Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam cok teşkrler ben sizi hep burada bula bilicem değilmii bana cesaret verdiniz cünkü ben bebek istiyorum:49:birde yön olarak yani parmak hareketini direkmi itmem lazım

gülse ben bunu sade parmaklamı yapıcam yani sadece parmak işe yarıycak değilmi başka bişeye ihtiyac varmı..

gülse ben bunu sade parmaklamı yapıcam yani sadece parmak işe yarıycak değilmi başka bişeye ihtiyac varmı..

cnmmm popoya doğru eğimli denersin ben hep buralardayımmm ama diğerr ark.da sana yardımcı olacaktırrr rahat ol sennnn....parmaktan sonra muma geçicezzz sen buraları bi hallettt gerisi çocuk oyuncağıı hiç bunları düşünmeee...şimdilik çıkıyorummm görüşmek üzree...

cnmmm popoya doğru eğimli denersin ben hep buralardayımmm ama diğerr ark.da sana yardımcı olacaktırrr rahat ol sennnn....parmaktan sonra muma geçicezzz sen buraları bi hallettt gerisi çocuk oyuncağıı hiç bunları düşünmeee...şimdilik çıkıyorummm görüşmek üzree...

Peki cok teşkrler dediğinizi yapıcam anladım kadarıyla zaman lazım.görüşürüz hoşcakalın.

herkese tşk ederim cok saolun

Venüsten cok güzel cesaret dolu şeyler yazmışsın gercekten ceken bilir oyüzden morel veriyosun yazılarında okudumda cesaret geldi ama ben daha yeniyim heralde zamanla aşıcam inş fakat uzasın istemiyorum 11 ay gecti gitti bile

canım benım cok tsk ederım:38::38::38::38::38::38: ınsallah yenerım senın yenmene cok cok sevındım regl bıtınce hemen baslıcam pazar buyuk ıhtımal baaslarım sen hala regl olmadınmı p...s denemelerı yapıp banada anlaaaaattt bır an önceeeee:61::61::61::61::61::61:

bende regl oldum bitsin hemenbaşlıcam önce kendim egzersiz yapcam sonra p..s denemesi yapcam artık tam gaz ileri beklemek yok yengem doğum yaptı abiminkarısı 10 dakkada doğurdu maşallah allahzateno şekildeyaratmış bizi ölecesaret aaldım ki o iş yani ilişkienkolayıbaşarcam sorunsuz sekilde allahunizniyle

kızlar bende hala alışamadım yaa 1 sene oldu evlenelı.cok zorlanarak yapıyorum hemde hıc zevk almıyorum.işkence gibi resmen.kendımı sıkmıyorum rahat bırakmaya calışıyorum b kaç sn acımıyo sonra tekrar iğne batıyo gibi resmen.kayganlaştırıcı kullanmadan yapamıyorum ztn.

enfeksiyon olabilir mantar falan akıntılarını kontrol et 1 sene acılı olması normal değil iğnebatma gibi oluyorsa bence mantar falan yada kuruluktan olurdoktora görğn

Venüsten cok güzel cesaret dolu şeyler yazmışsın gercekten ceken bilir oyüzden morel veriyosun yazılarında okudumda cesaret geldi ama ben daha yeniyim heralde zamanla aşıcam inş fakat uzasın istemiyorum 11 ay gecti gitti bile

canım bende senin gibiyim ilkgecemi yaşadım sonra çok korktum parmak egzersizi yaptım muma geçtim gitgide kalınlaştırdım sonra p..s boyutuna getirdim onuda aldım sonra peniside aldım şimdiregli oldum sadece git gel sorunum kaldı bide pç....si hemen almada zorluk onun dışında aştım böle dene ama bi kontrol ol doktora fiziksel sorun var mı diye bu çok önemli yoksa hemen başla çok rahatlıcaksın bak gör

anammmm gittim işlerimi yaptım geldim hala yanlızımmm.......tutun kollarımdan düşerim şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yanlızım dostlarım yanlızım yalnızzzzzzzzzzzzzzzzzz:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24: neyse kıslar ben çıkıom eltimee gidiommm Allaha emanet olun görüşmek üsereeeee:54::54::54:

canım 1 sene olmadan ınsallah halledersın merak etme buradakı gecmıs yazıları duzenlı oku,takıp et 1 aya kalmaz kı bence daha once halledersın ok bak burda 3 gunde halleden bıle ok merak etme bızde yardımcı oluruz:kkk:

Son düzenleme:
selam bacılar bugun dr gıttım cok sukur dusukten parca kalmamıs rahım temız dedı doctor:)
bı de kanama bıttıyse ılıskı olur korkma dedı kaynatcaz yanı zaten dedı sızın durumunuzda korunmaya gerek yok dedı galıba dusuk kucukken oldugu ıcın ılıskı yasak degıl anladıgım kadarıyla. yalnız bı problem kıstlerım sagolsunlar benı ınatla bırakmamıslar bugun yıne gordu polıkıstık overlıyım ben ben hamılelık olduguna gore gecmıstır dıyordum ama demekkı tam mucıze oldu bızım cunku ıkı taraflı sorun vardı

slm kızlar nasılsınız? uzun zaman oldu görüşmeyeli evime internet yeni bağlandı bende en sonunda foruma tekrardan girebildim. şu anda eşimin yanındayım :) ama vajide hala bi adım bile ilerleyemedim :( çok üzgünüm çok mutsuzum. ara sıra parmak egzersizleri yapmak için harekete geçiyorum ama beceremiyorum yapamıyorum olmuyor :( neden cesaret edemiyorum anlamıyorum.

Back
X