- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #47.461
canım bi yanlış anlaşılma olmuş kötü bi amaçla yazmamış arkadaş ki o arkadaşın burada herkese ne kadar yardımcı olduğunu olmaya çalıştığını hepimiz biliyoruz sen orada g.t yazmışsın mesela popo yada totiş yazabilirsin daha önceki msjdada azmaktan falan bahsetmiştin canım onun yerine daha kelimeleri seçerek ateşim var gibi yazarsan daha iyi olur çünkü hem sayfa hemde sen banlanabilirsin biz burada yardımlaşmaya çalışıyoruz mecburen bi kısmını açık yazıyoruz diğer kısımlarınıda biraz değiştirerek yazıyoruz bu sayfayı bir çok kişi okuyor ve çoğu bu sorundan habersiz kötü içerik butonuna basıp şikayet ettiği anda ban yiyebilirsiniz yada burada konuşulan konu farklı yönlere çekilebilir daha önce böyle bi durum yaşadık yapılan egzersizlerle dalga geçip gülenler bunu geyik yapanlar oldu arkadaşın uyarısıda o yönde lütfen alınma ama biraz daha üstü kapalı yazabilirsin canım....
cok tesekkür ederim venüscüm, beni güzelce uyardin icin.hatami söyledigin icin.2.kez tesekkür ederim.bundan sonra kelimelerimi daha dikkatli secicem.ama sunu söylemek istiyorum ben cok acik yazmiyorum,sadece kelimelerimi yanlis seciyorum.o.kadar cok sey okuyoruz lütfen kimse beni ayiplamasin.!