- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #48.681
iyileşmesemde bi aferin alıyorum bomba gibi oluyorum aferin çok iyi geliyo temizliğe bile başlayasım geliyo onu alınca akşa yatıyodum zaten onu içtim de kalktım şimdi yine içerim iyi olurum inşallah akşam hem belki halsiz olursam karşı koymam neyaparsa yapsıngeçmiş olsun canım haftasonuna kadar iyileşmen lazım ama biliyosun dimi?dikkat et kendine halayını çekicez kısmetse çok yakında![]()
aferin kıs hürrem de bi işe yaramış sonundaadamı doğumdan da korkutcak deli ya
çok güzel ilerliyosun sen artık mumlara falan geç bence canım kop gel maxfactörlerden
günaydınlar herkese![]()

saol canım... günaydın sanada...günaydın güzellergeçmiş olsun eminecik
![]()

olur olur bebişimmmm hiç merak etme ilerde bu günleri gülümseyerek hatırlayacaksınız
ooooo balım senin iş bitmiş ben 2 parmak ve makas yaptım sonra 1 eş parmağı yaptım doktor 2 eş parmağı yapıp p...se geçin dedi biz eve geldik denedik oldu şok oldum ama biz egsersiz yapıyorus diye başladık şok oldum olunca hazır hissediyosan kendini yap derim olmazsada hiç üzülme 2 eş parmağı yap he bu arada ben kendi 2 parmağımı p...si alacağım posiyonda alttan yukarı doğru yapıp p...se geçmiştim istersen sende o şekilde dene birde çiş yaparmış gibi oturup git gel yapıyosan çok daha raha olur p...s denemeniz...bu aşamadan sonra benim gözümde başardın sen bebişimmm
canım kastığın için oluyor ben yeneli 1 yıl olcak kastığım zaman bazen kötü bi gün geçirmiş oluyorum farketmeden kasıyorum anam diyom noluyo 10 yıllık evlide olsan kasınca acı hissedersin psikolojik tamamen canım
tabiki olur bebişim neden olmasın... bak böyle düşünün yeni keşifler yapın deneyin her yola başvurun kendinize güvenin çok daha rahat gececk herşey![]()
inşallah yaaa inşallah....