Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya dediğin gibi ters oturdum 2 cm falan aldım her denemede ancak o kadar girdi yani bi kere değil 5-6 kez sonra belim tutuldu artık yoruldum :14: kocamada acıdım tabi her zamanki gibi devam etti :1:

canım bak girdikten sonra eşin popondan tutsun açıyı ayarlasın birde sen gitgel yapmaya çalış yapamıyorsan eşin yapsın gitgeli ama çıkarma bekle bi daha dene bakalım olcak inşallah :8:

canım kızlık zarına baskıyı hissetmessin o kastıgın için oluşan duvar gibi yer değdiğin parmak egz. bunu aşıyoruz zatn kasmamayı ögreniyoruz. şimdi öncelikle egz.yaparken p... denemiyoruz dr. bunu yasaklıyor. önce serçe parmakla başla eldiven yada prez.tak parmagına mikrop kapma su bazlı kayganlasıtırıcı al ultrason jeli hem cok hem ucuz mdeikalden alabilirsin. yada bulamassan ecz. gelit gel yada femolub alabilirsin kayganlasıtırıcıyla kolay olacak. kasılma ortadan kalkınca işaret parmagına geçersin yine kasılma geçince iki parmagını küs şeklinde yapcan ve öle denicen canımcım aşamalar bu şekilde parmakları itince gitgelde yapmaya çalış cnmcm ....takıldıgın yerde bize sor cnmcm ....

sağol canım. gerçektende yanlış yapıyormuşum. bu şekilde deneyeceğim.
jellerden tiksiniyorum. bebe yağı olur mu?
parmaktan sonra p.. geçiyormuyuz.

sağol canım. gerçektende yanlış yapıyormuşum. bu şekilde deneyeceğim.
jellerden tiksiniyorum. bebe yağı olur mu?
parmaktan sonra p.. geçiyormuyuz.

bebeyağının mantar yaptığını bi arkadaşımıza doktoru söylemiş canım bence onu kullanma bi de mantarla uğraşma sonra.ultrason jeli bulabilirsen en iyisi o hem çok ucuz hem çok büyük.

bir sorum olacak. ilk birleşme pozisyonu mutalak kadın altta erkek üstemi olmalı. kadın yan olarak arkasını dönse olmaz mı? Belki bakmassam farklı şeyler düşünebilirim ve olur diye düşünüyorumda.

bir sorum olacak. ilk birleşme pozisyonu mutalak kadın altta erkek üstemi olmalı. kadın yan olarak arkasını dönse olmaz mı? Belki bakmassam farklı şeyler düşünebilirim ve olur diye düşünüyorumda.

canm sen hangi pozisyonda rahat olucaksan öyle yap her pozisyonu denemeye çalışın ki hangisinde rahat olduğunu bulabilesin.ben mesela üstte ters olarak durduğum pozisyonda başardım çoğunluk da bu pozisyonda rahat oluyo çünkü hakimiyet sende oluyo.sen üste geç dizlerinin üstünde dur benim bi bacağım koltuktaydı bi bacağımıda yere koymuştum düz bi şekilde kırmadan.bi de ters olarak durunca yine görmemiş oluyosun ve tedirginliğin azalıyo hatta parmak olarak düşün onu pe..si tut ve kendin ilerlet yavaş yavaş.eşine güveniyosan ona ilerlettir.benimki çok tezcanlı olduğu için ben hemen sokuverir diye korkmuştum o yüzden kendim yaptım hep.bi de yatak ucu pozisyonu var.koltukta arkama yastık koyuyorum bi bacağımı da sandalyenin üstüne uzatıyorum bacaklarımı iyice açıyorum o şekilde de rahat oluyo ama tabi kişiden kişiye değişir bu durum

Son düzenleme:

Merhaba hoşgeldin aramıza :71:

yan yatarak vaji tam açılmıyor o yüzden ilk olacağı için olmayabilir büyük ihtimal bende yan denemek isterdim hep.

ama özlemin dediği gibi burada çoğu kişi üst pozisyonda yendi.

bende üstte çok korkardım ama öle daha rahatmış kontrol sende oluyor o zaman

ben kendim aparat dener gibi kendim ilerletmştim.
artık sen nasıl kendini rahat hissedersen altta olacaksanda beline yastık koyup bacaklarını iyice açıp karnına doğru çekincede rahat oluyor.
eşine dersin kontrol sende olmasını istiyorsan kendin yaparsın öle daha tedirgin olursan eşine bırakırsın kendini cnm

kızlaaaaaar ben geldiiiiimmmm :)

e hadi ne oturuyosunuz buyrun halayaaaaaa :)))

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:62::62::62::62::62::62:

tebrik ederim canim hangi pozisyonda basardin /ben 2gün önce üst pozisyonda basardim ama ben hic 1sey anlamadim bana sanki olmamis gibi geliyor hayirlisiyla ben altayken 1olsa inanicam. hala rüyada gibiyim ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum

tebrik ederim canim hangi pozisyonda basardin /ben 2gün önce üst pozisyonda basardim ama ben hic 1sey anlamadim bana sanki olmamis gibi geliyor hayirlisiyla ben altayken 1olsa inanicam. hala rüyada gibiyim ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum

kız sen de mi başardın niye söylemiyosun ayol şurda çoşalım altı üstü boşver olduysa olmuştur.ben 1,5 aydır hala inanamıyorum senin inanamaman çok normal canım patlatsana şurdan bi BAŞARDIIIIIIIMMMMMMMMMMMMM yaw

başardın mı yaw yazsana şuraya başardım diye kıs çatlatma adamı:9:

BAŞARDIM tatlım:1::1::1: BAŞARDIM ...
öyle çok inanmştım ki buna. öyle de oldu. çok da güzel oldu, hala inanamıyorum zaten. 100 kere sormuşumdur eşime. "oldu dimi eminsin" diye :) inandım, çalıştım ve BAŞARDIM. başaramıcak biri de olamaz çünkü başarılamıcak bişi diilmiş ki. bunun için mi harab ettim kendimi, üzdüm eşimi. Allah'ım sana çok şükür. Bana bu sorunu aşıcak azim ve kuvveti verdin.
Darısı herkesin başına inşallah
Halaya devam :64::64::64::64::64::64::64::64::64:

aaaa teeebrikk ederimmm :nazar::nazar::nazar:. çoğumuz zaten üstte olmuştuuu şok oldun sende inanamadın demii..

ne acı ne bişey hiç bişey olmadı taabi inanamamışınızdır

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

saol cnm :)
ben üstte denedim herkesiz tavsiye ettiği gibi öyle olmadı. Alttaydım ben, acı filan da yok :) üstte olmuş madem altta da olur, her türlü olur artık :) ben de seni tebrik ederim.
halayları birleştirelim ozaman :)
:64::64::64::64::64::64:

öyle çok inanmştım ki buna. öyle de oldu. çok da güzel oldu, hala inanamıyorum zaten. 100 kere sormuşumdur eşime. "oldu dimi eminsin" diye :) inandım, çalıştım ve BAŞARDIM. başaramıcak biri de olamaz çünkü başarılamıcak bişi diilmiş ki. bunun için mi harab ettim kendimi, üzdüm eşimi. Allah'ım sana çok şükür. Bana bu sorunu aşıcak azim ve kuvveti verdin.

oh be bi kişi daha kurtuldu:65:çooook tebrik ederim canım çook sevindim sen haketmiştin ama bunu belliydi zaten başarıcağın:8:rüzgar gibi geldin geçtin valla :10::10:insan yapmadığı sürece anlayamıyor malesef bu kadar kolay olduğunu darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah haydin bakalım taze gelin sen halay başı ol biz takip ederiz seni:9::9:
:64::64::64::64::92::92::92::92::92::92::74::74::74::74::74::74::74::74::66::66::66:

canım cokc cok tebrık ederım cok sevındım gercekten :64::64::64::64::64::64:

Back
X