Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kızlar dusukten sonra ılıskı ne zaman oluyor bılenınız duyanınız var mı benım kanama 6 gun surdu pazar temızlendım esım normalde cok anlayıslıdır ama bu kez benı dınlemedı bugun yanı temızlenmenın 3. gunu ılıskı oldu sanıyelık surdu ama ben cok korkuyorum ılcedeyız ctesı dr gıtcem ama dedım ya cok korkuyorum enfeksıyon falan olur mu dıye...2-3 haftadır olmayınca adama bı haller oldu kendınce savunmasıda zaten cok kucukmus parca bıle gelmedı nolacak sankı dıyor ya sınır ettı benı:47:

canim yaa tam bir bilgim yok ama biraz daha bekleseydiniz enfeksiyon acisindan daha iyi olurdu diye dusunuyorum.zaten bizim adamlarin da yorungesi sasti artik:9:

canim yaa tam bir bilgim yok ama biraz daha bekleseydiniz enfeksiyon acisindan daha iyi olurdu diye dusunuyorum.zaten bizim adamlarin da yorungesi sasti artik:9:

sorma melek gıbı adam ne hale geldı bugun benı kandırdı sadece bıraz seveyım dedı ondan sonra tutamadım ne bıleyım bende bekleme taraftarıydım en az 10 gun dıyordum hatta esıme demıstım 3-4 hafta beklemek lazım dıye galıba bunu duyunca haın planlar yaptı:47:

kesinlikle katılıyorum nedense yöntemde anlatılmıyor bende bunun altında birşey ararım yani. vaji sektör olmuş malesef insanların zor durumundan faydalanmak için ticarete dönüşmüş yazıkki ... ama bu siteyş bulanlar şanslı inş. yenmeyen kalmayacak. parası olanda dr. gidebilir bu tercih meselesi ama kimse sihirli degnek kullanmıyor ark. unutmayın ki.

kelebekim ve venüsümm sonsuz kez katılıyorummm üstelik adı geçen dr.gitmiş biri olarak tavsiye etmiyorummm..akademik kariyer yapmış olması her kişinin sorununu çözebileceği anlamına gelmiyor..şahsen benimkini çözemedi kişi eğer bu sıkıntıyı çözmek isterse çözüyor.çözümleri aynıdır emin olabilirsiniz...çünkü bunun çözümü egz yapmaktır..eğer geçmişinizde travmatik bi olay yoksa bu sorun burada kısa sürede çözülebilir..eğer psikolojik yardım almak isterseniz psikaytri bölümlerinde cinsel eğitim sertifakalı psikologlardan yardım alabilirsiniz..kıslarrr eğer bu çözmeye niyetiniz varsa kararlı olmalısınız egz yapmalısınız...tek çözüm budur..

kelebekim ve venüsümm sonsuz kez katılıyorummm üstelik adı geçen dr.gitmiş biri olarak tavsiye etmiyorummm..akademik kariyer yapmış olması her kişinin sorununu çözebileceği anlamına gelmiyor..şahsen benimkini çözemedi kişi eğer bu sıkıntıyı çözmek isterse çözüyor.çözümleri aynıdır emin olabilirsiniz...çünkü bunun çözümü egz yapmaktır..eğer geçmişinizde travmatik bi olay yoksa bu sorun burada kısa sürede çözülebilir..eğer psikolojik yardım almak isterseniz psikaytri bölümlerinde cinsel eğitim sertifakalı psikologlardan yardım alabilirsiniz..kıslarrr eğer bu çözmeye niyetiniz varsa kararlı olmalısınız egz yapmalısınız...tek çözüm budur..

peki 3 seansta çözemezse para iade ediliyormuş bu doğrumu sormak istedim..

tebrik ederim canım çok sevindim senin adına....tabiki akademik kariyeri olan birini burada eleştirmiyoruz eleştirmek bize düşmez zaten...yalnız anlatmak istediğimiz şu malesef şu anda ülkemizde asgari geçim ücreti 750 tl civarında bu sorunu yaşayan çiftler ki helede tek kişi çalışıyor ise evde zaten yeni evliler düğün borçları eşya borçları kira fatura derken zar zor geçiniyor 2 kişi çalıştığı halde bile geçinmek çok zor hale geldi ve birde bu kişi vajinusmus ise kabus dolu günler ile evlilikleri daha ilk günden zehir olmaya başlıyor bazılarımız için düşük olabilir ama çoğunluk için malesef 2,000-5,000 tl gibi bir rakam çok büyük bir meblağ ve parasını ayarlayamadığı için gidemeyen sürekli ağlayan gencecik hayatının baharındaki arkadaşlar...keşke onlarda bu tavsiye edilen doktorlara gidebilselerde 3 seansta kurtulsalar...ama her şey imkan dahilinde oluyor malesef hele birde kadın çalışmıyor ise eşinden bununla ilgili bir talepte bulunmak bile dünyanın en zor işiymiş gibi geliyor...keşke gerçekten bunu yaşayan arkadaşlarımızın durumlarını daha iyi anlayabilseler ve fiyatlarını biraz aşağılara en azından makul seviyelere çekebilseler o zaman gerçekten çok büyük sevaba girmiş olurlar çünkü bu işin maliyeti yok sadece ayrılacak zaman var....

maşallah ya ne kadar mantıklı bir bayansın çok güzel dile getirmişsin halimizi arkadaşım tebrik ediyorum:46::46::46::46::46::46:

az önce egzersizimi yaptım ama biraz yanma olduğu için 10dk yapabildim sanırım kayganlaştırıcıyı biraz fazla sürdüm.2 parmağı rahat alabiliyorum ama gel git hızlı olmadı tabi.ne yapmamı önerirsiniz bu adımda bayanlar aynı şekilde devam mı edeyim mum 'a geçiş yapayım mı?:17::17:bana mumu dik olduğu için bu adımda daha kolay olurmuş gibi geldi parmaktan neden bilmiyorum:26::26:

sorma melek gıbı adam ne hale geldı bugun benı kandırdı sadece bıraz seveyım dedı ondan sonra tutamadım ne bıleyım bende bekleme taraftarıydım en az 10 gun dıyordum hatta esıme demıstım 3-4 hafta beklemek lazım dıye galıba bunu duyunca haın planlar yaptı:47:

inş...... birşeycik olmaz canım KANDIRDI YAZMIŞSIN yaaaaaaaa içim bir hoş oldu bunca sene sonra allah mutluluğunuzu daim etsin inş....hayırlı zamanda hayırlı bebişe tekrar kavuşmanı diliyorum allahımdan inşşşşşşşşş..........:16::16::16::16::16:

saygın bey dedin değil mi yanlış anlamadım..dün burdan ismini okuyup telefon açtım fiyat sordum bana öyle dediler 3 seansta çözüm,çözüm olmazsa para iade garantili diye.bi araştır istersen madem çözüm olmamış az para da değil üstelik..

evet cnm o bey ...araştırmama gerek yok cnmm, kendisine 3 seans değil yaklaşık 3 ay gittimmm..
ve sonuç alamadım ...tavsiye etmiyorummm...yinede gitmek isteyen olursaaa kendisini bilirr..sonuçta başarılı olduğunu düşünenler gibi yaşayıpta başarısız olduğunu düşünenlerde var belirtmek istedimm..
yoksa herkesinn kendi karar verebileceği bişeyy..ama bu yorumu yapmadan geçemem 3 ay nerde 1 gün nerde...

[/COLOR]
az önce egzersizimi yaptım ama biraz yanma olduğu için 10dk yapabildim sanırım kayganlaştırıcıyı biraz fazla sürdüm.2 parmağı rahat alabiliyorum ama gel git hızlı olmadı tabi.ne yapmamı önerirsiniz bu adımda bayanlar aynı şekilde devam mı edeyim mum 'a geçiş yapayım mı?:17::17:bana mumu dik olduğu için bu adımda daha kolay olurmuş gibi geldi parmaktan neden bilmiyorum:26::26:

cnm 2 parmagı rahat yapıyorsan muma geçebilirsin etrafına pamuk sar streçle prez.geçir ve jel sür popo yönüne dogru acı cnm dimdik deil. harika gidiyorsun aferin sana cnm inan az kaldı artık mumdan sonrada p.... geçiceksin 2 adım sonra mutlu son :))))

$untitled.webp
buyrun güzellerrrrrrr size çay yaptımmmm :62::62::62:

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:3::3::3::3::3: venüs çay için tşkler cicimmmm :68::68::68::68::68: uleynnnn dün benii ali kaptannnn gülme krizine soktuuuuuuuuuuuuuu hala etkisinden çıkamadımmmmmm:60::60::60::60::60::60::60::60:

evet cnm o bey ...araştırmama gerek yok cnmm, kendisine 3 seans değil yaklaşık 3 ay gittimmm..
ve sonuç alamadım ...tavsiye etmiyorummm...yinede gitmek isteyen olursaaa kendisini bilirr..sonuçta başarılı olduğunu düşünenler gibi yaşayıpta başarısız olduğunu düşünenlerde var belirtmek istedimm..
yoksa herkesinn kendi karar verebileceği bişeyy..ama bu yorumu yapmadan geçemem 3 ay nerde 1 gün nerde...

iste cnm sende paranı az buz para değil yani madem öle bir tahahhütleri var ben olsam alırdım valla....

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:3::3::3::3::3: venüs çay için tşkler cicimmmm :68::68::68::68::68: uleynnnn dün benii ali kaptannnn gülme krizine soktuuuuuuuuuuuuuu hala etkisinden çıkamadımmmmmm:60::60::60::60::60::60::60::60:

aynen cnm bende koptum adam sıyırdı iyice:)))

[/COLOR]

hangi sahnesi kızzzzzz :27::27::27::27::27::27::27:

cemileyleeee carolini gemiye kapatıp .geiyi balıkçının kulubesine sürerkenn...ulan caroliniiii hepsi senin yüzünden ulannnnnnnnnnnnn...ulan cemileee mahvettin beniiii...ulan ikinizinde Allah belasını versin lannn kadın milleti değilmisiniz hepnizi aynısınız lan deyip kafayıı sıyırdı ama ben gülme krizlerinee girdim yaaaaaaa:60::60::60:

Back
X