- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #48.661
arkadaslar sizi takip etmek cok zor masallah yine dökturmussunuz allahim tez zamanda kurtatrsin bizide bu dertten aminn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse yazadi haydi bende kactim iyi geceler kocaman öptum sizi allahim yar ve yardimcimiz olsun
günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrr .
günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrr .
günaydınnn kızlarrr çok hastayım yaa gripten.... halsizlikten bayılıcam keşke eve gitsem...![]()
geçmiş olsunnnnnn tatlımmmm....
saol canım... bide yanımda sigara içiliyo nefes alamıyorum...![]()
ben üstte kendime sahip çıkamıyorummmm...çok komik oluyooo halimisssss......kontrol edilcek durum
bile olmuyoooo sen düşün halimizi....
kızlar kafama takıldı acaba bu vajinismus dışında penis eğriliğide acı yaparmı... mesela ben vajinismus değilim anladığım kadarıyla ama her seferinde acı çekiorum birleşme oluo ama yanmada oluyo, kocamda çok belirgin olmasa da penis eğriliği var acaba ondan mıdır bilen var mı...
günaydınnn kızlarrr çok hastayım yaa gripten.... halsizlikten bayılıcam keşke eve gitsem...![]()
kızlar günaydın akşam yarım saat eğzersizimi yaptım önceki gün göz kalemi sokmuştum dün akşam kalem far soktum anam o daha kalındı ama onu daha rahat aldım 6 cm kadar aldım git gel yaptım akşam hürrem hatun doğururken ıkındıkça ben ıkınıp soktumayy bu kadar ilerleyebileceğimi sanmıyordum 2. günümde bayağı iyiyim bana göre hep böyle olsa 2-3 haftaya biter bu iş
![]()
geçmiş olsun canım haftasonuna kadar iyileşmen lazım ama biliyosun dimi?dikkat et kendine halayını çekicez kısmetse çok yakında![]()
aferin kıs hürrem de bi işe yaramış sonundaadamı doğumdan da korkutcak deli ya
çok güzel ilerliyosun sen artık mumlara falan geç bence canım kop gel maxfactörlerden
günaydınlar herkese![]()
kız mumdam korkuyorum benbu akşam parlatıcımı sokayım diyorum yarında rimelimi en son mum yaparım diye proğram hazırladım mumu en sona bırakıyım diyorum aslında eğzersiz yaptıklarım nerdeyse muma yakın kalınlıkta ama ne bilim mum erimesin ( gülmeyin )
![]()
bence fazla oyalanma tatlımmmm rahatsannnn kop gel mumaaaaaa....ordan sonrası malummm
artıkkkkkkkkk![]()
kız mumdam korkuyorum benbu akşam parlatıcımı sokayım diyorum yarında rimelimi en son mum yaparım diye proğram hazırladım mumu en sona bırakıyım diyorum aslında eğzersiz yaptıklarım nerdeyse muma yakın kalınlıkta ama ne bilim mum erimesin ( gülmeyin )
![]()
kızlar muma ptesi geçiyim diyorum çokmu geç olur birde nasıl mum alıcam bildiğimiz renkli şamdan mumlarımı yoksa beyaz bakkal mumlarımı :83::83: