Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam arkadaslar galıba hamıleyım ama bılmıyorum emın degılız sabah evde test yaptım 2. sılık cıktı sonra hastaneye gıttık hcgye baktılar 24.67 cıktı dr %90 hamılesın dedı carsambaya tekrar gel 48 cıvarı cıkarsa kesın emın oluruz dedı ne bıleyım bu sımdı ne anlamadım kımseyede dıyemedık boyle olunca. varsa bıle 2-3 haftalık bısey galıba. saskın vazıyetteyız kendılıgınden olmus oluyor o zaman bı de hıc bısey kullanmamıstık o sıralar proxeed falan bılıyorsunuz bıze dırek tup bebek demıslerdı hayretler ıcındeyım bu bı mucıze resmen cunku ılıskının ılk ayında hamıle kamıs oluyorum

canım tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip esin inşallah. Ben de bu ay bekliyorum belki olmuştur diye olmazsa da artık kısmet tqabi, vajiyi yenip de bunları düşüneceğim hele de bu kadar kısa sürede hiç aklıma gelmezdi.

sevgili beyonce,
jinekolog ben altan bağırınca üstten baktı bi problem yok dedi
duvar olabiilir demişsin o nasıl bişey??
acaba başka bir doktora daha mı gitsem
bir de ben kocamı bir kere çok arzuladım yurt dışı seyahatindeydi ve biras ayrı kalmıştık o zaman üstte çıktım ve p... in tamamını kendim içime aldım ve hiç acımadı, rüya gibiydi , nerdeyse ağlıyacaktım ama bi daha olmadı.... şaka gibi yaa, ben çok istiyorum aşmayıı
çok hırpalandım, ruhum yara bere içinde
sen kaç yıllık evlisin??
biz flört ederken sürtünüyorduk acaba onun da bir etkisi olabilir mi??
işin kötü tarafı artık eşim de bıktı, zor sertleşiyor ve çabuk yumuşuyor
off off
ne diyosun????

evlenmeden önce sürtünüyordundedinyaa beyninaslında sanıyorki halaa sürtünmelisinve kocan olduğununfarkında değilacımaz tabiki çünkü kasılmadın şuanda korkudankuruyorsunve yanma hissi oluyor musluklarkaygan sıvıyıkorktuğunan kapatıyor kayganlıkolmayıncada yanma acı oluyorbide kasınca oo yaşadıklarınıçok iiii biliyorumm ama unutmangerek çünkünormal bir ilişkide asla acı olmaz bu kutsal bir iştir ki insanın varoluş anıdır allah öle güzel tasarlamışki parmak deneyebiliyorsan güzel hemen aşama aşama bunuhallet ben mumla yapıyorum ve işe fena yaradı mesela bikat pamuklayapıyorum geçince aynıgün 1 kat daha sonra ertesi gün kaldığım yerden şuan p...boyutundayım benimvajibbiraz darmış bende muane oldum öle demişti doktor

bu arada eşim eve gelince 2 parmağını sokturdum ama beraber olmadık o yorgundu ben de cesaret edemedim yapamayınca eşim kızıyor çünkü, ben de tam bir öğrenilmiş çaresizlik var ama bir gün başaracağıma dair bir inançta var niyeyse:))
hamile bayanları okudukça biraz kıskanıyorum sanırım:)) hayırlısı:))
mesajını aldım ve ekledim teşekkür ederim görüşürüzzzzzzz

bu arada eşim eve gelince 2 parmağını sokturdum ama beraber olmadık o yorgundu ben de cesaret edemedim yapamayınca eşim kızıyor çünkü, ben de tam bir öğrenilmiş çaresizlik var ama bir gün başaracağıma dair bir inançta var niyeyse:))

peki rahasız oldun mu hiç eşine yaptırırken parmak egzersizi.

bence sen genede bir muayene ol jinekoloğa gidip durumunu baştan sona anlat. enfeksiyon falan olmuş olabilir ondan yanma ağrı çekio olabilirsn canm. alttan sadece bakıolar bişey olmuo hiç korkma bak parmak la çok rahatsın doktorada rica et durumunu iice bildir ona göre davransın..

çünkü zaten ilişki sizin olmuş parmakta da sorun yok. korkun nasıl o an gelince geriliomusun ?

bide kendini nasıl rahat hissediyorsan gene o şekilde deneyin. mesela üstte denemiştik diyorsun gene üst pozisyonda yapın nasıl rahatsan eşinede de bu dönemlerde biraz daha anlayışlı olsun ben derdm hep .

bide ferzanca mesela jel kullanıyormusunuz. ?

FEMOLUB LUBRİKANT MEDİCAL GEL

bu jel içeriye sıkılıyor kuruluğu önlüyo isteği arttırıyor ve içeriye yayılıyor iice kayganlık sağlıyor. ıslanma olmayınca da yanma ağrı olabilir

evt ama bu parmak yeni olmaya başladı gerçi 2 senedir çok da uğraştığım söylenemez
eşim parmağını sokarken tabi biras rahatsız oldum ama eskisi gibi değil, hatta aslında çok bişey hissetmedim
ama p.. te öle olmuyo, haldır haldırr olunca kasılıyorum, çünkü eşim artık hemen yumuşuo , jinekolog a gittim bana kötü davrandı bişeyin yok dedi, psikolojik dedi özel hastane bi de!
ne diyeyim ben jinekolog a şimdi, o ördek ağzını sokmak isterse gene

peki rahasız oldun mu hiç eşine yaptırırken parmak egzersizi.

bence sen genede bir muayene ol jinekoloğa gidip durumunu baştan sona anlat. enfeksiyon falan olmuş olabilir ondan yanma ağrı çekio olabilirsn canm. alttan sadece bakıolar bişey olmuo hiç korkma bak parmak la çok rahatsın doktorada rica et durumunu iice bildir ona göre davransın..

çünkü zaten ilişki sizin olmuş parmakta da sorun yok. korkun nasıl o an gelince geriliomusun ?

bide kendini nasıl rahat hissediyorsan gene o şekilde deneyin. mesela üstte denemiştik diyorsun gene üst pozisyonda yapın nasıl rahatsan eşinede de bu dönemlerde biraz daha anlayışlı olsun ben derdm hep .

ilişki bir kere oldu, haz anlamında bir şey hissetmedim, nasıl hissedilir onu bile bilmiyorum
bi daha aynı pızisyonu denedim tarifsiz acılar peyda oluyorrr:((
evt ama bu parmak yeni olmaya başladı gerçi 2 senedir çok da uğraştığım söylenemez
eşim parmağını sokarken tabi biras rahatsız oldum ama eskisi gibi değil, hatta aslında çok bişey hissetmedim
ama p.. te öle olmuyo, haldır haldırr olunca kasılıyorum, çünkü eşim artık hemen yumuşuo , jinekolog a gittim bana kötü davrandı bişeyin yok dedi, psikolojik dedi özel hastane bi de!

zate şu doktorları hiç anlamam bide özeldekilere ne oluyorsa. allah ii kişilerle karşılaştırsın.. her zaman ii doktor çıkmıyor malesf

kız haldr huldur oluyorsa ona da bi çare bulun eşin biraz keçiboynuzu pekmezi falan yesin :)

bal yesin . hemen yumuşamamsı için.. çünkü denerken yavaş yavaş deniyorsun daha rahat ve güvenilir oluyo o zaman.

bence eşine de daha anlayışlı olsun bu sorunu aşmanız için birbirinize destek olmanız lazım.
direk sokmaya çalışınca hemen olmayabilir. yavaş yavaş kontrol sende olsun zamanla zaten alışınılıyor.

ama çok ağrı oluo diosan bence bi jinekoloğa daha görün.. başka sebebide olabilir :44:

rapor veriyorum p... boyutunu aldım ama 11 cm 12 cm kadar 15cm almam gerek birde sizde oluyor mu bilmiyorum ama kasılmayı anlatamam acı yok ama sımsıkı kavrıyor aparatı baya bi sımsıkı

rapor veriyorum p... boyutunu aldım ama 11 cm 12 cm kadar 15cm almam gerek birde sizde oluyor mu bilmiyorum ama kasılmayı anlatamam acı yok ama sımsıkı kavrıyor aparatı baya bi sımsıkı

waaayyyyyyyyy süpeersiiz kıızz maşallah :nazar::nazar::nazar:

kız 12 cm tam işte daha uzunu napcan :9::9: ilklerde öle kavrıyor kasmaması çok güzel o sarıyor baya ama sonra gevşiyor yaptıkça emin ol ki canım.
sen bu işi bitrdin Allahın izni ilee :64:

waaayyyyyyyyy süpeersiiz kıızz maşallah :nazar::nazar::nazar:

kız 12 cm tam işte daha uzunu napcan :9::9: ilklerde öle kavrıyor kasmaması çok güzel o sarıyor baya ama sonra gevşiyor yaptıkça emin ol ki canım.
sen bu işi bitrdin Allahın izni ilee :64:

ama ölçtüm 15 cm girmiyooooooo :50::50::50::50:kasıyorr kasıyor sımsıkı ama esnediğini anlıyorum 2 3 dakka sonra esneme oluyor azcık sızlama kasmadan kaynaklanıyor normaldir dimmi:15:

ama ölçtüm 15 cm girmiyooooooo :50::50::50::50:kasıyorr kasıyor sımsıkı ama esnediğini anlıyorum 2 3 dakka sonra esneme oluyor azcık sızlama kasmadan kaynaklanıyor normaldir dimmi:15:

taabiki kaslar dan dolayı olur az sızlama ama geçer o alıştıkça. sende farketmişsin esnediğini iki üç dakka sonra.

ama zate ora kaç cm 12 cm çok iyi daha zorlama canım yeter o bence. sen sadece alışmaya esnetmeye çalış kendini rahat hissettiğinde denemeye geçersiniz hemen :66::66:

taabiki kaslar dan dolayı olur az sızlama ama geçer o alıştıkça. sende farketmişsin esnediğini iki üç dakka sonra.

ama zate ora kaç cm 12 cm çok iyi daha zorlama canım yeter o bence. sen sadece alışmaya esnetmeye çalış kendini rahat hissettiğinde denemeye geçersiniz hemen :66::66:

esnetmeye çalışcam haklısın teşekkür ederim ohhh bitiyor bu dert ama gerçek şu ki daha takmayın kafanıza basit bi olay 1hatada bitti işte bugün 7 günümdü bitti 12cm yetermi ee peki p.. tam girmicekmi esim zamanla olur diyorda ben esnetmek istiyorumm ama gitmiyooo

esnetmeye çalışcam haklısın teşekkür ederim ohhh bitiyor bu dert ama gerçek şu ki daha takmayın kafanıza basit bi olay 1hatada bitti işte bugün 7 günümdü bitti 12cm yetermi ee peki p.. tam girmicekmi esim zamanla olur diyorda ben esnetmek istiyorumm ama gitmiyooo

sen sağa sola oynatarak esnetirsin orayı . benm iki parmaktan sonra olmuştu ki parmak kaç cm sanki.
daha zorlamana gerek yok bence 12 cm çok çok iyi p...s boyutu aparatına göre..
birde düşün p...s daha rahat oluyor aparata göre. zate ilişki sırasında istek olduğunda da vaji iice esneyip uzarmış . sen bence kendini hazır hissettiğinde deneyin olacaktır Allahın izni ile canımm.
p...s az bir kısmı kalsa bile gitgel yaparak hafiften o kalan kısmıda giriyor. nefes alıp verip ıkındıkça devamı geliyo

Back
X