Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

annemmm sen vajınusmusun üstesinden gelmişsinn..bununmu üstesinden gelemicen.....kilo almakta ne var ondan kolay ne var bana kilo al desinlerr her gün bi kilo alabilirimmm:60::60::60: kuzumm kızartma ye yatarken ekmeğin arasına çikolata sür yee yatarken özelliklee yemek yeee ooooo bundan kolay ne var yaaa :56::56::56::56::56:

özüm banada ver kilo bende 48 kilyumm:) hep aburcubur yiyom kızartma, yiyom ama almıyorum hiçç, çok zayıfsın diolar ama ben memnunum gerçi.

özüm banada ver kilo bende 48 kilyumm:) hep aburcubur yiyom kızartma, yiyom ama almıyorum hiçç, çok zayıfsın diolar ama ben memnunum gerçi.

lennnn hepinizi dövcem şimdi heeee uyuslarr obez olun emiiiiiii:60::60::60::60::60: gıcıklar bide yiyioz almıoz demiolarmıııı uyuzlar gıcıklarrr obez olun emiiii :60::60::60:vermiom len kilolarımı vermiom işteeeeeeeeeeee:60::60::60::60::60::60:

merhaba kızlar nasılsınız bakem,yenen falan var mı??? bayadır giremedim, reglim bitti benimde yarın başlıyıcam egzersizlere ,denemelere. bakalım dua edin bana,sizi seviyorum :21:

merhaba kızlar nasılsınız bakem,yenen falan var mı??? bayadır giremedim, reglim bitti benimde yarın başlıyıcam egzersizlere ,denemelere. bakalım dua edin bana,sizi seviyorum :21:

iyiyiz elhamdülillahhhh seni sormalı en son sue1 yendiii......sıra sende hadiiii durmak yok yolaa devammmmmmmm:52::52::52:

lennnn hepinizi dövcem şimdi heeee uyuslarr obez olun emiiiiiii:60::60::60::60::60: gıcıklar bide yiyioz almıoz demiolarmıııı uyuzlar gıcıklarrr obez olun emiiii :60::60::60:vermiom len kilolarımı vermiom işteeeeeeeeeeee:60::60::60::60::60::60:

canım önemli olan sağlık sen sağlıklımısın bebiş sağlıklı mı gerisi önemli değilll..:nazar:

ben zayıfım ama hep tansiyonum düşüyo mesela başım döner hep.

kızlarr bi güzel haber de benden. olduuuuu:))) sabah denedik. yemin ederim haberim bile olmadı nerdeyse. kociş söyledi bişey oldu galiba git bak diye. ben o kadar acımasını bekliyodum kii. yemin ederim hissetmedim resmen. yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. hadi halayaaaa:64::64::64::64:

ayyyyy ayyyyy balımmmmmsınnnnnn maşallah bebişimmmmmmm çok tebrik ederimmmmm tazecik gelinimiz inletmemişin ama sayfayıııııııı aaaa hadi halaya milletttt :8::8::8:

kızlar günaydınn bişey sorucam ben düngece orta parmağımı sonuna kadar aldım git gel yaptım sonra 2 parmağımı yarım ala bildim orada bişey var kenarlarda böle acılmıycak gibi duruyo sizce zamanla genişliycekmi

canım bakiresin ilk başlarda böyle gelmesi çok normal hem zamanla egzersiz yaptıkça sen bu duruma hem fiziksel olarak hem ruhsal olaraka alışacaksın hemde bunu kabulleneceksin....
kadın olmakta biz vajililer için bir süreç bebişim ama ben senden çok ümitliyim sen 1 haftaya kalmaz aşarsın bu vajiyi :69:

seraaaa venüstennn hoşgeldinizzzz sefalar getirdinizzz ne içersinizzz:66:

oyyyy minik kuşum hamiş hamiş bize ikramdada bulunurmuş sen yat bebişim biz senin canın ne istiyosa onu yaparız
:48:

72 kiloyum anammmmm boyumu sormaa 1.55 galibaaa:60::60::60::60::60:uzamadıysammmm:60::60::60::60: vajınusmmus yüsünden 12 kilo aldım bari zayıflasam zaten herşeyim ters millet sıkıntıdan zayıflar ben kilo alırımmmm:27::27::27:

anacım azcık benim popoya ekleyekmi senden
:69:

o çiş benim fikrimmmmmmm:37: kıs oluooooo çiş sarımsı oluo heppp illaa sarımsı diee hamilee anlamına gelmiodur tabikide genelde hamilelikte çiş sarı oluiii ben öle anlamıştım birazdaaa:52:

yok balım benim çiş hep öyle geliyodu dr dedi idrara kan karışıyo ondan bol bol su iç kuruluktanda öyle olurmuş rengi :21:

amin inşallahhhhhh..... çoğu arkadaş yok ..tacem zaten sopalık hele bi gelsinnn:57: rana yokk ..ecrinde bu aralar gelmio rahatsız herhalde midem bulanıo felan diodu..mano yok.... bi sorun yoktur inşallah ne diyelimmmm

rananın pc kaynında diye biliyom kocişinkinden ara ara girmeye çalışıyo ama çok falza gelemiyo hepinize çok selamı var kızlar :nazar:

canım beni tutuyır işte o yüzden sıkıntım ama napıyım artık deneme yapıcam yani nereye kadar kaçıcam önceden hiç yapamazdım şimdi en azından içime bişiler alabiliyorum ilerledim siyah nevresim kullanıcam akşama en azından bişi görmem yada ben kendimi avutayım bu şekilde aslında yaptığımızda basit dicem ama bunuda biliyorum işte ilki bi olsa gerisi gelicek inşallah bu hafta sonuna kadar bu işi bitirmem lazım çünkü sıkıldım artık bide kendimi yıpratıyorum burdaki herkez beni anlıyordur bi burda içimi döküp rahatlıyorum zaten:43::43:

minik kuşum bahar gelinim benimde vaji olmamın tek sebebi o kırmızı düşüncesi idi öyle bi büyütmüştümki onu patlar çatlar her yer sel olur diye hayal ediyodum anam olan olmuş benim hiç bişeyden haberim yok anlamadım bile kızzzz varya oturup gülceksin kıkır kıkır diyim ben sana :54:

merabalar kızlar ya saglık problemim ve derslerimden dolayı yazamıyorum size kızzz özümmm sen yendinde hamilemi kaldın yoksa bişeyler okudum kelebek naptı oda hamiş kaldımı pandocum yenmiş yag ne çok şeyler olmuş süpersiniz valla ben de bebiş istiyorum ama malesef tiroidim bozuk oldugu için olmuyo derdin biri bitti biri başladı napalım allah daha beterinden korusun:66::66::66::66::66:

canımmmm sen nerdesin yawwww geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bu olayda hallolur hamiş kalırsın ara sıra uğrayın yawww merak ediyoz sizi :71:

ozuuuuuuuuuuuuuuuuuum bu venusten nirelerde pek gelmiyor sana soyleyım bu kuduruk hatun bebek yapıyor kesın:60::60::60::60::49::49::49:
lennnnnn geliyomda yazamıyom pek iş yerinde çok işim var patron sabahın körü geliyo bu sayfayı çok açık tutamıyom çünkü biri dalınca odaya hemen kapanmıyor takılıyo ara ara evdede kociş benimle ilgilen diyo bakmakla kalıyom yazamıyom çok ama haberlerinizi alıyom bi gözüm hep burda merak etmeyin o kaçak hatunlar gelsin falakaya dizcem onları :16:daha bebek yapmadık reglim yeni bitti kocişin keyfini bekliyom :29:

venüs kuduruğuuu korunmayı bıraktıı bebek temelini atmaktaaa:60::60::60: işleri yoğun cicim pek gelemio gelsede bi bakıo yazamıoooo...oda bebek düşünüoo Rabbim hepinize en yakın zamanda nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

aminnnnnnnnnnn:49:

slm kızlar ben geldm yne nasılsınz.bnde p..... almaya çalışıorum yavaş yavaş olacak gbi artk sanırım.şu sıralar işlerin yoğunluğundan gremedm kim neler yaptı ne etti merak ediorumm.

denizimmmmm sen naptın hele onu bi yaz bakiiim
:29:

sue canım tebriklerrrr... çok sevindim senin adına..:nazar::nazar::nazar::64::64:

ne kadar sürede yendin egs. ne kadar yaptın?

kızzzzzz burcuuuuuuuu meydanı boş buldun hala yerinde sayıyon dimiiii hadi bebeğimmmmm bahar geldi yaww tazelen sende :62::62::62:

anaaaaaaaaaa kızzzzzzzzz ben seni yendinde ondan gelmiyon sandıydımmmmmm kız sen halaaaaa yapmadın mı :21::21::21:

evet çok tembellik yaptım venüss. dövün beniii...

ama yarın izinliyim egz. yapcam evdee:)

burcum bebişim minik kuşum yemin ederim senin yapamayacağın bir şey değil egzersiz sadece birazcık cesaret etmen gerek gözünü karartman gerek vajiye kafa tutman gerek yeter artık ben senden kurtulcam de meydan oku...acı sızı yok kırmızı yok gelsede anlamıyosun bebişim lütfen hırs yap bebişim....

burcum bebişim minik kuşum yemin ederim senin yapamayacağın bir şey değil egzersiz sadece birazcık cesaret etmen gerek gözünü karartman gerek vajiye kafa tutman gerek yeter artık ben senden kurtulcam de meydan oku...acı sızı yok kırmızı yok gelsede anlamıyosun bebişim lütfen hırs yap bebişim....

haklısın venüs hırs yapmam lazım çok uzadı bu mesele.. vajii kork bendenn...
erteleme hastalığı diyoruz ya gerçekten ben hep erteledim o yüzden genişlemedi vajim.
burdaki en beceriksiz benim biliyorum. ama artık yapmak istiyorum.

merhba arkadaşlar ben de buradaki arkdaşlar sayesinde vajinismusu yendim altı yıl üstüne. iki ay önce bir kızım oldu. doğumdan sonra hiç denemedik korkuyorum ya yine başa dönersem diye. denemek istiyorum ama ya olmzsa diyorum cesaretim kırılıyor. yardımlarınızı bekliyorum

hoşgeldin canım tekrardan:16:seninle aynı gün üye olmuştuk bu topiğe sen benden daha azimliydin o dönemler.farklı sebeblerden dolayı ara vermek zorunda kaldığın için biraz zaman uzamış olabilir ama kesinlikle başaramıycak biri değilsin.zaten sen de herşeyin farkındasın.çok da iyi başlamışsın.kısa sürede bu sorunu aşıcağına çok eminim:54:

ayy canım benim çok teşekkür ederim. efet bayadır giremedim foruma malesef internetim yoktu, zaten eşimlede daha bir aylık evliyken 2 aylık bir ayrılık yaşamak zorunda kaldık ama elh oda bitti. bakalım inş bu sefer hiç bir aksilik çıkmadan hallederim.. sen ne yaptın ne durumdasın şu anda?

Son düzenleme:
kızlarr bi güzel haber de benden. olduuuuu:))) sabah denedik. yemin ederim haberim bile olmadı nerdeyse. kociş söyledi bişey oldu galiba git bak diye. ben o kadar acımasını bekliyodum kii. yemin ederim hissetmedim resmen. yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. hadi halayaaaa:64::64::64::64:

çok mutlu oldum canım, lütfen bizler içinde dua et. en kısa zamanda bu illetten kurtulmak istiyorum. şu anda saat gecenin 2 si ve ben egzersiz için ayaktayım misafirim vardı bugün yapamadım bakalım dün kaldığım yerden devam edicem. dua ya ihtiyacım var. Rabbim herkesi en kısa zamanda kurtarsın. tekrar tebrik ederim canım maşallah :70:

Son düzenleme:
Canımm çok sevindimm süper gidiyorsun maşallahh:nazar::nazar: sen şimdi tek parmakla orta parmağınla yapmaya çalış içinde oynat iyice sağa sola ona alışsın iki parmağa öyle geçersin .içinde gitgellerde yap. egzersizler ile iyice eesneyecek canm merak etme sen , o küçük delik gibi görünüyor ama kaslarımız bi müddet sonra kasmamayı öğrendiğinden esneyerek alabiliyorsun içine o giriştede kaslar olduğundan zorluyor biraz başta ama zamanla kasılmıcak bu egzersizler ile Allahın izni ile .. iki parmak takılıo gibi oluo bende de öyle olmuştu tek parmağıma iyice alışmaya çalıştım hemen sonrasında denemiştim wcde oturur gibi yapıncada rahat oluyor.
iki parmağa geçersen bacaklarını çok ii açarsın balım rahat olması için parmakları küs işareti şeklinde yapıpta ittirebilirsin.

teşekkür ederim canım, ben şimdi senin dediğin gibi ben bir tek parmağa alışayım. bugün misaifirim vardı nete giremedim şimdi saat 2 egzersiz için netteyim önce dünden sonraki tüm yorumları okudum şimdi egzersiz yapıcam sonuçları yazarım kuzucuklar. iyiki varsınız herşey için binlerce teşekkürler. kimseciklere anlatamadığım şu derdimi gurbet ellerde sizlerle paylaşıyorum ne buyük mutluluk ve burayı bulmam ne büyük şans benim için.. ne kadar şükretsem azdır Rabbime..

Son düzenleme:
Back
X