Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kuzucum bak ne güzel egzersizleri yapmaya başlamışınn kendini başardın sayy tatlımm.en zor kısmı atlatmışınn.böle devam ett başarıda bebişte yakın inşallahh:71:

canımmmm inşallah yeneriz ya bugün bebek mağazalarına gitti gözüm nasıl güzel bebek odaları var ağlayarak işe geldim ne zaman bitcek bu vajiii:84::84::84:

kızlar süpersiniz ya böyle gaza getirin işte birbirinizi inanın daha kolay gelicektir başarı:65:

çok sağolun burada başarı hikayeleri ve egzersiz aşamalrını duyunca insanın kalkıp yapası geliyor bakalım bugünki egzersizim nasıl geçicek eşimlede azcık tartıştık inş onun yüzünden kasılmam

1 le rahatsan hemen geç canım zaten 1 le yaparken açılmış oluyor ben 1 taneyle 5 dk falan yaptım baktım rahat hemen 3 ledim.bugünde onları tekrarlayıp hemen ardından kaleme geçicem yada kulak çöpünü 4 leyeceğim.artık hangisi rahat olursa nefeslerde zorlanıyorum panik yapıp nefs almayı unutuyorum ama şunu keşfettim ıkınınca açılıyor kendiliğinden giriyor.

aynen 4 te denim ben hatta 5 ayy açılsında oraya ne olursa sokcam artık valla psikolojim bozuldu:33::33::36::36::84::84:

çok sağolun burada başarı hikayeleri ve egzersiz aşamalrını duyunca insanın kalkıp yapası geliyor bakalım bugünki egzersizim nasıl geçicek eşimlede azcık tartıştık inş onun yüzünden kasılmam

canım ne güzel bak seni olumlu etkilemiş demek ki bazı arkadaşları olumsuz etkiliyo egsersiz aşamalarını görünce daha çok korkuyolar.inşallah iyi geçer tatlım gerçi sen taktiği çözmüşsün ıkınıcaksın açılınca da sokucaksın kulak çöpünü sonra zaten kayıyo içeri doğru.

aynen 4 te denim ben hatta 5 ayy açılsında oraya ne olursa sokcam artık valla psikolojim bozuldu:33::33::36::36::84::84:

benimde aklım hep orda sürekli ne zaman olcak ne zaman olcak diye düşünüp duruyorum.ama dün nasıl oldu birden karar verdim ve kalktım yaptım ilk başta girmedi bulamadım deliği sonra müzik açtım tekrar denedim baktım girmiş anlamadım bile aynayla baktım dedim nere girdi bu bu kadar kolay olcağını sanmıyodum inş.diğer aşamalarda böle kolay olur ve hemencik kurtuluruz.

canım ne güzel bak seni olumlu etkilemiş demek ki bazı arkadaşları olumsuz etkiliyo egsersiz aşamalarını görünce daha çok korkuyolar.inşallah iyi geçer tatlım gerçi sen taktiği çözmüşsün ıkınıcaksın açılınca da sokucaksın kulak çöpünü sonra zaten kayıyo içeri doğru.

yok bana çok korkutucu gelmedi ama biraz mum pe.... boyuta getirme aşamasından çekiniyorum diğerlerininde girdiğini görünce sanırım oda kolay gelcektir

valla kızlar bende akşam soktum bi yerlere ama aynada iyice baktım doğrudur heralde bu aradailk defa kendime bakıyorum ya ne kadar utanıyorum bu halimden allahım bu kurtulsam şu illetten adaklar adadım
dün akşamda arkadaşım hamileyim dedi hepten tuhaf oldum nie benim bebiş olmasın die allahım herkeze yardım etsin :84::84:

yok bana çok korkutucu gelmedi ama biraz mum pe.... boyuta getirme aşamasından çekiniyorum diğerlerininde girdiğini görünce sanırım oda kolay gelcektir

canm ben yapmamıştım hiç o boyuta getirip de ama tabiki yaparsan daha çok yol katedersin.yapan çok arkadaş var o şekilde gözünde büyütme canım.zaten beyninde aşmak gerekiyo önce sorunu.aştığın an çorap söküğü gibi gelir arkası:65:

merak etme tatlım diğer egzersizlerden bir farkı olmuyor.ben p..boyutunda aparattan sonra başarmıştımm.en zor olanı ilk egzersiz sonrası daha kolayy oluyorr.sende zoru başarmışınn.başarın yakındır tatlım:71:

kızlar iyi akşamlar.
hepinizi öpüyorum.
Bana dua edin.
:3:

iyi akşamlar canım.dua edriz tabi.denememi var yoksa bu gece:44:

canm ben yapmamıştım hiç o boyuta getirip de ama tabiki yaparsan daha çok yol katedersin.yapan çok arkadaş var o şekilde gözünde büyütme canım.zaten beyninde aşmak gerekiyo önce sorunu.aştığın an çorap söküğü gibi gelir arkası:65:

hangi aşamada pe... oldu ve kaç günde bitti?aslında benim pe... 2 cm kadar giriyor.

kızlar iyi akşamlar.
hepinizi öpüyorum.
Bana dua edin.
:3:

iyi akşamlar tatlım bol şans:54:

valla kızlar bende akşam soktum bi yerlere ama aynada iyice baktım doğrudur heralde bu aradailk defa kendime bakıyorum ya ne kadar utanıyorum bu halimden allahım bu kurtulsam şu illetten adaklar adadım
dün akşamda arkadaşım hamileyim dedi hepten tuhaf oldum nie benim bebiş olmasın die allahım herkeze yardım etsin :84::84:

canım o günler de gelir ya sıkma canını sen şimdi dört elle sarıl egsersizlerine bak nasıl ilerliyceksin sen bile farkında olmuycaksın.ondan sonra da artık 3 mü yaparsın 5 mi yaparsın istediğin kadar bebiş yaparsın Allah nasip ederse:emir_bebek:

[ı]merak etme tatlım diğer egzersizlerden bir farkı olmuyor.ben p..boyutunda aparattan sonra başarmıştımm.en zor olanı ilk egzersiz sonrası daha kolayy oluyorr.sende zoru başarmışınn.başarın yakındır tatlım:71:[/ı]

[ı]iyi akşamlar canım.dua edriz tabi.denememi var yoksa bu gece:44:[/ı]

kızlar sakın korkmayın var ya belirli bir müdeet sonra vaji kensi çekşyor içine herşeyi

merak etme tatlım diğer egzersizlerden bir farkı olmuyor.ben p..boyutunda aparattan sonra başarmıştımm.en zor olanı ilk egzersiz sonrası daha kolayy oluyorr.sende zoru başarmışınn.başarın yakındır tatlım:71:

sağol ranam inşallah en kısa zamanda halaylar çekilir yine kimse kalmasın başaramayan sonrada hamileliklerimizi konuşalım burda bebişlerimiz olsun :)

sağol ranam inşallah en kısa zamanda halaylar çekilir yine kimse kalmasın başaramayan sonrada hamileliklerimizi konuşalım burda bebişlerimiz olsun :)[/QUOTE]

inşallah canımcımm inşallah:9::9:

hangi aşamada pe... oldu ve kaç günde bitti?aslında benim pe... 2 cm kadar giriyor.

canım ben 2 parmaktan sonra geçtim pe..se korkum azalmıştı çünkü sadece çok heyecan vardı.panikten ben de nefes almayı unutuyodum hep.sonra pe..se geçtim bi süre denedik ama hep yarısında takıldım sonra beyaz bakkal mumlarıyla da deniyeyim dedim ama hiç kalınlaştırmadım ben streçleyip jelledim ve öyle sokmaya çalıştım hepsini alınca tabi daha da çok rahatladım ondan bir kaç gün sonra da oldu zaten.ama ben de pe..sin yarısında çok takılanlardanım.ben 2,5 ayda başardım kendim çok fazla parmak egsersizi yapmadım eşime yaptırıyodum hep.eşim de vardiyeli çalışınca çok sık deneme imkanımız olmadı.tabi bunların bi çoğu bahane erteledim durdum 2,5 ayımı aldı yani istedikten sonra birkaç günde çözülebilecek bişey aslında.senin başı giriyo anladığım kadarıyla.pe..se alışman açısından çok iyi.pe..s denemelerinde tenine dokunduğunda rahatsızlık hissetmessin böylece

Back
X