Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben üstte kendime sahip çıkamıyorummmm...çok komik oluyooo halimisssss......kontrol edilcek durum
bile olmuyoooo sen düşün halimizi....

kızzzzz neye sahip çıkcan içinde zaten sahip çıkman gereken :66::66::66::66::66:

kızlar kafama takıldı acaba bu vajinismus dışında penis eğriliğide acı yaparmı... mesela ben vajinismus değilim anladığım kadarıyla ama her seferinde acı çekiorum birleşme oluo ama yanmada oluyo, kocamda çok belirgin olmasa da penis eğriliği var acaba ondan mıdır bilen var mı...

canım bi bilgim yok malesef ama bir jinekoloğa görünmende fayda var mantar/kuruluk/enfeksiyon gibi bir şey yoksa sende belki ondandır ama hiç duymadım bu konuda bi fikrim yok o yüzden...

kızlar günaydın akşam yarım saat eğzersizimi yaptım önceki gün göz kalemi sokmuştum dün akşam kalem far soktum anam o daha kalındı ama onu daha rahat aldım 6 cm kadar aldım git gel yaptım akşam hürrem hatun doğururken ıkındıkça ben ıkınıp soktum :62: ayy bu kadar ilerleyebileceğimi sanmıyordum 2. günümde bayağı iyiyim bana göre hep böyle olsa 2-3 haftaya biter bu iş :21::21::kkk::kkk:

günaydınnn kızlarrr çok hastayım yaa gripten.... halsizlikten bayılıcam keşke eve gitsem...:43::43::43::43::43::43::43::43:

geçmiş olsun canım haftasonuna kadar iyileşmen lazım ama biliyosun dimi?dikkat et kendine halayını çekicez kısmetse çok yakında:64::64:

kızlar günaydın akşam yarım saat eğzersizimi yaptım önceki gün göz kalemi sokmuştum dün akşam kalem far soktum anam o daha kalındı ama onu daha rahat aldım 6 cm kadar aldım git gel yaptım akşam hürrem hatun doğururken ıkındıkça ben ıkınıp soktum :62: ayy bu kadar ilerleyebileceğimi sanmıyordum 2. günümde bayağı iyiyim bana göre hep böyle olsa 2-3 haftaya biter bu iş :21::21::kkk::kkk:

aferin kıs hürrem de bi işe yaramış sonunda:9:adamı doğumdan da korkutcak deli ya:9:çok güzel ilerliyosun sen artık mumlara falan geç bence canım kop gel maxfactörlerden:9:

günaydınlar herkese:71:

geçmiş olsun canım haftasonuna kadar iyileşmen lazım ama biliyosun dimi?dikkat et kendine halayını çekicez kısmetse çok yakında:64::64:

aferin kıs hürrem de bi işe yaramış sonunda:9:adamı doğumdan da korkutcak deli ya:9:çok güzel ilerliyosun sen artık mumlara falan geç bence canım kop gel maxfactörlerden:9:

günaydınlar herkese:71:

kız mumdam korkuyorum ben :19: bu akşam parlatıcımı sokayım diyorum yarında rimelimi en son mum yaparım diye proğram hazırladım mumu en sona bırakıyım diyorum aslında eğzersiz yaptıklarım nerdeyse muma yakın kalınlıkta ama ne bilim mum erimesin ( gülmeyin ):9::9:

kız mumdam korkuyorum ben :19: bu akşam parlatıcımı sokayım diyorum yarında rimelimi en son mum yaparım diye proğram hazırladım mumu en sona bırakıyım diyorum aslında eğzersiz yaptıklarım nerdeyse muma yakın kalınlıkta ama ne bilim mum erimesin ( gülmeyin ):9::9:

bence fazla oyalanma tatlımmmm rahatsannnn kop gel mumaaaaaa....ordan sonrası malummm
artıkkkkkkkkk:1::1::1::1::1:

günaydınnn kızlarrr çok hastayım yaa gripten.... halsizlikten bayılıcam keşke eve gitsem...:43::43::43::43::43::43::43::43:

geçmiş olsun canım bu kış bende gerçekten keçi gribi dedim gitti geldi ve şimdide geçmedi kocişede hep işsizim diye dert yanarken busefer çok ağırdı ve iyiki evdeymişim napardım dedim hastayken çalışmak çok zor beynim ağrıyo :59:

ve günaydın kızlar ben de yarın güzel haberlerle gelirim inşallah bugün gelen giden yok gibi acık daha kendine gelsin vajı :1:

Allah seni ne etmesin ya hala parlatıcı diyo ya:60::60:kız sen oldu olucak pe..se de makyaj yap öyle dene hemen yaparsın valla:9:canm niye gülelim hem burda dalga geçicek kimse yok rahat ol sen mum erimez içerisi sıcak tamam ama öyle eritcek kadar da değil yani.en rahat mum oluyo söyliyeyim ben sana.sen nerdeyse pe..s denemelerine geçicek hale geldin ama farkında değilsin bebişim ah ne süslü ne kokoş oluyo bu vajililer ya:12::12:herşeyimiz tam bi de o iş olsa tam süper olucak valla sen bilirsin tabi karar senin ama mumu tavsiye ederim

kızlar muma ptesi geçiyim diyorum çokmu geç olur birde nasıl mum alıcam bildiğimiz renkli şamdan mumlarımı yoksa beyaz bakkal mumlarımı :83::83:

canım renkli şamdan mumu nun ucu düz daha rahat beyaz mumun orda ki girinti biraz zorluyor ama ikisini de al
kız buarada ateşliyim ben dion pasta mumları yamuluyo ama bunlar benim ateşime kalın geldi ama seni bilemem :52:

Back
X