- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #52.221
Hayırlı cumalarrr herkeseee...Rabbim dualarımıızı geri çevirmesin inşallahhhh...![]()
amiiiiiiinnn hayırlı cumalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalarrr herkeseee...Rabbim dualarımıızı geri çevirmesin inşallahhhh...![]()
canım benim yaptıkça alışacaksın ara verdikçe tedirgin olman çok normal...her ilişkiye girdiğinde güvenin gelecek ve daha iyi olacaksın merak etme ama şunu düşün nerelerden nereye geldin eskiden bunu başarmanın imkansız olduğunu düşünürdük ama bak çok şükür başardın yarın öbür gün bu günlerinide gülerek hatırlayacaksın...doktorlar bile ilk ilişkiden sonra 1 ay boyunca gün aşırı ilişki yapılmasını öneriyor alışmamız için yani bu demek oluyorki 15 defa dan sonra düzene giriyor...hiç bi sorun yaşamamış normal ilişkiye girmiş kadınlar bile 2-3 ayda ancak alışıyor zamanla her şey oturacak ama seninde boş durmaman gerek biraz çaba gösterip ilişki aralıklarını kısaltırsan farkedeceksin nasıl rayına oturuyor herşey
saolasın canım benim biraz bilinçaltıma inemiorum ilk önce egzersiz yapıoruz hala kabullenemiorum parmakla girdikçe sıçruıorum orası çok küçük gibi gelio ilk başta bunu yenmeliyim bu akşam deneyecez canım
uleyn oyle cadoloz nereye kactiniz.benim gözlerimdemi 1sorun var bilmiyorumki biraz önce baktim en altda ziyaretcide isimleriniz yaziyordu. bende dedim tanisayim 1.baktim pirr kacmislar.bundan sonra ben yazipda kacanlara cevap yazmayanlara kizicam.[/QU
ben bişey sormak istiyorum egz yeniyimya bundanmı biraz sızlama gibi ağrı oluyo 2 parmağa gectiğimde
zorlaniyorsun ondan oluyordur canim.tek parmakta sorun varmi? güzel seyler düsün güzel 1.hayal kur.panik yaptiysan orayi bulmakta zorlanmiyorsan,aynasiz yap böyle hic aklinda olmadigi 1.zamanda,parmagini koy bakalim.ayakta hic denedinmi?
nsn sana kizmadim hayatim. nasil tarif edeyim bilmiyorumki, hani bu sayfayi okuyoruz.ya en altda isimler yaziyor biraz önce senin isminle benim ismim yaziyordu. simdi yeni arkadaslar gelmis onlarinda isimleri yaziyor, ya kac dakka oldu bilmiyorum. en altda oyle ve cadaloz diye birilerini gördüm,onlara yardimci olmak icin 1.yazi yazdim. 1.baktim ucmuslar 2.3.kerede bizim burda kizlar öyle yapti dur onlarinda 1.listesini cikarayim kizicam.
offfffffffffffff evi süpürüpp silmem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84:
ben gelip yardım etmek cok isterdim gercekten.yorma kendini cok
saol canım ama yapmak zorundayımmmm((( off uykumda var 11.30 da kalktım ne uykusu bu yaaaa:84::84::84:
kıyamam bebek varya ondandır allahım sağlıkla getirsin...herşey olur sen sağlığına dikkat et
tek parmakta bişey yok zaten ilk denememi tek parkla yaptım bi cesaret ittirdim gitti bigün boyunca öle devam ettim ama 2 ye gecince ilk gün sorun yoktu şimdi biraz ağrı var bide po..altına yastık koyup yapıyorum ayakta değil
saol canım ama yapmak zorundayımmmm((( off uykumda var 11.30 da kalktım ne uykusu bu yaaaa:84::84::84:
ay sen daha yenisin kiyamam sananormal hayatim. insan 1.sonrakine baslayinca zorlaniyor,simdi arkadaslarin dedigi gibi 2.parmagini küs yap.azim vazgecmemek,baktin biraz oluyo giriyor parmagini itmeye devam et biliyorum, söylemesi kolay diyiceksin icinden. 2.parmagin girmesi biraz karisik oluyor,2.parmaginin yarisina kadarda alsan olur.egzersislere baslarken hep rabbimin izniyle basaricam de,aklinla gözüne kiz. valla ben öyle yapiyordum, eskiden benim mantigimla aklim gözüm kesinlikle olmasi münkün deyil diyordu. ama sonunda onlara hükmettim: egzersis yapa yapa bak oluyoo orasi kücük deyil dar hic deyil,dedim. aynanin karsisinda yapa yapa korkularim git gide azaldi ve bitti. aklimla gözüme laf anlatana kadar ömrüm gecti ama sonunda onlarda anladi.) 1.parmagi aldim 2.niye alamayimki, ucun da ölüm yok.diyodum hem kendimle güzel güzel,bazen kizip, konusuyordum. ben de diger kadinlarin yerinde olmak istiyorum onlarin yasadiklarini yasamak istiyorum ayni sekilde onlarin esleriyle yasadiklarini bende esimle yasamak istiyorumm deyip gaza getiriyordum.