Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

regl olmamam yakındı kasıklarım ağrıdı şiddetli bi şekilde neredeyse 10 gün ağrıdı günümde geçti 3 gün dedim bunda bi iş var dieee evde idarar testi yaptı bi çizgi tam 2. silik çıktı kıslar vardır osamn dediii...bi kaç gün daha geçtiii ya dedim benim böle adet sancısı gibi sancım olunca çoktan kananamam olması lasım dedimm...sonra eşimde umutlanıoduuu dedim gidim tahlil yaptirim varsa var yoksa yok dedim...19 mart kimseye bişi sölemeden tahlil yaptırdım doktorada muane oldum 3 haftalıkmış sonra eve geldimm ama ben hala şaşkınn....eşime mesaj çektimmm İÇİMDE Bİ CAN VAR YARISI SEN YARISI BEN DEDİM... manyah msj görmemişş bekledim aramıo ben çağrı attım aradı msj görmedinmi dedim yok dediii baktı msj ...öle telefondaaa söledim ama şimdiki aklım olsaa süprizlee sölerdim ufakta olsa bi süprizle söyleseydim ...böle işte Rabbim sizlerede nasip eder en kısa zamanda inşallah.....
ayyyy amin inş ne güzel sürpriz olmuş size :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kızlar p..... tamamını aldım fakat zevk alamıyorum neden ilk zamnlar böylemi oluyor ltf yardım edin

tebrik ederim canım :64::64::64::64:yani p.ss aldın şimdide zevk alması kaldı önce bi sevin bakalım. bendep... aldım hemen buraya koştum zevk almıyorum die kendimi rahat hissedene kadar zevk almadım rahat olman lazım zevk alman için

regl olmamam yakındı kasıklarım ağrıdı şiddetli bi şekilde neredeyse 10 gün ağrıdı günümde geçti 3 gün dedim bunda bi iş var dieee evde idarar testi yaptı bi çizgi tam 2. silik çıktı kıslar vardır osamn dediii...bi kaç gün daha geçtiii ya dedim benim böle adet sancısı gibi sancım olunca çoktan kananamam olması lasım dedimm...sonra eşimde umutlanıoduuu dedim gidim tahlil yaptirim varsa var yoksa yok dedim...19 mart kimseye bişi sölemeden tahlil yaptırdım doktorada muane oldum 3 haftalıkmış sonra eve geldimm ama ben hala şaşkınn....eşime mesaj çektimmm İÇİMDE Bİ CAN VAR YARISI SEN YARISI BEN DEDİM... manyah msj görmemişş bekledim aramıo ben çağrı attım aradı msj görmedinmi dedim yok dediii baktı msj ...öle telefondaaa söledim ama şimdiki aklım olsaa süprizlee sölerdim ufakta olsa bi süprizle söyleseydim ...böle işte Rabbim sizlerede nasip eder en kısa zamanda inşallah.....
ayyyy amin inş ne güzel sürpriz olmuş size :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kızlar p..... tamamını aldım fakat zevk alamıyorum neden ilk zamnlar böylemi oluyor ltf yardım edin

tebrik ederim canım :64::64::64::64:yani p.ss aldın şimdide zevk alması kaldı önce bi sevin bakalım. bendep... aldım hemen buraya koştum zevk almıyorum die kendimi rahat hissedene kadar zevk almadım rahat olman lazım zevk alman için

anaaaaaaaaaa kızzzzzzzzz ben seni yendinde ondan gelmiyon sandıydımmmmmm kız sen halaaaaa yapmadın mı :21::21::21:[/QUOTE]

sen hala yapmadın mı derken ?? çok mu geç kaldım yani? ya araya regl girdi falan yapamadım bu gün başlıyorum...

regl olmamam yakındı kasıklarım ağrıdı şiddetli bi şekilde neredeyse 10 gün ağrıdı günümde geçti 3 gün dedim bunda bi iş var dieee evde idarar testi yaptı bi çizgi tam 2. Silik çıktı kıslar vardır osamn dediii...bi kaç gün daha geçtiii ya dedim benim böle adet sancısı gibi sancım olunca çoktan kananamam olması lasım dedimm...sonra eşimde umutlanıoduuu dedim gidim tahlil yaptirim varsa var yoksa yok dedim...19 mart kimseye bişi sölemeden tahlil yaptırdım doktorada muane oldum 3 haftalıkmış sonra eve geldimm ama ben hala şaşkınn....eşime mesaj çektimmm içimde bi can var yarısı sen yarısı ben dedim... Manyah msj görmemişş bekledim aramıo ben çağrı attım aradı msj görmedinmi dedim yok dediii baktı msj ...öle telefondaaa söledim ama şimdiki aklım olsaa süprizlee sölerdim ufakta olsa bi süprizle söyleseydim ...böle işte rabbim sizlerede nasip eder en kısa zamanda inşallah.....

cok güzel bi duygu değilmi allah sana bağışlasın bebişini allah özlemiyle yananlarada nasip etsin bizede dua et inş nasip eder yüce rabbim bizede

dert ettiğin şeye bakk ilk zamanlar zaten zevk alamazsın zamanlaa alıştıktan sonra zevk alırsınnn hemen zevk alman mümkün değilll biraz alıştıktan sonraaaa biraz zaman geçtikten sonraa zevk almaya başlarsınnn

cok güzel bi duygu değilmi allah sana bağışlasın bebişini allah özlemiyle yananlarada nasip etsin bizede dua et inş nasip eder yüce rabbim bizede

her namazımın ardından sizlere dua ediorum çünkü biliorum vajınusmusun ne demek oldunuu..Rabbim bu sıkıntıyı kimseye yaşatmasın.....hamilelik güzel bi duyguu muhakkak ama ben daha şoktayım hala şaşkınım bide mide blantım vs o tarz seylerim yok aynı normal hayattaki gibiyim daha farkına varamadım ne zaman karnım büyür tekmeler ben ozaman farkına varırırm herhalde.......Rabbim size ve her nerde evlat hasretiyle yanan varsa hepsine nasip etsin inşallahhh...

her namazımın ardından sizlere dua ediorum çünkü biliorum vajınusmusun ne demek oldunuu..rabbim bu sıkıntıyı kimseye yaşatmasın.....hamilelik güzel bi duyguu muhakkak ama ben daha şoktayım hala şaşkınım bide mide blantım vs o tarz seylerim yok aynı normal hayattaki gibiyim daha farkına varamadım ne zaman karnım büyür tekmeler ben ozaman farkına varırırm herhalde.......rabbim size ve her nerde evlat hasretiyle yanan varsa hepsine nasip etsin inşallahhh...

inş canım inş allah sağlıkla bebeğini kucağına versin.sizlerin sayesinde bizde aşıcaz inş allah yardımcımız olsun

her namazımın ardından sizlere dua ediorum çünkü biliorum vajınusmusun ne demek oldunuu..rabbim bu sıkıntıyı kimseye yaşatmasın.....hamilelik güzel bi duyguu muhakkak ama ben daha şoktayım hala şaşkınım bide mide blantım vs o tarz seylerim yok aynı normal hayattaki gibiyim daha farkına varamadım ne zaman karnım büyür tekmeler ben ozaman farkına varırırm herhalde.......rabbim size ve her nerde evlat hasretiyle yanan varsa hepsine nasip etsin inşallahhh...

nasılsınız meleklerim özümüm nasıl bebiş

grevmii varmışşşşşş:53::53::53:özellerdedemi grev oluooo....cuma gidersin canımm üzülmee.....kıs yarın grev yoktur dimeee

kıs özelde değil biz devlete gidicektik.ama yarın özeldeki çağırdı.gelin bir daha bakalım diye.ama ne sağlık ocağı nede özel kan testi yaptı.sen evdeyse yaptıysan tamam dediler sinir oldum:84::84::84:ultrasondada ne kadarlık olduğu çıkmıyor herhalde bizim urdaki özel biraz ilgisiz sanırım.bakalım yarın ki dr iyi çıkarsa gitmem devlete artık.

slmm kızlarr bayadır giremiyodum annemler bendeydi sonra ben gittim annemlere derken gene egzersizleri erteledimm daha doru düzgün başlayamadım bile zaten ya offff yardım edin bana nolur mayısta 2 sene olcak mayısa kadar başarmak istiyorum en güzel yıldönümü hediyesi bu olur nolurr kızlarr yardım edin banaa :2: :2: :2:

slmm kızlarr bayadır giremiyodum annemler bendeydi sonra ben gittim annemlere derken gene egzersizleri erteledimm daha doru düzgün başlayamadım bile zaten ya offff yardım edin bana nolur mayısta 2 sene olcak mayısa kadar başarmak istiyorum en güzel yıldönümü hediyesi bu olur nolurr kızlarr yardım edin banaa :2: :2: :2:

tatlım ezgersizlere düzenli devam et bitanem

Back
X