Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarr bi güzel haber de benden. olduuuuu:))) sabah denedik. yemin ederim haberim bile olmadı nerdeyse. kociş söyledi bişey oldu galiba git bak diye. ben o kadar acımasını bekliyodum kii. yemin ederim hissetmedim resmen. yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. hadi halayaaaa:64::64::64::64:

kızlarr bi güzel haber de benden. olduuuuu:))) sabah denedik. yemin ederim haberim bile olmadı nerdeyse. kociş söyledi bişey oldu galiba git bak diye. ben o kadar acımasını bekliyodum kii. yemin ederim hissetmedim resmen. yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. hadi halayaaaa:64::64::64::64:

oleyyyy bi kişi daha kurtulduu :62: canımm çoook sevindimmm Tebrik ederimmmm :nazar::nazar::nazar:

Rabbm bundan sonrasnda dert vermesin :16::16: Mutluluğun daim olsun canım :16:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canım şimdi bitirdim egzersizi Allah nazarlardan saklasın :nazar: çok mutluyum. önce serçe parmağı sonra baş en sonda orta parmağı tamamen aldım şimdi biraz ağrım var ama geçicek gibi.. tabi ben böyle çoştum iki parmağa geçirim falan dedim ama girişte takıldım bir kaç kere denedim sonrada kendimi korkutmak istemedim, hızlı başladım erken bitmesin die bugünlük ara verdim :) böyle yavaş yavaş vajinin ağzı genişlicek öyle değilmi? yani aslında içerisi baya geniş ama giriş işte orası egzzersizle genişler dimi?

Canımm çok sevindimm süper gidiyorsun maşallahh:nazar::nazar: sen şimdi tek parmakla orta parmağınla yapmaya çalış içinde oynat iyice sağa sola ona alışsın iki parmağa öyle geçersin .içinde gitgellerde yap. egzersizler ile iyice eesneyecek canm merak etme sen , o küçük delik gibi görünüyor ama kaslarımız bi müddet sonra kasmamayı öğrendiğinden esneyerek alabiliyorsun içine o giriştede kaslar olduğundan zorluyor biraz başta ama zamanla kasılmıcak bu egzersizler ile Allahın izni ile .. iki parmak takılıo gibi oluo bende de öyle olmuştu tek parmağıma iyice alışmaya çalıştım hemen sonrasında denemiştim wcde oturur gibi yapıncada rahat oluyor.
iki parmağa geçersen bacaklarını çok ii açarsın balım rahat olması için parmakları küs işareti şeklinde yapıpta ittirebilirsin.

kızlar günaydınn bişey sorucam ben düngece orta parmağımı sonuna kadar aldım git gel yaptım sonra 2 parmağımı yarım ala bildim orada bişey var kenarlarda böle acılmıycak gibi duruyo sizce zamanla genişliycekmi

kızlar günaydınn bişey sorucam ben düngece orta parmağımı sonuna kadar aldım git gel yaptım sonra 2 parmağımı yarım ala bildim orada bişey var kenarlarda böle acılmıycak gibi duruyo sizce zamanla genişliycekmi

Günaydın canım ;

İki parmak yaparken bende de öyle oluyordu yani yarısına geliyordu orada kalıyordu ilerisini getiremiyordum ama yaptıkça yaptıkça ilerledi birde orada yarıda kaldığında hep bekletiyordum içinde biraz. parmağını aldığın yere kadarda içinde gitgel falan yaparsan daha kolaylık sağlıyor ilerisinin gelmesi. ıkındıkça zamanla genişleyip alacaktır içine ..

Günaydın canım ;

İki parmak yaparken bende de öyle oluyordu yani yarısına geliyordu orada kalıyordu ilerisini getiremiyordum ama yaptıkça yaptıkça ilerledi birde orada yarıda kaldığında hep bekletiyordum içinde biraz. parmağını aldığın yere kadarda içinde gitgel falan yaparsan daha kolaylık sağlıyor ilerisinin gelmesi. ıkındıkça zamanla genişleyip alacaktır içine ..

jas-min cim canım cok tşk ederim ilginden dolayı zaten daha yeni başladım egz lere umarım cok uzun süremez

selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaar napıyosunuzzz benım regl donemı cumartesı bıttı ama tembellık yaptım egzersızlere baslamadım yarından ıtıbaren baslıyorum yıne parmakları tek tek denedık sımdı sıra ıkı parmagı bırden sokmaya geldı onda bıraz zorlanıcam ama hayırlısı...:26::26::26::26: yapıcam baasarıcam ben bu ısı yaaa Allahın ıznıyle cok guvenıyorum artık kendımeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yuppıiiiiiiii:64::64::64::64::66::66::66::66: beyonce15 sen napıyosun tatlım regl mısın hala ..

yok canım bitmedi sen erteleme lütfen hadi başla 2 parmaka geçmeye çalış zorlama olmuyorsa pamuk sar bir muma onu kalınlaştırıp yap ama parmak yaparsan oda iyi 2 parmaktan sonra normalde p..se geçebilirsin deneme yani esnek olabilir hemen alabilir alamıyorsa esnemeye ihtiyacı var demektir kendine ne boyutta güveniyorsan o zamnda geçebilirsin ama şunu unutma sen oraya zaten bişe soktun ve başardın aslında sadece kendini inandırma aşamasındasınbaşarıyı zatenkazandın inan görerek

suer1 merhaba nasılsın ben yeni üyeyim okudumda yazdığını senin adına cok sevindim ne kadar bi sürede aştın

canım ben dokuz aylık evliyim. hiç birleşme olmamıştı. dün foruma baktım. asla yapamam dediğim egzersizleri yapmaya karar verdim. bu sabah oldu ama 9 ay çektim bu derdi. allah kimselere vermesin. çok zor bi kadın için

canım tebrik ederim allah başka sıkıntı vermesin inşallah. darısı bizimde başımıza dualarını bizden esirgeme. çoooook sevindim ne güzel bi kişi daha kurtulduuuuu:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

sayenizde canım tamamen burda okuduklarım sayesinde oldu. sabahtan beri içim içime sığmıyo. balkona çıkıp olduuuuuuuuuuuuuuu diye bağırasım geliyo vallaa. kociş de o kadar mutlu gitti ki işe bugün. inşallah allahım herkese nasip eder bu duyguyu. dualarım sizlerle hepinizden allah razı olsun

canım ben dokuz aylık evliyim. Hiç birleşme olmamıştı. Dün foruma baktım. Asla yapamam dediğim egzersizleri yapmaya karar verdim. Bu sabah oldu ama 9 ay çektim bu derdi. Allah kimselere vermesin. çok zor bi kadın için

canım ya yaa ben şu mum olayından korkuyorum parmakta iyim yani başladım ama parmak egzersizi iyi gidiyor sen sırf parmaklamı yendin...ben de 11 aylık evliyim ve kurtulmak istiyorum sizin sayenizde bu illetten

canım ya yaa ben şu mum olayından korkuyorum parmakta iyim yani başladım ama parmak egzersizi iyi gidiyor sen sırf parmaklamı yendin...ben de 11 aylık evliyim ve kurtulmak istiyorum sizin sayenizde bu illetten

ben parmakla hiç denemedim canım. yalnız geçenlerde kadın doğumcuya gitmiştim. o bişey sokup bakmıştı. sonra kendime güvenim geldi. önce kulak çöpüyle denedim. sonra kalemle denedim. olur belki diye bugün de p.. denedik. oldu. inşallah en yakın zamanda sen de kurtulursun canım

ben parmakla hiç denemedim canım. Yalnız geçenlerde kadın doğumcuya gitmiştim. O bişey sokup bakmıştı. Sonra kendime güvenim geldi. önce kulak çöpüyle denedim. Sonra kalemle denedim. Olur belki diye bugün de p.. Denedik. Oldu. Inşallah en yakın zamanda sen de kurtulursun canım

anladım canım bende bi cesaret parmakla denedim 2 gündür yapıyorum inş yenerim senin adınada cok sevindim allah hep mutlu etsin inş

Back
X