Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nejat işlerin parçasını dinleyip egzersiz yapıomm ...şarkının sözleri söyle ahh umurundamı sanki dünya ahh neşesi yeter...kızlar müzik dinleyip yapınca daha iyi oluyo gibi aklım şarkıda oluo ağda yaparkende öylee çok acıı çekiomm :(:30:

nejat işlerin parçasını dinleyip egzersiz yapıomm ...şarkının sözleri söyle ahh umurundamı sanki dünya ahh neşesi yeter...kızlar müzik dinleyip yapınca daha iyi oluyo gibi aklım şarkıda oluo ağda yaparkende öylee çok acıı çekiomm :(:30:

ben de müzik dinlerken ya da tv seyrederken yapardım hep.kesinlikle çok faydalı egsersizlerin gidişatı açısından.

kızlar ben şoktayım :1: kociş tatilde sicilyaya gidelim dedi bende 1 şartla dedim sigarayı bırakcas o zaman giderim dedim oda tamam orda çocuk yaparız dedi şoklardayımmmm adam çocuk yapmayı düşündü :60::60::60::60::60:
harika daha ne olsun cnmcm hadi gözün aydın ayrıca sigarayı bırakma düşüncenize daha çokk sevindim:48::48::48::71::71::71:

aferin tatlım tabiki daha rahat olur cnm. :29::29::29::29:

minecannnn ...:1::1::1:kendinden uzaklaşmamış olursunnn:1::1::1:
yok mümkünse beni hiç belli etmeyecek bi isim olsun annemin kızlık soyadınımı koysam öğrenmediğiniz bi o kaldı nasılsa :52:
ya öyle bi sormuşsun ki direk aklıma bu geldi:9:dizi seyrede seyrede beynime işlenmiş iyice:8:tamam kabul iğrenç bi espri olmuş:60::60:
yok yok süperdi ilham aldım bundan emin ol :28:
adını feriha koydum:60::60::60:ya benimkini niye değiştirmediler ki heralde ben yanlış bi editöre gönderdim.sen çok aşıksın aşkla ilgili bişey koymalısın bence:16::16:
ayyy hala gülüyorum yaaa :1:
çelik koy cnm çelik gibi saglam olup bu vajiyi yenmek için :16::16::16:
yok mümkünse adım soyadım geçmesin akıllandım artıkın :32:

egzersizlerle açılmamıoluyor ne işe yarıyorr bide açılana kadar hep acıcak mı

canım bize hiç p...s girişi olmamıştı ilk giren parmak oldu ama acı sızı hiç bişey olmadı kendin bilinçli bi şekilde yavaş yavaş kasılmalarını kontrol ederek yapacaksın en ufak bir acı yaşayan duymadım ben egzersiz esnasında...

canım bize hiç p...s girişi olmamıştı ilk giren parmak oldu ama acı sızı hiç bişey olmadı kendin bilinçli bi şekilde yavaş yavaş kasılmalarını kontrol ederek yapacaksın en ufak bir acı yaşayan duymadım ben egzersiz esnasında...

onu mu tavsiye ediyorsunuz açılması için kocamla denesem olmas mı benimderdim hiçcanımyanmasın

egzersizlerle açılmamıoluyor ne işe yarıyorr bide açılana kadar hep acıcak mı
cnm kendini kasmassan acı olmaz cnm .. egz. orayı esnetiyoruz böylece p... girdiği zaman hiç bir sorun olmuyor cnm o yüzden egz. yaprsan ii olur dedik...
düşünmesi bile çok sevindirdi beni :52::52::52::52::52: hiç üstüne gitmeyecem bu defa kendi ısrar etsin :8::8::8::8::8:
üstüne gitme bak aklına girmiş ne güzel olalaaa
yok mümkünse beni hiç belli etmeyecek bi isim olsun annemin kızlık soyadınımı koysam öğrenmediğiniz bi o kaldı nasılsa :52:

yok yok süperdi ilham aldım bundan emin ol :28:

ayyy hala gülüyorum yaaa :1:
çelik koy cnm çelik gibi saglam olup bu vajiyi yenmek için :16::16::16:
yok mümkünse adım soyadım geçmesin akıllandım artıkın :32:
cnm sen bilirsin ozaman ne istersen öle olsun....

ben hep aynada delği görerek yapıyorumm..öyle acı duymuyorum deliği iyice benimseyince parmak içine kayıyo zaten:)

düşünmesi bile çok sevindirdi beni :52::52::52::52::52: hiç üstüne gitmeyecem bu defa kendi ısrar etsin :8::8::8::8::8:

bencede ısrar edince geri tepebiliyor!!!!! akışına bırakmış numarasını hep yutuyorlar...en güseli
sessiz olup onların hazır olmasını bekler gibi yapmakkkk...gerçi hiç bir kadın işini akışına bırakmaz ya
onlar öyle bilsinnnn....
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
allah gönlünüze göre versinnnn tatlımmm....

yapamıyorum o kadar doktora gittim ama olmuyor çünkü ben o egzersizleri yapamıyorum yakında cıldırıcam:)çacuğum olsun istiyorum hemde cokkkkkkkkkkkkkkkk
:58:

bende yapamıyordum ama çalışmadan beklemek sonuç vermiyor tatllı ilk önce deliğini aynada gör incele üşengeçliğimizden olmuyor yokssa ben yaptıysam herkes yapar..şimdi p..s aşamasındayım arkdşlrn desteğiyle yenicem inş..sadece deliği görmemle hevesim geldi sen de dene umarım bir an önce başlarsın zaman geçiyor ben 6.ayındayım keşke önceden başlasaydım diyorum:34:

Back
X