- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #51.941
kızlar p..... tamamını aldım fakat zevk alamıyorum neden ilk zamnlar böylemi oluyor ltf yardım edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sllm kızlarr....falakaya yatırıldık akşamm yine darbe var![]()
ben mumu parmaktan daha kolay yaptım ittirdikçe gidiyo zaten hissetmiyorumki valla benim çok yanmam olmadı için bilemiyorum regl geçince dene yanma oluyomu bakalım
ÖLE YAPİM EVET CNM SAOL HAYATIM
ayyyy amin inş ne güzel sürpriz olmuş sizeregl olmamam yakındı kasıklarım ağrıdı şiddetli bi şekilde neredeyse 10 gün ağrıdı günümde geçti 3 gün dedim bunda bi iş var dieee evde idarar testi yaptı bi çizgi tam 2. silik çıktı kıslar vardır osamn dediii...bi kaç gün daha geçtiii ya dedim benim böle adet sancısı gibi sancım olunca çoktan kananamam olması lasım dedimm...sonra eşimde umutlanıoduuu dedim gidim tahlil yaptirim varsa var yoksa yok dedim...19 mart kimseye bişi sölemeden tahlil yaptırdım doktorada muane oldum 3 haftalıkmış sonra eve geldimm ama ben hala şaşkınn....eşime mesaj çektimmm İÇİMDE Bİ CAN VAR YARISI SEN YARISI BEN DEDİM... manyah msj görmemişş bekledim aramıo ben çağrı attım aradı msj görmedinmi dedim yok dediii baktı msj ...öle telefondaaa söledim ama şimdiki aklım olsaa süprizlee sölerdim ufakta olsa bi süprizle söyleseydim ...böle işte Rabbim sizlerede nasip eder en kısa zamanda inşallah.....
kızlar p..... tamamını aldım fakat zevk alamıyorum neden ilk zamnlar böylemi oluyor ltf yardım edin
ayyyy amin inş ne güzel sürpriz olmuş sizeregl olmamam yakındı kasıklarım ağrıdı şiddetli bi şekilde neredeyse 10 gün ağrıdı günümde geçti 3 gün dedim bunda bi iş var dieee evde idarar testi yaptı bi çizgi tam 2. silik çıktı kıslar vardır osamn dediii...bi kaç gün daha geçtiii ya dedim benim böle adet sancısı gibi sancım olunca çoktan kananamam olması lasım dedimm...sonra eşimde umutlanıoduuu dedim gidim tahlil yaptirim varsa var yoksa yok dedim...19 mart kimseye bişi sölemeden tahlil yaptırdım doktorada muane oldum 3 haftalıkmış sonra eve geldimm ama ben hala şaşkınn....eşime mesaj çektimmm İÇİMDE Bİ CAN VAR YARISI SEN YARISI BEN DEDİM... manyah msj görmemişş bekledim aramıo ben çağrı attım aradı msj görmedinmi dedim yok dediii baktı msj ...öle telefondaaa söledim ama şimdiki aklım olsaa süprizlee sölerdim ufakta olsa bi süprizle söyleseydim ...böle işte Rabbim sizlerede nasip eder en kısa zamanda inşallah.....
regl olmamam yakındı kasıklarım ağrıdı şiddetli bi şekilde neredeyse 10 gün ağrıdı günümde geçti 3 gün dedim bunda bi iş var dieee evde idarar testi yaptı bi çizgi tam 2. Silik çıktı kıslar vardır osamn dediii...bi kaç gün daha geçtiii ya dedim benim böle adet sancısı gibi sancım olunca çoktan kananamam olması lasım dedimm...sonra eşimde umutlanıoduuu dedim gidim tahlil yaptirim varsa var yoksa yok dedim...19 mart kimseye bişi sölemeden tahlil yaptırdım doktorada muane oldum 3 haftalıkmış sonra eve geldimm ama ben hala şaşkınn....eşime mesaj çektimmm içimde bi can var yarısı sen yarısı ben dedim... Manyah msj görmemişş bekledim aramıo ben çağrı attım aradı msj görmedinmi dedim yok dediii baktı msj ...öle telefondaaa söledim ama şimdiki aklım olsaa süprizlee sölerdim ufakta olsa bi süprizle söyleseydim ...böle işte rabbim sizlerede nasip eder en kısa zamanda inşallah.....
cok güzel bi duygu değilmi allah sana bağışlasın bebişini allah özlemiyle yananlarada nasip etsin bizede dua et inş nasip eder yüce rabbim bizede
her namazımın ardından sizlere dua ediorum çünkü biliorum vajınusmusun ne demek oldunuu..rabbim bu sıkıntıyı kimseye yaşatmasın.....hamilelik güzel bi duyguu muhakkak ama ben daha şoktayım hala şaşkınım bide mide blantım vs o tarz seylerim yok aynı normal hayattaki gibiyim daha farkına varamadım ne zaman karnım büyür tekmeler ben ozaman farkına varırırm herhalde.......rabbim size ve her nerde evlat hasretiyle yanan varsa hepsine nasip etsin inşallahhh...
her namazımın ardından sizlere dua ediorum çünkü biliorum vajınusmusun ne demek oldunuu..rabbim bu sıkıntıyı kimseye yaşatmasın.....hamilelik güzel bi duyguu muhakkak ama ben daha şoktayım hala şaşkınım bide mide blantım vs o tarz seylerim yok aynı normal hayattaki gibiyim daha farkına varamadım ne zaman karnım büyür tekmeler ben ozaman farkına varırırm herhalde.......rabbim size ve her nerde evlat hasretiyle yanan varsa hepsine nasip etsin inşallahhh...
nasılsınız meleklerim özümüm nasıl bebiş
nasılsınız meleklerim özümüm nasıl bebiş
iyiyim canımmm bebişte iyi herhalde yarın gidecez doktora...nerelerdesin sen gözükmüonnnn
ya ben bugünde gidemedim dr.a grev varmış bana denk geldi.cumaya tekrar gün alcaz:84::84::84:yarında özele gidicez tekrar
ya ben bugünde gidemedim dr.a grev varmış bana denk geldi.cumaya tekrar gün alcaz:84::84::84:yarında özele gidicez tekrar
grevmii varmışşşşşşözellerdedemi grev oluooo....cuma gidersin canımm üzülmee.....kıs yarın grev yoktur dimeee
slmm kızlarr bayadır giremiyodum annemler bendeydi sonra ben gittim annemlere derken gene egzersizleri erteledimm daha doru düzgün başlayamadım bile zaten ya offff yardım edin bana nolur mayısta 2 sene olcak mayısa kadar başarmak istiyorum en güzel yıldönümü hediyesi bu olur nolurr kızlarr yardım edin banaa :2: :2: :2: