'de hiç yapamadım benim hatamdı uyuşturucu siprey kullandım sabırsızdım olsun istiyordum. Vajina girişi esniyor biraz, Ne oluyorsa kızlık zarına biraz bastırınca oluyor. Kızlığıma baskı olduğu anda beni bir telaş heyecan karışık bişeyler saırıyor,panikliyorum,tansiyon felan oynuyor. O anda dikkatim biryere dağılsa belki olacak. şöyle beni sakin edecek ilaç yada çay felan olsa yarı sarhoş offf deli olacağım.

:18:

Bu parmak egzersizlerini benmi yanlış yapıyorum acaba. Bunu bana biri anlatabilir mi?

3 gündür p..s egzersizi yapıyoruz. 1.'de başını rahatça alabiliyordum, 2.'de biraz zorlandım, 3.'de hiç yapamadım benim hatamdı uyuşturucu siprey kullandım sabırsızdım olsun istiyordum. Vajina girişi esniyor biraz, Ne oluyorsa kızlık zarına biraz bastırınca oluyor. Kızlığıma baskı olduğu anda beni bir telaş heyecan karışık bişeyler saırıyor,panikliyorum,tansiyon felan oynuyor. O anda dikkatim biryere dağılsa belki olacak. şöyle beni sakin edecek ilaç yada çay felan olsa yarı sarhoş offf deli olacağım.

cnm kızlık zarını int incele önce orda baskı olucak bişey yokkkk...böyle düşündüğün için kendini kasıyorsun yani pc kaslarını kendin kapatıyosun..rahatlamaya çalış ve derin nefesler al ver ,nefesini verirken yavaş yavaş ittir..çok fazla heycanlanoyorsanda pasiflora iç rahatlatır ilaç değildir
tamamen bitkiseldir seni sakinleştirir...kendini ikna et...girecek olacak orda baskı yok patlama çatlama
ya da öle bizim duyduğumuz şeylerin hiç biri yokkk..yayla gibiiii bunu hiç unutma...:1:

günaydın herkese dün akşam eşim maç izlemeye çıktı yukarı bende evde uzun mum olmadığından aldım kayganlaştırıcıyı iki parmağımı sonuna kadar alabildim defalarca sonra eşim geldi öyle komik durumdayım ki elim falan batmış tabiki olay başka yere döndü beni öyle görünce :66:
p... denemesinde venüs senin dediğin gibi denedik 2 cm kadar aldım ama daha ileri gitmiyo :43: şimdi ben p.... denemesi mi yapayım bunda sonra yoksa mum falan mı...? birde dün gece bi baktık sular kesik az az akıyo dona dona banyo yaptım...
tam okulda gibi hissettim kendimi öğretmenim elektrik kesildi ders çalışamadım der gibi... :1:

canım kızlık zarına baskıyı hissetmessin o kastıgın için oluşan duvar gibi yer değdiğin parmak egz. bunu aşıyoruz zatn kasmamayı ögreniyoruz. şimdi öncelikle egz.yaparken p... denemiyoruz dr. bunu yasaklıyor. önce serçe parmakla başla eldiven yada prez.tak parmagına mikrop kapma su bazlı kayganlasıtırıcı al ultrason jeli hem cok hem ucuz mdeikalden alabilirsin. yada bulamassan ecz. gelit gel yada femolub alabilirsin kayganlasıtırıcıyla kolay olacak. kasılma ortadan kalkınca işaret parmagına geçersin yine kasılma geçince iki parmagını küs şeklinde yapcan ve öle denicen canımcım aşamalar bu şekilde parmakları itince gitgelde yapmaya çalış cnmcm ....takıldıgın yerde bize sor cnmcm ....

kızlaaaaarrrr ben bu sitede cem keçe ismini hep duyuyodum. netten kendisine mesaj attım. bi cinsel terapiste gitmemi ya da vajinismusun üstesinden gelmek adlı kitabı okuyup ordaki egzersizleri yapmamı önerdi. hemen sipariş ettim. okuyan var mı bilmiyorum ama işe yarayacağına çok inandım nedense. kargo bekliyorum. gelsin hemen okumaya başlıycammmm:)))

günaydın herkese dün akşam eşim maç izlemeye çıktı yukarı bende evde uzun mum olmadığından aldım kayganlaştırıcıyı iki parmağımı sonuna kadar alabildim defalarca sonra eşim geldi öyle komik durumdayım ki elim falan batmış tabiki olay başka yere döndü beni öyle görünce :66:
p... denemesinde venüs senin dediğin gibi denedik 2 cm kadar aldım ama daha ileri gitmiyo :43: şimdi ben p.... denemesi mi yapayım bunda sonra yoksa mum falan mı...? birde dün gece bi baktık sular kesik az az akıyo dona dona banyo yaptım...
tam okulda gibi hissettim kendimi öğretmenim elektrik kesildi ders çalışamadım der gibi... :1:

canım benim çok güzel gidiyorsun tatlım şimdi p... boyutunda mumu alırsan rahatca p... denemesi daha kolay geçiyor o yüzden p... acele etme muma pamuk sar streçle prez.geçir onunla dene onu rahat alıp gitgel yaptıktan sonra bak gör p... nasıl alcan ....kızlar ben cıkıyorum hepinizi öptüm allaha emanet olun sizi seviyorummm....:10::10::10::10:

kızlaaaaarrrr ben bu sitede cem keçe ismini hep duyuyodum. netten kendisine mesaj attım. bi cinsel terapiste gitmemi ya da vajinismusun üstesinden gelmek adlı kitabı okuyup ordaki egzersizleri yapmamı önerdi. hemen sipariş ettim. okuyan var mı bilmiyorum ama işe yarayacağına çok inandım nedense. kargo bekliyorum. gelsin hemen okumaya başlıycammmm:)))

canım ben okudum o kitabı burdaki egz.aynısını anlatıyor canım benim egz. yani tek yolu bu ....

Teşekkür ederim canım.
Şu 2 gün içinde bir başarabilsem dünyalar benim olacak sanki.

inşallah canım ama kendine şartlandırma yapma bende yok şu güne kadar olsun diye kurdum olmadı sonra hiç beklemdiğim bi anda oldu :64::64::64:

canım takıldığın yerde çıkardınmı hemen ne oldu tam olarak detaylı anlat bakiiim heyecenmı yaptın ereksiyonmu gitti ?

canım bende var o kitaptan isteseydiniz ben gönderirdim isteyen varsa gönderebilirim öylece duruyo evde ama burada ablatılanlardan farklı bişey yok hep bu sayfada okuduklarınız....

Son düzenleme:
inşallah canım ama kendine şartlandırma yapma bende yok şu güne kadar olsun diye kurdum olmadı sonra hiç beklemdiğim bi anda oldu :64::64::64:

canım takıldığın yerde çıkardınmı hemen ne oldu tam olarak detaylı anlat bakiiim heyecenmı yaptın ereksiyonmu gitti ?

canım bende var o kitaptan isteseydiniz ben gönderirdim isteyen varsa gönderebilirim öylece duruyo evde ama burada ablatılanlardan farklı bişey yok hep bu sayfada okuduklarınız....

ya dediğin gibi ters oturdum 2 cm falan aldım her denemede ancak o kadar girdi yani bi kere değil 5-6 kez sonra belim tutuldu artık yoruldum :14: kocamada acıdım tabi her zamanki gibi devam etti :1:

mumla biraz çalışman daha iyi olur senin için.ben de 2 parmaktan sonra pe..s geçip yarıda kalanlardandım.sonra mumla da yapayım biraz dedim ve mum parmağa göre daha uzun olduğu için içerisinin ne kadar boş olduğunu anlayınca beynim rahatladı tabi bir kaç gün sonra da başarmıştım.

günaydın dünyanın en anlayışlı en şeker dostları geçen sene bugün kocişim beni istemeye gelmişti... yani hayatıma resmen girmesinin yıldönümü diyebilirim. sabah gittim kuaföre azıcık süslendim şimdi gelmek üzere bakalım ne yapcak. sizlerle paylaşmak istedim kardeşlerim. sizide eşimide çooooooooooooookkkkk seviyorum iyiki varsınız. sizi bulmasaydım şu ana kadar psikolojim kesinlikle alt üstü olurdu. çok sıkıntı atlattım sayenizde. ilk zamanlar en yakın arkadaşlarımla derdimi paylaşmayı denedim ama olmadı anlatmaya çalışırken bile ben,i anlamadılar. Allah sizi karşıma çıkardı. beni sizin kadar iyi dinleyen sizin kadar bu derece anlayan yokkkk hatta eşim bile.... iyiki varsınız canlarımmmmm Allah hepinizin yardımcısın olsun hepinizin gönlündeki isteğini versin inşallah. sizleri çoooooooooooookkkkkk seviyorum. eşim gelmek üzere çıkmak zorundayım ama şu anki mutluluğumu sizlerede borçluyum. ne kadar vajiyi yenememiş olsamda sizlerden aldım moral ve motivasyonla en azından daha sağlıklı düşünüp eşimle sağlıklı bi evlilik geçiriyoruz. iyi varsınııııııııızzzzz:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Back
X