- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #47.981
özüm tebrik ederim çok güzel bir haber..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/COLOR]
cnm çok sevindim Allah analı babalı büytsün cnm dr gittinmi? ikizmi kız yoksa degerlerin yüksek geldi bana :)))
kızlar hepimiz öyleydik ya ben de 27 seneden sonra vaji deliğimi öğrenmiştim burdaki arkadaşlara sorarak öğrendim o terliği ben de haketmiştim zamanında utanmayın çekinmeyin sorun herşeyi.yanlış anlıycaklar,dalga geçicekler,gülücekler diye düşünmeyin
yok özlemcim ben çöp dürtmedim. Ya vajiyi yanlış tanımışım. Şimdi tekrar anatomisine baktım. Senin dediğin gibi o delik girişmiş. Duvarlaşan sandığım kısım zar değil vajinin büzülüp kaskatı kalması demekki. Şimdi kavradım tamamıyla. Geçti diye sevindiğim yerde küçük dudaklarmış.Benim daha önce o kısımda açılmıyordu , şimdi rahatça açılıp içi görebiliyorum. Lütfen benle dalga geçmeyin.
Egzersizeri ben hep yanlış yapıyormuşum.
Amaaaaaaaaan şimd sıfırdan yeni başlayacağım.
yapmadan önce kulak çöpüne ne sarıyoruz ?
Yalnız değilsin, bende içeri girip yanlış yerlerde kıvrımlara dalmışım, kulak çöpüne streç veya prezervatif sarın diyorlar
kendi anatomime bu kadar uzak ve cahil kalabilmiş olmaktan dolayı kendime en büyük numarasındanterlik fırlatıyorum:125:
telebekim senden beklerken şimdi bukıza gitcez yardıma gerçekten 2000 neki kız yazıp kaçmış anlatacaklarım var tüp bebek mi yaptı naptıkine :26:
aman kız alttan baktırmadım diyo biz yenmeden tüp bebişte çok zor :93:
saol cnmcm mesele benim yazdıklarımı okuman deil burdaki tüm ark. bunun için ugrasıyoruz ama sanki yazdıklarımız okunmuyor ve sürekli aynı şeyler soruluyor ben buna kızıyorum egz.yapmadan acırda ne ark. deneyin göreceksiniz acısa bukadar insan salakmı yapsın ya patır patır cocuk dogursun lütfen beyninize hükmedin artık ....
yaaaa gördünmü başlayınca hak verdin deilmi başlayan ark. vakit kaybetmeden aşamaları hızlıca geçsin öyle 1 ay oyalanacak bişey deil bu lütfen 1 haftada yenilebiliyor hızlı olucaksınız ki beyniniz başka oyunlar türetmesin. okey lütfen
kelebekcim yazılanları okuyoruz da burda diyaloğa girince daha iyi oluyo birebir cevap verilmesi gaz veriyo insana ondan herkes bir daha soruyo mesela ben ilk sayfalardan başladım okumaya venüsteninde demin denizcek bana yardım etti yazısını gördüm içim bi fena oldu çünkü benim okuduğum sayfalarda denizcek daha çok yeni hiç bişey bilmiyor bunları duymak çok motive ediyo insanı ama birebir diyaloglarda öyle çünkü biz branın dışında kimse tarafından anlaşılmadık ki... herkes nasıl yapamazsın yaa gözüyle bakıyo burda anlaşılınca tabi sorularında suyunu çıkarıyo olabiliriz...saol cnmcm mesele benim yazdıklarımı okuman deil burdaki tüm ark. bunun için ugrasıyoruz ama sanki yazdıklarımız okunmuyor ve sürekli aynı şeyler soruluyor ben buna kızıyorum egz.yapmadan acırda ne ark. deneyin göreceksiniz acısa bukadar insan salakmı yapsın ya patır patır cocuk dogursun lütfen beyninize hükmedin artık ....
canım ben daha önce yazdıklarınızı okuduğum halde kendimi rahatlatmak adına birebir diyaloğa giriyordum ve okuduğum şeyleri bende defalarca sordum![]()
hay allım yaa ben bu doktorların varya........herkese iyi geceler beni soranlar olmuş doktora gittim ama maalesef terslenip geri döndüm o işini yapmış ama ben yapmak istemediğim için olmamış bir sürü bahaneeeeeeeeeeeeeeeeeee türetti
günaydınlar canlarımmmmm![]()
günaydınnnngünaydınlar herkese
bu listede bi yanlışlık var gibi
ayyyy inanmıyorum yaaa ne güzel haberkıslarrrrr hemen yazıp çıkmak zorundayımmm şimdi başıma gelebilirlerrrr ....anlatıcak çokkk şeylerim varrrrr.......regl olmadım 3 haftalık hamileymişim...........![]()
bir sorun olmazsa bence hamileykende devam et egzersizlere ikisni bi arada yen canım
canım bende çok geç farkettim nerde ne var diye... yalnız değilsin hepimizin bu duruma gelmesi bundan işte kimse bişey öğretmemiş anlatmamış ben ilk regl olduğumda ölücem sandım annem hiç bahsetmemişti anneme göre kızıyla konuşmak ayıp regliyi ama şimdi öyle değil o da bizimle geliştirdi kendisini :)yok özlemcim ben çöp dürtmedim. Ya vajiyi yanlış tanımışım. Şimdi tekrar anatomisine baktım. Senin dediğin gibi o delik girişmiş. Duvarlaşan sandığım kısım zar değil vajinin büzülüp kaskatı kalması demekki. Şimdi kavradım tamamıyla. Geçti diye sevindiğim yerde küçük dudaklarmış.Benim daha önce o kısımda açılmıyordu , şimdi rahatça açılıp içi görebiliyorum. Lütfen benle dalga geçmeyin.
Egzersizeri ben hep yanlış yapıyormuşum.
Amaaaaaaaaan şimd sıfırdan yeni başlayacağım.
yapmadan önce kulak çöpüne ne sarıyoruz ?
cumartesiii tahlil yaptırdımmm ....değerlerim 801 çıktı 3 haftalık hamileymişim hemen doktor varmış çıktım doktoraaaa.... evet 3 haftalık hamilesin ama bu normal gebelikte olabilir dış gebelikte olabilir ölüde olabilir dediii korkuttu beniii....alttan bakim istersen baktırmasan aynı tahlili bi daha yaptır dediii 2000 lerde çıktı değerler aynı talilll bbugün gösterecem anlıycanızzz şaşkınımmm çokk şaşkınımmm...... dediğim gibi anlatacaklarım var şimdilik çıkmak zorundayımm...sizi seviyorum Allaha emanet olun canlarımmm
banada yüksek geldi inşallah ikizdir :13:[/COLOR]
cnm çok sevindim Allah analı babalı büytsün cnm dr gittinmi? ikizmi kız yoksa degerlerin yüksek geldi bana :)))
ay özlemcim gerçekten hepimiz aynıyız kim kime gülsün biz yapamadığımız halde hep oldumu diye kalkar kırmızıları beklerdim kırmızı gelcek öğrenmişizde nerden nasıl gelcek hiç düşünmemişiz nereye ne gircek bi aç bak ayol dokunmak ne açıp bakmamışız ki![]()
Birşey soracağım.
Eşim sürekli ona karşı arzumun az olduğunu belkide bunun için harekete geçemediğimi söylüyor.
Acaba ben vajinusmusdan değilde arzu azlığından mı böyle oluyorumdur.
Bende hep eşimden beklenti var. Önce o harekete geçsin istiyorum. Beni tahrik etsin vs. vs.
Oda sık sık kızıyor, bana az yaklaşıyorsun, dokunmuyorsun. Ben yaklaşmasam senin aklına bile gelmiyorum vs. vs. diyor.
Ne yapmama gerekiyor bu konudada bana yardımcı olurmusunuz.
Eşime karşı nasıl arzu duyabilirim ? :78::78::78:
canım ben hala bekliyom o kırmızıyı öyle bi yer edinmiş ki saçmasapan düşünceler beynimize zor silicez sanırım bunları hafızamızdan.dışardan duyduğumuz mantıksız şeyler ve bizim bilinçsiz oluşumuz,bu konularda cahil olmamız bence bu sorunun temel nedeni.kendi vücudumuzu bile incelememişiz bunca sene:26:
Birşey soracağım.
Eşim sürekli ona karşı arzumun az olduğunu belkide bunun için harekete geçemediğimi söylüyor.
Acaba ben vajinusmusdan değilde arzu azlığından mı böyle oluyorumdur.
Bende hep eşimden beklenti var. Önce o harekete geçsin istiyorum. Beni tahrik etsin vs. vs.
Oda sık sık kızıyor, bana az yaklaşıyorsun, dokunmuyorsun. Ben yaklaşmasam senin aklına bile gelmiyorum vs. vs. diyor.
Ne yapmama gerekiyor bu konudada bana yardımcı olurmusunuz.
Eşime karşı nasıl arzu duyabilirim ? :78::78::78:
özlam tacem hanim sizler kac senedir evlesiniz?ne zaman basardiniz?
kızlar ben gideyim biraz temizlik falan yapayım, böyle giderse ev ümraniye çöplüğüne dönücek
akşama doğru görüşürüz, bu ara da venuscum evde denedim ben kendime kuytu bulmuş sığınmışım hemen denedim şimdi dosdoğru girişi varmış yaw bunun
![]()
doğum kontrol haplarının bu tarz etkisi olabiliyor diyorlar, bende bir ara senin gibiydim, kendine özel iç çamaşırları al, aynada sev kendini, kendinle ilgilen özellikle de cinsel haz bölgelerinle, bize verilen mesajlarda hep kadın istemez erkek ister kültürü var bunu aş önce, seninde cinsel isteğin var bunu kendinde keşfet, saten kıyafetler al, keşfet içindeki feriştahı![]()
canım bak anofel arkadaşımız çok güzel açıklamış.ben de isteksiz olduğumu düşünürdüm hep arada sırada yine oluyor gerçi.yalnız bu durum biraz da vajiden kaynaklanıyor her ilişkinin hüsranla sonuçlanması insanda istek mi bırakır kimoral bozukluğuyla o an istek duyamaman çok normal.sexi çamaşırlar gerçekten çok işe yarıyor valla ben onları giyince kadın olduğumu hissediyorum ben bile etkileniyorum yani eşlerimiz nasıl etkilenmesin.zaten hemen karşı tarafı tahrik etme durumu ortaya çıkıyo o zaman
bi de öyle paldır küldür ilişkiye başlayınca da olmuyo bence önsevişme çok önemli.hatta alkol alıyosan şarabı kesinlikle tavsiye ederim.şarap hem cinsel isteği arttırır hem de gevşemeni sağlar.bence vajinismusun isteksizlikle alakası yok.bu durumu yaşamayanlar hep öyle düşünüyo ama bence ilgisi yok
herkese selam kızlaaarvar mı değişiklikler ?:)
meraba canım başaran yok,özüm 3 haftalık hamile şimdilik başka bi gelişme yok
hımmm. Almaya gerek yok dolap dolu fakat bu olayla karşılaşınca onlara bakasım bile gelmedi. şu aynaya bakma işini deneyeceğim.
evet malesefki öyle oluyor. bir ara sinirlendim hepsini ya atacağım ya dağıtacağım işime yaramıyor dedim. eşim izin vermedi. zamanı gelecek bol bol giyersin diye teselli etmişti. Fakat son zamanlarda eşim çok farklı hem iyi hemde aşırı arzu dolu. Adam resmen yalvarıyor yen şunu artk, gayretli ol, kendine güven diye.
çok sevindim özümee :) darısı isteyen hetkesin başına inşallah :)
aman sakın atayım deme canım sonra çok işine yarıycako da sendeki çabayı görünce belki umutlanmıştır.bir an önce olsun diye bakıyodur.egsersiz aşamalarında oluyo böyle her iki taraf da başarıya yaklaştığını anlayınca daha bi sabırsız oluyo sanırım