- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #47.501
nazlı yok,sera yok,rana yok,bocus yok,aypar yok,pando yok,ecrin yok
canlarım iyisinizdir umarım merakta bırakmayın bizi arada ses verin![]()
benı soran yok muuuuuuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazlı yok,sera yok,rana yok,bocus yok,aypar yok,pando yok,ecrin yok
canlarım iyisinizdir umarım merakta bırakmayın bizi arada ses verin![]()
yasmin yorumun icin tesekkür ederim lütfen sende 1hatami görürsen güzelce hemen uyar beni.![]()
kimsecikler yokmuuuuu??
hadi biri gelsin de bana gelişmeleri haber versin :)
kimler başardıı?? kelebekcim, venüstencimm hamilemisinizz??
özüüm naaptın bacım başarmışsındır inşallahh..
nazlıcaan naaptın canım sende bebişinde çok iyisinizdir inşallah..
ranaa, serenn kızlaarrr umarım hepiniz için herşey yolunda gidiyodur..
hadi gelin yaa..
ne demek canım..
ilk başta gitgel yapamaman çok normal bende yapamamıştım o zaman içinde beklet ve dairesel hareketler yapmaya çalış içinde biraz oynatmaya çalış sonra yavaş yavaş gitgelde yapabilrsin ona iyice alışınca beyaz muma geçersin hani girişi çıkışı yaptıkça alışacak sonra beyaz mumu inceltebilrsin bıçakla biraz öle ona geçersin
pasta mumunu streçlersen yada doktor eldiveni falan takarsan bişey olmaz canım . sonra biraz pamukla etrafını sarıpta streçlersin ölede denersin ama mutlaka alışmaya çalış yaptıkça alışacaksın emin ol sonra diğerine geçersin . hergün düzenli aksatmadan yaparsan canım çok rahat ilerleyeceksin emin ol canım mutlaka hergün vakit ayır canm![]()
inşallah canımm.
bende ilk kulak çubuğunu aldığımda sevinçten çığlık atasım gelmiştii çok şaşırmıştım resmen deliğim varmış diye evde dolanıp duruyordum
kendi kendimede diyordum ileri birşey girdiğini görsem inanacam ve devam edicem diye öyle oluncada bırakmadım hiç işin peşini.
her akşam hiç aksatmadan devam edersen kısa sürede sende yenersin canım Allahın izni ile..
şimdilik buna alışmaya çalışrsın mesela içinde tut hareket ettirmeye gitgeller yapmaya çalışırsın kulak çubuğu ile..iyice alıştığını hissediceksin zaten zamanla sonra kalınlaştırırsın..
ay kurban olurum, sana az kalmış kuzum sabret,valla bak çok az kalmış senin inşallah, bak kayma oluyo bende ilk pns denemesinde kayıyordu hatta ben eşime dedimki sende bi sorun varya çok afedersiniz ama çocuğu suçlar gibi sen yumuşuyosun sendede sıkıntı var dedim, ayyy bi bozuldu beni çocuk aylardır idare ediyo bişe demiyo bendeki cadılığa bak, sonra buradan biçok arkadaştan duydum bunu kayma oluyor diye ama yolunu bulamamaktan oluyormuş, sonra ben pns denemesi yapmaktan vazgeçtim, parmak çalıştım, dün ilk kez yaptığımda yine kayma oldu, bak açık açık yazıcam ama, kavra pns elinle iyice, yavaş yavaş içine yerleştir elini hiç bırakma bende öyle yaptım, yavaş yavaş hatta tıkandı dedim yok gitmiyo, ama vazgeçmedim, sakın vazgeçme canım benim, inatla üzerine git, burada eskileri okursan üzerine giden kazanıyor hayır olmuyor diye sakın kalkma ben dün 45 dakka uğraştım düşün yani yolunu bulamadım, yolunu buluncada içime alana kadar canım çıktı, ikinci denemem bu gün oldu, inşallah diğer denemeler daha iyi olcak ALLAHIN İZNİYLE
ooo maşallah canım ne kaldı ki ama p...s yarısı oluyorsa geriside oluur merak etme.
üstte herkes daha rahat ediyor p...s sertleşince kaymaz kontrol sende olsun tedirgin oluyorsan eşinden. ben öle üstte ters oturarak denemiştim kendim yerleştirdim ve o sıra deriin nefes alıp ıkındım sürekli. bide sürekli çok rahatım çok rahatım dedim hep kendi kendime. kendim ilerletmiştim.
tıkandığın yerde bekle ve nefes alıp ver sürekli olacak Allahın izni ile.
birde beline yastık koyarak bacakları kaldırıp karnına doğru çekincede çok rahat oluyor.
tatlım pe..... kayıyo yamuluyo demişsin acaba eşin tam ereksiyon halinde olmadan mı deneme yapıyosun belki ondan olabilir canımcım. maşallah baya yol katetmişsin![]()
ne demek canım..
ilk başta gitgel yapamaman çok normal bende yapamamıştım o zaman içinde beklet ve dairesel hareketler yapmaya çalış içinde biraz oynatmaya çalış sonra yavaş yavaş gitgelde yapabilrsin ona iyice alışınca beyaz muma geçersin hani girişi çıkışı yaptıkça alışacak sonra beyaz mumu inceltebilrsin bıçakla biraz öle ona geçersin
pasta mumunu streçlersen yada doktor eldiveni falan takarsan bişey olmaz canım . sonra biraz pamukla etrafını sarıpta streçlersin ölede denersin ama mutlaka alışmaya çalış yaptıkça alışacaksın emin ol sonra diğerine geçersin . hergün düzenli aksatmadan yaparsan canım çok rahat ilerleyeceksin emin ol canım mutlaka hergün vakit ayır canm![]()
ilk denememde kulak çöpüyle gelgit yaptım,içinde tuttum bekledim ayağa bile kalktımm:)
annemlerden pasta mumu yürüttümm:) sıra ondaa :)
pandoooooo hoşgelmişsin belki tekrar okuyamazsın dön hadi evinde rahat rahat denersin
yaşlandım canım sana kimse kızmıyor ama herkez açık açık yazıyor diyorsun ama ben bile seni acaba erkekmi diye okumuştum bazı kelimelerin çok acık canım uzuvlarımızı her harfiyle yazmıyoruz çünkü konumuz ve anlatılanlar belli sen uzuvlarını yazarken sade baş ve son harfini kullan burda herkez anlar hem bizlerin tepkisini çekmezsin hemde yöneticilerce yasaklanmazsın canım yoksa hepimizin derdi aynı
burcum ve prensesssss biz de sizin gibiydik ben çok zor yapıyordum pasta mumundan dan direk büyük muma geçmek zor geliyorsa onları 2 li 3 lü sarıp deneyin ben öyle yapmıştım ve 3 pasta mumu bile serçe parmaktan ince ben nasıl yapıcam derken o büyük mumu da yapabiliyorsunuz ama ben parmak la hala deneyemedim oyüzden bide 2li 3 lü kulak çubukları ve pasta mumları deneyin hep beraber bizde başardık yazabiliriz inşallah![]()
selam kızlaaarrrr...
hepinizi çok özlediiimm.. nasılsınıızz??
umremizi tamamladık, kayınvalidemlerde kalıyoruz ama burdan da internete girmek pek mümkün olmuyor. dışarı çıkıyoruz gelenler gidenler falan baya bir yoğunuz burda.
umarım bütün arkadaşlarım başarmıştır. hepimiz için çok çok dua ettim. bebek isteyen arkadaşlarıma, bebek bekleyen arkadaşlarıma hepimize dualar ettim. Allah kabul etsin..
ben hala başaramadım, burda çok deneme imkanımız olmadı zaten ama fırsat buldukça denemeye çalışıyoruz. inşallah çok yakında hepimiz kurtuluruz bu dertten. hepinizi seviyorum..![]()
ewet canım bende acele ettim ama daha nerde beyaz mum 2li 3lüde oluyomu yani pasta mumu o zaman ben öyle yada birtanesini biraz kalınlaştırarak dewam edeyim o çok kalın geldi çünkü sende mummu deniyosun bende parmağımdan çok korkuyorum sen nasıl dewam ediyosun şimdi egzersizlere inşallah canım birgün hepimiz başarmış ve bu günleri eski bir anı olarak hatırlarız hatta hatırlamasak dahada iyi boşwer![]()
canım ben dünden beri moladayım
ben enson mum denemiştim şamdan mumlarının ucu düz ve daha ince onu rahat aldım ama beyaz mumun uç kısmı kalın daha zor oluyor mumu sarıp kalınlaştır dediler bakalım bi 5gün kadar sonra öyle deneyeceğim
canım bende çok zorlandım mide bulantısı baş dönmesi ve titremelerle yapabiliyorum hem sen eşinede güvenip yaptırabilmişsin ben ona yaptıramadım bianda iter diye bukonuda eşe güvende iyi bişey
ben pasta mumunuda kulak çubugunuda 3erli sarıp deneyip sonra kurşun kalemle denemiştim ve sonra da şamdan mumu inşallah sende başarırsın canım ama mumdan sonra nasıl yapacağımıda bilemiyorum ama frd okuyunca çok gaza geldim bakalım kısmet
buarada kociş ışıgı kapa diyip duruyor uyuyamıyor öptüm şekerler hepinizi ben çıkayım![]()
canım ben dünden beri moladayım
ben enson mum denemiştim şamdan mumlarının ucu düz ve daha ince onu rahat aldım ama beyaz mumun uç kısmı kalın daha zor oluyor mumu sarıp kalınlaştır dediler bakalım bi 5gün kadar sonra öyle deneyeceğim
canım bende çok zorlandım mide bulantısı baş dönmesi ve titremelerle yapabiliyorum hem sen eşinede güvenip yaptırabilmişsin ben ona yaptıramadım bianda iter diye bukonuda eşe güvende iyi bişey
ben pasta mumunuda kulak çubugunuda 3erli sarıp deneyip sonra kurşun kalemle denemiştim ve sonra da şamdan mumu inşallah sende başarırsın canım ama mumdan sonra nasıl yapacağımıda bilemiyorum ama frd okuyunca çok gaza geldim bakalım kısmet
buarada kociş ışıgı kapa diyip duruyor uyuyamıyor öptüm şekerler hepinizi ben çıkayım![]()
ilk denememde kulak çöpüyle gelgit yaptım,içinde tuttum bekledim ayağa bile kalktımm:)
annemlerden pasta mumu yürüttümm:) sıra ondaa :)
canım mesajını aldım inanki çok sewindim teşekkür ederim ben sana yollayamadım ama ekledim umarım doğru olmuştur![]()
canım ben kendim dediğim gibi zorlandım ama eşimle çalıştık sonra o zaman o ilerletince daha rahat oldu ben sadece nefese ıkınmaya ve egzersize konsantre oldum tabi korkumla da savaştıma ama en azından ittirme sorunum ortadan kalkmış oldu hem eşim daha rahat git gel yapabildi o zaman mumla bunla baya 6 sefer falan çalıştık ama acele ettim galiba beyaz mum çok kalın geldi sadece ince uç kısmı gidi o da çok yaktı dediğin gibi o zaman ben onu incelteyim yada pasta mumunu biraz kalınlaştırıp öyle dewam edeyim canım işte çubuktan sonra 4 gün ara werdim düzenli yapamadım ama bugün yanmam ve ağrım daha az sanki yaparken çok yanmıştı ama şimdi iyi geçen sefer tam 1 gün yanmıştı inşallah iyi olur bilmiyorum hergeçen gün daha fazla korkar oldum ilk ewlendiğimizde bu kadar kasmıyodum en azından deneme yapabiliyodum şimdi hiç yapamıyorum
ya çoğu arkadaş üstte başardık deyince bende mumla öyle çalıştım.ve p... denemesini de üstte yaptım.şimdiye kadar hiç yapmamıştım üstte.o yüzden mi tuhaf geldi artık ama mumla yapabaildim.başaranların hepsi üstte mi başardı ,altta başaran yok mu arkadaşlar?
ya oluyo ama ben uğraşığım için zaman geçti diye mi öyle oldu bilmiyorum.ara sıra hafif yumuşuyo sonra tekrar sertleşiyo.ondan mı yapamadım ki acep![]()