Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyy valla kendim hamileymişim gibi sevindim nekadarlık oldular daha yeni heralde.ben 53kiloyum boyum 169 hipertiroidi fazla çalışıyo yani oyüzden doktor yasakladı çocuk yapmayın dedi:59::59::59: 8ay vajiyle ugraştım tamam yendim sıra çocuga geldi dedim böyle oldu napalım hayırlısını isteyelim daha kötüsüde olabilirdi:40::40::40:ayyyy valla çok sevindim size ya anlatamam:66::66:

Rabbimm sanada nasip etsin inşallahh canımm...ben 2 aylığım.... annem ben sana kilo verem yavrummmmm hemde bol kesedennn :37::37:

Rabbimm sanada nasip etsin inşallahh canımm...ben 2 aylığım.... annem ben sana kilo verem yavrummmmm hemde bol kesedennn :37::37:[/QUOTEsagol canım inşaallah bana ve isteyen herkese nasip eder allah sizede hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin valla bi 60 olsaydım böylede çok ufak kalıyorum yaaa neyse önce şu tiroidlerimi düzeltim gerisi kolay zaten kızzzzz banada dua edin :66::66::66::66:

Rabbimm sanada nasip etsin inşallahh canımm...ben 2 aylığım.... annem ben sana kilo verem yavrummmmm hemde bol kesedennn :37::37:[/QUOTEsagol canım inşaallah bana ve isteyen herkese nasip eder allah sizede hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin valla bi 60 olsaydım böylede çok ufak kalıyorum yaaa neyse önce şu tiroidlerimi düzeltim gerisi kolay zaten kızzzzz banada dua edin :66::66::66::66:

annemmm sen vajınusmusun üstesinden gelmişsinn..bununmu üstesinden gelemicen.....kilo almakta ne var ondan kolay ne var bana kilo al desinlerr her gün bi kilo alabilirimmm:60::60::60: kuzumm kızartma ye yatarken ekmeğin arasına çikolata sür yee yatarken özelliklee yemek yeee ooooo bundan kolay ne var yaaa :56::56::56::56::56:

Son düzenleme:
ozuuuuuuuuuuuuuuuuuum bu venusten nirelerde pek gelmiyor sana soyleyım bu kuduruk hatun bebek yapıyor kesın:60::60::60::60::49::49::49:

venüs kuduruğuuu korunmayı bıraktıı bebek temelini atmaktaaa:60::60::60: işleri yoğun cicim pek gelemio gelsede bi bakıo yazamıoooo...oda bebek düşünüoo Rabbim hepinize en yakın zamanda nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

annemmm sen vajınusmusun üstünden gelmişsinn..bununmu üstünden gelemicen.....kilo almakta ne var ondan kolay ne var bana kilo al desinlerr her gün bi kilo alabilirimmm:60::60::60: kuzumm kızartma ye yatarken ekmeğin arasına çikolata sür yee yatarken özelliklee yemek yeee ooooo bundan kolay ne var yaaa :56::56::56::56::56:

olmadı senin kiloları alırız dertmi ya ayyyy bebişe isim düşün kızzzz şimdiden

annemmm sen vajınusmusun üstünden gelmişsinn..bununmu üstünden gelemicen.....kilo almakta ne var ondan kolay ne var bana kilo al desinlerr her gün bi kilo alabilirimmm:60::60::60: kuzumm kızartma ye yatarken ekmeğin arasına çikolata sür yee yatarken özelliklee yemek yeee ooooo bundan kolay ne var yaaa :56::56::56::56::56:

cıps ye kola ıc dondurma cıkolata hamur ısı bunları yersen benım gıbı 60 degıl 70 olursun

cıps ye kola ıc dondurma cıkolata hamur ısı bunları yersen benım gıbı 60 degıl 70 olursun

hiççç yaaa dert ettiği şeye bak kilo almaktaan kolay ne varrr bak bana al de yarım saat içinde 2 kilo alabilirim heeee:60::60::60:...................kıs green saçını başını yolmimmm vajınusmusu yenmişsin dert ettiğin şeye bak bol bol ye tıkınnn bak bizee 70 kiloyuzzz olmadıı sana bol keseden veririm:60::60::60:

ya zaten tiroidim çok çalıştıgı için almıyorum normale dönsün alırım problem etmiyorum zaten onu bebeş çok istedim için ona üzüldüm biraz onuda erteleriz napalım yani allaha şükür bugüne bugün vajiyi yenmişiz:52::52:

hiççç yaaa dert ettiği şeye bak kilo almaktaan kolay ne varrr bak bana al de yarım saat içinde 2 kilo alabilirim heeee:60::60::60:...................kıs green saçını başını yolmimmm vajınusmusu yenmişsin dert ettiğin şeye bak bol bol ye tıkınnn bak bizee 70 kiloyuzzz olmadıı sana bol keseden veririm:60::60::60:

kızzzz sende baya baya şişkosun yaggg:1::1::1:

ya zaten tiroidim çok çalıştıgı için almıyorum normale dönsün alırım problem etmiyorum zaten onu bebeş çok istedim için ona üzüldüm biraz onuda erteleriz napalım yani allaha şükür bugüne bugün vajiyi yenmişiz:52::52:

kızzzz sende baya baya şişkosun yaggg:1::1::1:

lenn sen kimeee şişkoo diosunnn saçını başını yolarım seninnnnnnn ,ağzınıı cart dieeeee yırtarım senin heeeee:60::60::60::60::60: cicim iştah acıcı ilaçlar kullan vitamin kilo yapıomus vitamin alllll

lenn sen kimeee şişkoo diosunnn saçını başını yolarım seninnnnnnn ,ağzınıı cart dieeeee yırtarım senin heeeee:60::60::60::60::60: cicim iştah acıcı ilaçlar kullan vitamin kilo yapıomus vitamin alllll

aman boşver ayol bebiş yaparken zaten alırım böle iyi

ayyyyyyyyyyyyy çok kötü kabız oldummmm popom acıyooooooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

lenn sen kimeee şişkoo diosunnn saçını başını yolarım seninnnnnnn ,ağzınıı cart dieeeee yırtarım senin heeeee:60::60::60::60::60: cicim iştah acıcı ilaçlar kullan vitamin kilo yapıomus vitamin alllll[/QUOTE]

ozuummmmm gulmekten catladım kız yorumuna kız sen cok yasa valla aksam aksam gozumden yas geldı

slm kızlar ben geldm yne nasılsınz.bnde p..... almaya çalışıorum yavaş yavaş olacak gbi artk sanırım.şu sıralar işlerin yoğunluğundan gremedm kim neler yaptı ne etti merak ediorumm.

Back
X