tahmin ediyorum kimi aradığını kadıköy de dimi canım ben doktora gitmekten son anda direkten döndüm nolur gitmeyin yaa valla hayatta yapamam diyordum doktorsuz ama burdaki söylenenleri söyleyecek doktorda size ki emin burdaki insanlar kadar da düşünmeyecek seni parasını alacak gerisini o hayal edemeyecek... ama burdaki herkes aynı şeyi yaşadığı için emin ol sana daha fazla destek olacak sadece söylenenleri yapmaya çalış kendin için eşin için...
+10000000000000000
canım parmak yapmadan da başaranlar olmuş ama yarın bi gün fitil kullanman gerektiğinde parmak egzersizi ne kadar işe yaramış göreceksin

ben de çok seviyorum hele de köftesini

canım kasıyorsundur kendini ama sen bir kez yapabildin acımadığını da gördün derin nefes alıp ver ıkın deneme sırasında benim takıldığım oldu ama nefes ve ıkınmayla ilerledi rahatça

kız niye denemiyorsun adet olunca da adetliyim deneyemiyorum diye üzülürsün hee
canım ben üstte ters olarak başardım ama ikinci denemede alttaydım eşine güven canım yavaş yavaş sen nefes al verirken ilerletsin eşin üstte daha rahat ama insanın dizleri titriyor denge kaybı oluyor

o yüzden altta da denemeye çalış canım bence ya da üstte iyice rahat olunca altta denemeye geçersin
cnım pahalı ben parayı hazırlamıştım gidecektim emin ol sana sihirli değnekle dokunmayacak yine herşeyi sen yapacaksın ona da gitsen değişen bişey yok kendinden emin ol canım burda yenersin ama tembellik yok karar ver ve 1 hafta 10 gün ayır ben de 10 günde yendim bunca yıl boşuna beklemişim kendimi de eşimi de mahrum etmişim bu duygudan
Merhabalar,
Saygın Bey konuşmalarıyla rahatlatıyor, bir takım ev egzersizleri veriyor ama bunlar kesinlikle parmak egzersizi falan değil, ve herkesin durumu, korkuları, endişeleri ve eşiyle olan ilişkisi farklı olduğu için kişiye yönelik tedavi uyguluyor, Ben 3. gidişimde kurtuldum, Saygın Micozkadıoğlu iyi ki var:))