Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bir haftada tabikide çözebilirsin şöyle düşün sen iki parmagı yapmışsın değilmi bu demektirki hemen yarın eşinle alıştırmaya başlıyorsun serçe parmagıyla kendi iki parmagını yaptıgına göre o aşamayıda cabuk geçersin eşine güven sadece güven..geri dönüş olmasın dediğim gibi bu çok önemli nefese yönlen sen eşinde itsin gitmediği anlarda bekleyin sonuda mutlaka ilerleyecektir..sonrada iki parmaga geeçrsiniz oda salı gunu olur hatta kendını cok rahat hissedersen yarın bile olabilir bu bu arada özellikle iki parmakta isteyerek yapmaya calış olurmu zaten bi istemeden yap bide isteyerek aradakı farkı sen göreceksin iki parmakta kendini geliştir özellikle bunu iki gün yapmıştım ben..sonrada kendini hazır hisettinmi :66::66::66::66::66:

evet ikipparmak yaptım bugün denedim acele olsun istedim denedim oldu ama hemeneşli mioluyor ben eşliye geçmeden mum işini yapsamolmas mı yani eşimle direk p.. denesem onun parmağını sokmak itici geliyor mum alsamda kalınlaştırıp yapsam bide şuda varbenzaten ilişki yaşadım ama a..ı ve a..ı kendimikastım die o yüzden genişletmek olmazda tabi esnetmek alıştırmak amacım işte zor günlerrr :14::14::14::14:

15 beyonce canım tşk ederim darısı en kısa zamanda başınıza inş..

bestem o yük binsin canım ya o o kadar ağırlık yapmaz :))

Son düzenleme:
evet ikipparmak yaptım bugün denedim acele olsun istedim denedim oldu ama hemeneşli mioluyor ben eşliye geçmeden mum işini yapsamolmas mı yani eşimle direk p.. denesem onun parmağını sokmak itici geliyor mum alsamda kalınlaştırıp yapsam bide şuda varbenzaten ilişki yaşadım ama a..ı ve a..ı kendimikastım die o yüzden genişletmek olmazda tabi esnetmek alıştırmak amacım işte zor günlerrr :14::14::14::14:

canım moral bozmak yok yazdıklaırmı okudun basarmana ramak kaldı..eşin anlayışlı birimi sana bu kondua yarıdm etmek istermi..eşine güvenmende cok önemli bu alıştırmalar onun için ama bence en güzeli eşinle yap bunları ona güvenmen için çok çok önemli bir adım..zaten bu alıştırma sırasın esniyor hep..kendini kasmamayı ögrendinmi hiç biri olmaaycak..bak bu kadar mutlu gununde moral bozma istesen hazır olsan bugun bile baslarsın esinle 1 hafta değil 3 gunde çözülür bu iş ben sana söyliyim.. kaçmak yok

bayanlar inanamıyorum yaptım hiç serçe parmaktan baslamadım direk işaret 20 dakka oynattım sonra orta parmak ikisini bir alamadım ama zorlasam olcak süper yaaaa hiç ertelemeyin minik minik ittirince kendi giriyor şok oldum süper duyguuu

tebrık edrım tatlım sunu hıc unutma canım ınsan bırseye ınanıyorsa o sey olur ınanc ve azım bırlesınce allahın ıznı ıle olmayacak sey yokk guzel haberlerını en akın zamanda beklıyoruz tatlım cok sevındım:29::29::29::29::29:

canım moral bozmak yok yazdıklaırmı okudun basarmana ramak kaldı..eşin anlayışlı birimi sana bu kondua yarıdm etmek istermi..eşine güvenmende cok önemli bu alıştırmalar onun için ama bence en güzeli eşinle yap bunları ona güvenmen için çok çok önemli bir adım..zaten bu alıştırma sırasın esniyor hep..kendini kasmamayı ögrendinmi hiç biri olmaaycak..bak bu kadar mutlu gununde moral bozma istesen hazır olsan bugun bile baslarsın esinle 1 hafta değil 3 gunde çözülür bu iş ben sana söyliyim.. kaçmak yok

bu siteyi bulmadan kendi bana demişti zaten parmağımla esnetim diye rahatlarsın die reddetim onu sonrra baktım ki sölediği doğru yapılıyor eşim çok anlayışlı ama ben onu yormak istemediğim için kendim aşayımdiyorumama haklısınız onunkinin girmesi daha farklı daha çözümlü peki mumla p... boyutu yapmıcakmıyım o sonraki aşamamı

prenses sıra sende senin halayını çekmeyin en çok ben istiyorum ve en kısa zamanda çekiceğimizi düşünüyorum beni yanlıtma lütfen

ay cnm. benim teşekkür ederim inşallah ama ben 1 haftadır egzersiz yapmıyorum maalesef zaten daha pasta mumundaydım 3-4 güne kadar reglim gelecek yine o gelmeden biraz daha yapabilsem diyorum bu gece yokum çalışıyorum ama sabah gidince mutlka yapmak istiyorum yeniden birkaç :54::69:güne kadar biraz daha ilerleyebilirim belki:69::54:sen neler yaptın nasıl gidiyor görüşemedik ne zamandır?

tebrık edrım tatlım sunu hıc unutma canım ınsan bırseye ınanıyorsa o sey olur ınanc ve azım bırlesınce allahın ıznı ıle olmayacak sey yokk guzel haberlerını en akın zamanda beklıyoruz tatlım cok sevındım:29::29::29::29::29:

teşekkür ederim yaa 1 haftadırokuyorumasla yapamamdiyordum yani p... deneriz diyorrdumsonra dedimki neden kasılayımyavasyavas acısız halletmek varken hemncik başladımm iyi yaptımrahatladım bu işi çözmem gerek çok azimliyim

ay cnm. Benim teşekkür ederim inşallah ama ben 1 haftadır egzersiz yapmıyorum maalesef zaten daha pasta mumundaydım 3-4 güne kadar reglim gelecek yine o gelmeden biraz daha yapabilsem diyorum bu gece yokum çalışıyorum ama sabah gidince mutlka yapmak istiyorum yeniden birkaç :54::69:güne kadar biraz daha ilerleyebilirim belki:69::54:sen neler yaptın nasıl gidiyor görüşemedik ne zamandır?

benim bugün reglim bitti kocam evden kaçtı:33: Regline bikaç gün varsa egzersizinde hafif zorlanırsın çünkü regliden sonra yağ gibi kayıyor regliden sonraki 10 günü çooook iyi değerlendir, evde olduğun zamanlar lütfen msn den irtibata geçelim, jasminde msn de oluyor onunlada konuş lütfen o regliden sonraki hafta çok üzerine düşmeni istiyorum hadi halayını çekelim be canımmm çoooook inanıyorum sana ben:74::74::74:

bu siteyi bulmadan kendi bana demişti zaten parmağımla esnetim diye rahatlarsın die reddetim onu sonrra baktım ki sölediği doğru yapılıyor eşim çok anlayışlı ama ben onu yormak istemediğim için kendim aşayımdiyorumama haklısınız onunkinin girmesi daha farklı daha çözümlü peki mumla p... boyutu yapmıcakmıyım o sonraki aşamamı

bak kendi kendinede böyle birşey söylemiş ne kadar güzel şanslısın..yormak değilkii öyle uzun süreli birşeyde degil benim pskologum yarım saat falan demişti günlük ama inan ben öyle yapmadım daha kısa sürelerde 10 dk 15 dk genelde..o yuzden esınde yorulmaz merak etme..hatta hosuna bile gider basardıgını görmek mutlu eder onu..ben yapmadım canım direk iki parmaktan sonra penise yönlendirdi..dediğim gibi iki parmagı 2 gün falan yaptım hazırmısın dedi evet dedim bi sonraki günde de oldu zaten..ama için rahat edecekse yap genede :)

bak kendi kendinede böyle birşey söylemiş ne kadar güzel şanslısın..yormak değilkii öyle uzun süreli birşeyde degil benim pskologum yarım saat falan demişti günlük ama inan ben öyle yapmadım daha kısa sürelerde 10 dk 15 dk genelde..o yuzden esınde yorulmaz merak etme..hatta hosuna bile gider basardıgını görmek mutlu eder onu..ben yapmadım canım direk iki parmaktan sonra penise yönlendirdi..dediğim gibi iki parmagı 2 gün falan yaptım hazırmısın dedi evet dedim bi sonraki günde de oldu zaten..ama için rahat edecekse yap genede :)

2parmaktan sonra tamam gibi banada geldi de tammm esnesin beni deli etmesin istiyorum yoksa şuan eşimin 3 parmağınıda alır gibime geliyor heyecanlandım nasıl dicem ona utanırım yaa dünbana 2 hafta mühlet ver demiştim ama oda bana yardımetse elleriyle yolu yarılarım galiba bideözeldenbişe soraibilir miyim

benim bugün reglim bitti kocam evden kaçtı:33: Regline bikaç gün varsa egzersizinde hafif zorlanırsın çünkü regliden sonra yağ gibi kayıyor regliden sonraki 10 günü çooook iyi değerlendir, evde olduğun zamanlar lütfen msn den irtibata geçelim, jasminde msn de oluyor onunlada konuş lütfen o regliden sonraki hafta çok üzerine düşmeni istiyorum hadi halayını çekelim be canımmm çoooook inanıyorum sana ben:74::74::74:

kız kaçırdınmı adamı allah seni emi:9::9::9:hadiya regliden önce zormu oluyor yani tedirgin oluyorum zaten zor oluyosa bide daha zor geçerse bende hiç olmazsa birkaç gün daha yapayım diye düşünmüştüm ben kötü bir hafta geçirdim moralim bozuktu yapamam diye deneyemedim egzersiz sonrada annem gelecek gibi o zamanda kalır nasıl olur bilmiyorum artık ama sıkıldım çok bugün pc. çok yavaş burda deli etti beni resmen ben msn. açıyorum birkaçtır ama denk gelemedim ikinizede şimdi açıkmısın?:16::16::16:

2parmaktan sonra tamam gibi banada geldi de tammm esnesin beni deli etmesin istiyorum yoksa şuan eşimin 3 parmağınıda alır gibime geliyor heyecanlandım nasıl dicem ona utanırım yaa dünbana 2 hafta mühlet ver demiştim ama oda bana yardımetse elleriyle yolu yarılarım galiba bideözeldenbişe soraibilir miyim

tabıkıde boyle dusunmen lazım hep olacka olmaması için bir sebep yok yapabilirim diyeceksin..bu heyecanla devam et sonlandır bu işi..bak ben unuttum ben de şöyle bir durum olmustu asıl tam penis e gececegımız zaman ben adet oldum ve 5 gun sonra olmus oldu..ara verdğimiz halde ilk seferde oldu hemde..
sorabilirsin tabikide

kız kaçırdınmı adamı allah seni emi:9::9::9:hadiya regliden önce zormu oluyor yani tedirgin oluyorum zaten zor oluyosa bide daha zor geçerse bende hiç olmazsa birkaç gün daha yapayım diye düşünmüştüm ben kötü bir hafta geçirdim moralim bozuktu yapamam diye deneyemedim egzersiz sonrada annem gelecek gibi o zamanda kalır nasıl olur bilmiyorum artık ama sıkıldım çok bugün pc. çok yavaş burda deli etti beni resmen ben msn. Açıyorum birkaçtır ama denk gelemedim ikinizede şimdi açıkmısın?:16::16::16:

ya sorma kaçırdım kocayı,regli sonrasıyla kıyaslarsan regli sonrası daha kolay anlamında dedim, sen devam et sakın bırakma bak kazananlar azimli oldukları için kazanıyorlar, bende çok yorgun olduğum zamanlarda yapamıyordum, ama bak bi arkadaş tek parmağı yapıyormuş ve duşun altında iki parmağı başarmış ve arkasından pns yapmış ve sonuç harika, bende aynı şekilde egzersizi çok yapamama rağmen sıcak duş ta bi 15 dakika kaldım iyice gevşedim vajimede sıcak su torbası ile iyice terlettim, sonra pnsi başardım bunlar aklında bulunsun canım

tabıkıde boyle dusunmen lazım hep olacka olmaması için bir sebep yok yapabilirim diyeceksin..bu heyecanla devam et sonlandır bu işi..bak ben unuttum ben de şöyle bir durum olmustu asıl tam penis e gececegımız zaman ben adet oldum ve 5 gun sonra olmus oldu..ara verdğimiz halde ilk seferde oldu hemde..
sorabilirsin tabikide

yaa bide benim 2 parmağım girdidegitgel yapamadım pek sanki çişimgeliyor değişik oldum gene kastım galibaaaa

ya inanmıyorum 2 parmakta girdi a..ı falan yok süper ya nasıl esnedi şimdiyekadar yalandan bekledim bede mumlara geçicem sölemicem kocama süpriz olsun yarınhemen mum alıyorum penis boyutu yapıcam ya bişi sorcam sanki yuvarlak bişivar gibime geldi yada oturarak yaptım kalca kemiğimmi anlayamadım keşif avı gibiymişzevkli

ben iki parmaktan sonra doğrudan p... e geçtim canım, ilk geçisim olmadı, iki parmağı rahat almaya başladım sonra p.... oldu hemen

sorabilirsin tabikide

mesajım gelmedimi acaba

Back
X