Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben buişin dr yardımıyla olucana inanmıyorum benim arkadaşım2 sene dr yardımı aldı ve 9 aydırda gitmiyo ve daha geçen hafta beraber olmuşlar oyüzden evde kendiniz bu egzersizlere devam edin eminim hepiniz başarıcaksınız bide etraftan işte ilişkiye girince şöyle acıyo böyle oluyo gibi lafları dinlemeyin insan çok etkileniyo ben bundan etkilenmiştim ve hep acıcak düşüncesiyle kasılıyodum aslında yapınca hiçde öyle olmadını gördüm

kelebek00,
dün akşam konuşmuştuk hatırladınızmı.söylediklerini aynen yaptım herşey yolunda.çok güzel ilerliyoruz.çok teşekkür ederim.

yok cnm mumdan sonra parmaga gerek yok p... boyutu ortalama 15-17cm kadar önemli olan kasılan yeri gecmen 10 cm falan girse yeterli olur bebişim.kokoş seni bir ark.daha öle renkli mum almıstı :)))
kızlar mumu aldım en kırmızısından akşam mumla deneme yapcam bu arada bişi sorcam şimdilik 6 cm içime alabiliyorum mum hiç denemedim ama p.. geçmek için ne kadar girmesi lazım mumun bide ben parmak egzersilerinden korkuyorum mumdan sonra parmağa gerek varmı arkadaşlar:18:

cnm benim egz.daha sık devam et bence p...yarısı oluyorsa biraz dhaa egz.halledersin cncmm
azıcık mum girdi diye hemen p... geçtim malum duvara tosladım ama p... yarısı bile benim için mucize gibiydi daha fazla egz yapsaydım bence olacaktı ama olsun ben buna da razıyım oda olacak inanıyorum....

:6:

Ssk anlaşmalı özal bir klinik. Muayene ücreti 20 TL.
Öyle binlerde felan değil. Ama 15 gün dayananmam ki ben eşimi istiyorum. O yüzden çubuklara devam ediyorum. bugün 6 mm çapla denedim. Baktım vaji dahada açıldı. Sanırım 10 - 15 mm çapında birşeyde rahat girer. Bu arada benim zar yırtılmış ne ara nasıl olmuş almadım, denemelerde kan ve acıda olmadı.Yada zarım esnek bilemiyorum.
cnm p...çapı 4-5cm falan o boyuta kadar büyüt rahat oldukca cok iyi devam et cnm
venüstenciğim merhaba, ya ben 2 parmakta kalmıştım biliyosun sizede söz verdim mart ayı bitmeden yeneceğim diye canım ben şu an şehir dışında eğitimdeyim 12 gündür :44: egzersizleri de burada vakit buldukça yapıyorum 2 parmak küs ve içieride dairesel hareketler git geller hepsini yapıyorum. en son yaptığımda da mumu pamukla kalınlaştırdım ortalama p...s boyutu kadar onunda yarısını alabildim canım daha da 8 gün buradayım p...s denemesine geçemedim koçiş yok:26: Yani tam hazırım ya iş ya başka bişey tam engelliyor beni:26: size verdiğim sözden dolayı da mahçup oldum aynı sözü kocama da vermiştim. neden böyle anlamıyorum hep bir terslik çıkıyo son aşamadayım bu defa da şehir dışı eğitimde:50: Sizde hakkınızı helal edin canım çok yardımcı oldunuz bana gerçekten allah hepinizden razı olsun ama bu terslikler yakamı bi türlü bırakmayacak gibi. Yani yapabileceğimi hiç zannetmiyorum artık.:43: Ben elimden geleni yapıyorum ama maalesef:26:
cnm niye üzülüyorsun sen bakim ne güzel herşeyi yapmıssın hazırsın gelince halledersin halayını çekeriz bitanem güveniyoz sana hakkımızda helal olsun ne demek:29::29::29::29::29::29::29:
kelebek00,
dün akşam konuşmuştuk hatırladınızmı.söylediklerini aynen yaptım herşey yolunda.çok güzel ilerliyoruz.çok teşekkür ederim.

evet cnm hatırladım neler yaptın anlatırmısın ? tam oldumu yani

selamlar kızlar nasılsınız bakalım? temizlik yapacağım yardıma gelen yokmu? bu arada rana ve nazlı_1982 neredeler çok merak ediyorum?

kızlar benim bebişm hayatımın anlamı herbişeyim oglum grip oldu canım çok sıkkın
geçmiş olsun cnm dr..götürdünmü ? salgın var buraa malesef
selamlar kızlar nasılsınız bakalım? temizlik yapacağım yardıma gelen yokmu? bu arada rana ve nazlı_1982 neredeler çok merak ediyorum?

cnm nazlıdan haberimiz yokta rana buralarda

kelebek00,
söylediğin egzersizleri defalarca yaptım,sabah kalkıncada yaptım,
eşim öğle iznine geldiği zamanda uygulayayım dedim,
p..s başı rahatlıkla oluyor...eşimde çok şaşırdı memnun oldu...tşk ederim...çoook

[/COLOR]
kelebek00,
söylediğin egzersizleri defalarca yaptım,sabah kalkıncada yaptım,
eşim öğle iznine geldiği zamanda uygulayayım dedim,
p..s başı rahatlıkla oluyor...eşimde çok şaşırdı memnun oldu...tşk ederim...çoook
aferin cnmcm egz.nasıl yaptın anlatsana
kolay gelsin biz temizlik sonrası kahveye gelelim çikolatalı olsun:1:

ıvet nazcım kusura bakma gelridim ama bende yaptım belim koptu kahveye geliriz ama aferin kıs mirage

kelebek00,
dediğin gibi ultrason jei aldım.onla birlikte serçe parmağıma prez.geçirip nefes egzersizleriyle birlikte bayağı aşama kaydettim.en önemlisi sayende psikolojik olarak aştım bişeyleri çok sağol.şimdi bakalım p...s başı seviyesinden daha nasıl ilerleyeceğiz...

geçmiş olsun canım.

KIZALR DOKTORA GİTSENİZDE İŞ SİZDE BİTİYOR UNUTMAYIN SONUÇTA BEYNİNİZLE BAŞBAŞA KALICAK OLAN SİZSİNİZ DOKTORUN VERDİĞİ TELKİNLERİ HERKES BURDA BİRBİRİNE VERİYOR O YÜZDEN İŞ SİZDE BİTİYOR ACELE EDİN

Back
X