Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:62::62::62::62::62::62:

mutlumesut84 arkadasım bende 7 aylık evlıyım aynı bela benım basımdada var..
ılıskıye gıremedık hala.
sana doktor ne gıbı egzersızler verdı yardımcı olurmusun bana

arkadasım vajunusmusu bende yendim 1 buçuk yıllık evliyim daha yeni yendim yeni yeni ilişkiye giriyoruz psikolojik sadece istem dışı oluşan kasılma çok basit ama doktorun destegi olmalı bir numaralı doktor saygın micozkadıoglu çok memnun kaldım herkes parmak eksersizi yaptırıyor bunun yöntemi farklı bagdat caddesinde istanbul . sitesine gir 3 seansta bitiriyor

nehirsakarya sen egzersizlere başladın mı ne aşamadasın hem bakkendimden örnek vereyim benimilişkimkastığım için ağrılı oluyordu burda kasmamayıöğrenmekiçin yaptım hiç hiççç acısızıolmucak orası zaten açıkksendelmiyon bişe etmiyonkızlıkzarınıda unutun öle bişe yok dicem yalanolcakvar ama o zaten delik çiş yaptıüğımız yerden mi adeet kananamız geliyor sanıyorsunuz orasızaten delik siz bişe delmiceksiniz yırtmıcaksınız sadece lastik düşünün esnetceksiniz başlamanız gerek gerçekten insanın ruh hali bile düzeliyor emin olun

15beyonce canım ben daha baslayamadım esım bugun burada önerdıgınız jelı alıcak yarından ıtıbaren baslayacagım ama ınan cok zor gelıyo tuhafıma gıdıyo bıraz bılmıyorum nasıl olucak vajınım ılerı derecede degıl bunu bılıyorum ama pe...sın oraya gırecek olması benı urkutmuyo desem yalan olur 1.5 yıldır esının yatagında bakıre yatan bırı olarak artık utanıyorum.....:59:

arkadasım vajunusmusu bende yendim 1 buçuk yıllık evliyim daha yeni yendim yeni yeni ilişkiye giriyoruz psikolojik sadece istem dışı oluşan kasılma çok basit ama doktorun destegi olmalı bir numaralı doktor saygın micozkadıoglu çok memnun kaldım herkes parmak eksersizi yaptırıyor bunun yöntemi farklı bagdat caddesinde istanbul . sitesine gir 3 seansta bitiriyor

buradaki egzersizleri yaparsan dr gerek kalmaz tatlım

15beyonce canım ben daha baslayamadım esım bugun burada önerdıgınız jelı alıcak yarından ıtıbaren baslayacagım ama ınan cok zor gelıyo tuhafıma gıdıyo bıraz bılmıyorum nasıl olucak vajınım ılerı derecede degıl bunu bılıyorum ama pe...sın oraya gırecek olması benı urkutmuyo desem yalan olur 1.5 yıldır esının yatagında bakıre yatan bırı olarak artık utanıyorum.....:59:

canım benim hepimiz korkuyorduk ben p...s değer dğmez çığlığı basıyodum bişey yaptığı yoktu kocişin değdiği an bişey olmadığını biliyodum ama savunma mekanizması otomatikman devreye giriyordu elimde değildi...hiç merak etme hepimiz aynıydık ama bak oldu bitti hallettik...başardığın zaman diyeceksinki bumuymuş...o yüzden hiç vakit kaybetme canım bir an önce egzersizlere başla zaten ilerlediğini gördükçe hırs yapacaksın ve kendine güvenin gelecek...inan bana hiçte bizim sandığımız gibi bişey deil acı yok sızı yok kendi kasmamayı öğreceksin zaten egzersizle :13:

AAAAA MİDYECİMMMM BEN HALA ŞOKTAYIMMMMM ÇOK SEVİNDİM BEBİŞİM ALLAHIM BEBEĞİNİ VE SENİ KORUSUN SAĞLIKLA AL KUCAĞINA İŞTE BU ALLAHIN BİR MUCİZESİ :nazar: DİLEYEN HERKESE NASİP ETSİN RABBİM...YARIN TAM DETAYLARI ÖĞREN BEBİŞİM SENİDE ANNELERE GRUBUNA ALAYIMMMM.....ÇOK SEVİNDİM CANIMMM BENİMMMMM :8:

$cikolata-ve-guller.webp

jasmincim sen geldin sanaaaaaa bu çiko :69:

Back
X