- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #49.361
canım bir haftada tabikide çözebilirsin şöyle düşün sen iki parmagı yapmışsın değilmi bu demektirki hemen yarın eşinle alıştırmaya başlıyorsun serçe parmagıyla kendi iki parmagını yaptıgına göre o aşamayıda cabuk geçersin eşine güven sadece güven..geri dönüş olmasın dediğim gibi bu çok önemli nefese yönlen sen eşinde itsin gitmediği anlarda bekleyin sonuda mutlaka ilerleyecektir..sonrada iki parmaga geeçrsiniz oda salı gunu olur hatta kendını cok rahat hissedersen yarın bile olabilir bu bu arada özellikle iki parmakta isteyerek yapmaya calış olurmu zaten bi istemeden yap bide isteyerek aradakı farkı sen göreceksin iki parmakta kendini geliştir özellikle bunu iki gün yapmıştım ben..sonrada kendini hazır hisettinmi![]()
evet ikipparmak yaptım bugün denedim acele olsun istedim denedim oldu ama hemeneşli mioluyor ben eşliye geçmeden mum işini yapsamolmas mı yani eşimle direk p.. denesem onun parmağını sokmak itici geliyor mum alsamda kalınlaştırıp yapsam bide şuda varbenzaten ilişki yaşadım ama a..ı ve a..ı kendimikastım die o yüzden genişletmek olmazda tabi esnetmek alıştırmak amacım işte zor günlerrr