- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #49.321
merhabalar arkadaşlar umarım herkes iyidir ben çalışıyorum bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar arkadaşlar umarım herkes iyidir ben çalışıyorum bugün![]()
sağol canım inşallah
kaç yıllık evlisin?
pazar günü Allah kolaylık versin sinir bozucu olsa gerek....
teşekkür ederim canım sağolasın![]()
prenses canim bana kizginisin? 1.kere sana egzersislerle ilgili birseyler yazmistim.ölcümü kacirmistim yani kelimelerimi dikkatli secmemistim,kusura bakma canim.ogün bugün seni bekliyorum.![]()
prenses canim bana kizginisin? 1.kere sana egzersislerle ilgili birseyler yazmistim.ölcümü kacirmistim yani kelimelerimi dikkatli secmemistim,kusura bakma canim.ogün bugün seni bekliyorum.![]()
hayır canım.ama ne yazmıştın kusura bakma ben hatırlayamadımda.buralardayım işte, yuvarlanıp gidiyorum![]()
ya kötü 1sey yazmamistim. sadece egzersisleri söyle yap böle yap diye yazmistim biraz acik yazmistim.
yaslandım arkadaşım sen kaç günde yendin bu hastalığı.ya ben herkese soruyorum ne kadar çok kişiyle konuşursam o kadar ikna oluyorum banada özelden mesaj atarsan çok sevinirim.
ben tek parmaktayım hala.iki boğumu zor alıyorıum
serenim ceylanımmmm sen okumamışmıydın onuuuukuduruk özüm yakaladı bebişi
bebişim sen yokken yokluğun belli oluyor sitem etmişsin ama elitnden dolayı gelmediğini kocişin rahatsız ondan gelmediğini biliyodukya kızlardan çok soran oldu seni merak etme bizim için çok değerlisin
![]()
tey tey teyyyy hayde halaya
zafer benimm bende yaptımmmm en sonunda mutluyum,huzurluyum,sevinçliyimmmm vee yeni gelinimmmmmmmm
![]()