Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım hemen umutsuzluğa kapılma bak bizlerde çok takıldık hepimiz aynı şeyleri yaşadık ama sonunda mükafatını aldık...sende yeneceksin ama sabırla bebişim....bak şimdi tek parmak içerdeyken kenardan diğer parmağını sokmaya çalış yada küs şeklinde yapıp dene ben genelde önce tek parmağı içeri sokup yanına diğerini alıyodum ve içerde küs yapıp açıyordum hiç merak etme sen yapmaya devam et ve kendini mümkün olduğu kadar rahat bırakmaya çalış sürekli kendine telkinde bulun ben rahatım korkulacak bişey yok de tatlım ama lütfen kendini bunun için üzme olacak ama nazlanıyo senin vaji :16:

aynen öyle bebişim kaybetmeden hiç bir şeyin farkında olamıyoruz yada iş işten geçmeden...en çok düşünüp tekrarlamamız gereken şeyleri hep en arka sıralara atıp hayatın rüzgarına kapılıyoruz özellikle vajiyi yenmeye çalışan arkadaşların ruh haline hitap edeceğine inandığım şeyleri paylaştım inşallah bir faydası olur bu mubarek gecenin hürmetine :69:

off ınsallah canım yaaa kurtulmak ıstıyorum bır an önce su vajıden yapıcam bunu Allhın ıznı ıle baska yolu yooooooookkk :20::20::20::20::20::20::20:

ama bi kadın doğum doktoruna gittim . kızlık zarımın durduğunu söyledi son aşamadamıyım acaba. sancı olduğu için ileri gidemiyorum hiçde zevk almıyorum. doktora gideyım diyorum ama madden hiç müsait değilim offf...

sorma tüp bebek tedavisine başladım herkes söyledi yenmeden başlama diye sende söylemiştin :17: dinlemedim bu gün muayenem vardı canım çıktı vallahi sen nasılsın nasıl gidiyor.

ee başlamışsın madem hayırlı olsun diyelim artık herşey olucağına varır canm inşallah bebekten sonra aşarsın bu sorunu.iyiyim ben de canm iyi gidiyo herşey çok şükür.ee ne yaptınız bugün nasıl olucak ne zaman sonuçlanıcak?

ama bi kadın doğum doktoruna gittim . kızlık zarımın durduğunu söyledi son aşamadamıyım acaba. sancı olduğu için ileri gidemiyorum hiçde zevk almıyorum. doktora gideyım diyorum ama madden hiç müsait değilim offf...

canm bazı arkadaşlara da doktorlar kzılık zarın kalın çok zor olur falan demişlerdi ama o arkadaşlar çok rahat aştı bu sorunu.bence sen de çok takılma söylenenlere sanki öyle bişey duymamışsın gibi davran.şimdi doktor öyle deyince sen daha çok tedirgin olmuşsundur,kafanda hep o vardır haliyle.kafandan o düşünceyi atarak yaşa ilişkini

ee başlamışsın madem hayırlı olsun diyelim artık herşey olucağına varır canm inşallah bebekten sonra aşarsın bu sorunu.iyiyim ben de canm iyi gidiyo herşey çok şükür.ee ne yaptınız bugün nasıl olucak ne zaman sonuçlanıcak?

tedavi olumlu sonuçlanırsa 15 mayıs da belli olurmuş ama çok yorucu ilaçlar yüzünden sürekli uyku modundayım bu gün vajinal ultrason yapıldı elin adamı pat diye soktu vallahi :17: girebildiğine o kadar çok sevindim ki o hep duvar diyordum ya onu aştı içerisinin bu kadar geniş olduğuna şaştım ben acı duydum ama kendimi sıktığım için bu arada cem keçe nin kitabını okuyorum aynen burada tavsiye edilen şeyler tekrar teşekkür ederim canım Allah hep dilediğin şeyleri versin :16:

bebişim gelebiliyorsan yani en ufak bir ihtimal varsa çok isteriz gelmeni gönül isterki bu forumdaki tüm arkadaşlar hep bir arada olalım yani imkanı olanı mutlaka bekliyorum :8:

canım hoşgeldin aramıza :71: hiç merak etme bebişim vajinusmus % 100 tedavisi olan bir sorun...sende aşacaksın kendine güven bizler buradayız merak etme elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız...senden ricam forumu takip et ve geçmiş sayfaları okumaya çalış egzersize başlamadan önce çok faydasını göreceksin inan bana :69:

canım benim çok teşekkür ederim, formu takip etmeye çalışıyorum, sayenizde daha umutluyum...

gizem6 ve cay2009 hoşgeldiniz kızlar burayı bulduğunuz için çok şanlısınız öncelikle.lütfen mümkün olduğu kadar forumu takip edin ve çekinmeden herşeyi sorun inşallah tez zamanda çözersiniz bu sorunu

hoşbuldum canım, kendimi şanslı hissediyorum, herkes yardımsever çok şükür...

merhaba canım; aramıza hoşgeldin..

ilk önce vajina yapısını inceleyebilirsin bilgi sahibi olmak açısından google dan vajina çizimleri yazarsan daha detaylı olacaktır senin için.. ilk vajina girşini bulman lazım inan ben nerede olduğunu doğru düzgün bilmiyordum :)
aynayı al eline ve iyice incele orayı ve ıkın ıkındığında delik açılıo .. ilk sadece dokun 5 dakika bırakma elini eline iyice alışacak tedirginliğin gidicek 5 dakika sonunda yada süre sana bağlı. sonra işaret parmağını jelle iyice yada serçe parmağını derin nefes al verirken ıkınarak popo yönüne eğilimli olarak ittirmeye çalış inan hiç hissetmeden alıo içine..

ben ilk kulak çubuğunu streçleyip denemiştim onunla hissetmeden olmuştu ondan sonra parmağa daha rahat geçtim. öylede başlayabilirsin..

yeterki bir başlangıç göster gerisi çok kolay gelecek Allahın izni ile canm :70:

teşekkür ederim canım, çok saol, hafta sonu başlayacam inş.

canım benim çok sevindim motive olmana sakın bırakma inş en kısa zamanda güzel haberlerini alabilirsin. bak bugün başlarsan hafta perşembe hiç birşeyin kalmayabilir düşünsene ne muhteşem öyle değilmi? sen yeterki karar ver ve azmet yapamayacağın bişey değil emin ol. bu arada bana sorucak olursan kulak çöpü ile başla derim. onun içeri rahatça girdiğini görünce sen zaten devamını getiriceksin Allahın izniyle..

hafta sonu başlayacam inş. canım, haftaiçi çalışıyorum ve işim çok yoğun:( gelişme olursa burda paylaşırım, bu arada yine yoğunluktan yazılanları tam takip edemiyorum, bana yardımcı olmaya çalışan destek veren herkese teşekkür ederim. duanızı esirgemeyin...

tedavi olumlu sonuçlanırsa 15 mayıs da belli olurmuş ama çok yorucu ilaçlar yüzünden sürekli uyku modundayım bu gün vajinal ultrason yapıldı elin adamı pat diye soktu vallahi :17: girebildiğine o kadar çok sevindim ki o hep duvar diyordum ya onu aştı içerisinin bu kadar geniş olduğuna şaştım ben acı duydum ama kendimi sıktığım için bu arada cem keçe nin kitabını okuyorum aynen burada tavsiye edilen şeyler tekrar teşekkür ederim canım Allah hep dilediğin şeyleri versin :16:

amiiiiin canım hepimizin dilediklerini versin inşallah rabbim.ay 15 mayıs gelmek bilmez şimdi inşallah olumlu sonuçlanır canım ya herkes hamile zaten bu aralar topik bebişlerle dolucak valla ne güzel:emir_bebek:ben de haftaya muayene olmak istiyorum bakalım bi problem çıkmaz inşallah.içerisi zaten epey geniş de işte yaşamadan bilemiyo insan.canm zaten kitap olsun doktorlar olsun hepsi aynı yöntemleri uyguluyolar çünkü tek çözümü egsersiz parmak veya dilatörle bişey değişmiyo önemli olan beyne bişey girdiğini kabullendirebilmek.inşallah senin bebiş de tutar da belki senin başarmana da vesile olur canım.ben bile heyecanlandım daha 2 hafta var ne zor beklemek dimi?hayırlısı ne olucaksa senin için o olur inşallah

burda herzaman yardım edicek birileri oluyo canım takıldığın herşeyi sorabilirsin.haftasonu mutlaka başla ama zaten erteleme hastalığı bu.zaman su gibi akıp geçiyo biz farketmeden

erteleme hastalığı var bende canım, haftaiçi zorlanıyoruz yorgun olduğumuz için haftaiçi inş. geciktirmeden bişeyler yapacam. ilk olarak denemeyi düşünüyorum, olmazsa egzersizlere başlayacağım, çünkü sizlerin mesajları beni olumla anlamda bayağı bir etkiledi...

mrb arkadaşlar ben mum egzersizindeyim ama ilk yaptığımda cok canım yanıyo bide kendimi çok sıkıyorum yenen arkadaşlar siz nasıldınız????

canım ben mumla çalışırken canm yanmıyodu ya sen çok mu kasıyosun acaba kendini ya da mantar enfeksiyon falan olmasın ya da bi ihtimal daha var dik ilerletme mumu eğimli ilerlet popo yönüne aşağıya doğru

erteleme hastalığı var bende canım, haftaiçi zorlanıyoruz yorgun olduğumuz için haftaiçi inş. geciktirmeden bişeyler yapacam. ilk olarak denemeyi düşünüyorum, olmazsa egzersizlere başlayacağım, çünkü sizlerin mesajları beni olumla anlamda bayağı bir etkiledi...

evet çalışnca zor oluyo ben de haftasonu daha verimli oluyodum egsersizlerde ama haftasonu kaçışın yok dene bakalım olmazsa doğru egsersize:4:

arkadaşlar şuan muma 1 kat pamuk sarıp yaptım ve çok rahat girdi ama bacaklarımı açıp da bi türlü yapamıyorum yana yatıp öle yapıyorum siz yaparken bacaklarınız acık olarak mı yapıyordunuz?

arkadaşlar şuan muma 1 kat pamuk sarıp yaptım ve çok rahat girdi ama bacaklarımı açıp da bi türlü yapamıyorum yana yatıp öle yapıyorum siz yaparken bacaklarınız acık olarak mı yapıyordunuz?

evet canım bacaklarını açabildiğin kadar aç sen açtıkça vajinan da açılıyo daha rahat oluyor insan alışma açısından.................kapat gözlerini açtıkça aç iyice konsantre ol bak ne acı var nede kırmızı beyninin oyunların ayenilme ben jinekoloğa gitmiştim tabi kapatmaktan muayene olamamıştım doktor un bana söylediği şu oldu bacaklarını açmazsan ilişki yaşaman zor açtıkça açman gerek dedi ...............biz hep buzamana kadar kapattığımız için bacaklar programlı oluyo

Son düzenleme:
canım ben mumla çalışırken canm yanmıyodu ya sen çok mu kasıyosun acaba kendini ya da mantar enfeksiyon falan olmasın ya da bi ihtimal daha var dik ilerletme mumu eğimli ilerlet popo yönüne aşağıya doğru

evet çalışnca zor oluyo ben de haftasonu daha verimli oluyodum egsersizlerde ama haftasonu kaçışın yok dene bakalım olmazsa doğru egsersize:4:

tamam canım benim, kaçış yok artık:)

evet canım bacaklarını açabildiğin kadar aç sen açtıkça vajinan da açılıyo daha rahat oluyor insan alışma açısından.................kapat gözlerini açtıkça aç iyice konsantre ol bak ne acı var nede kırmızı beyninin oyunların ayenilme ben jinekoloğa gitmiştim tabi kapatmaktan muayene olamamıştım doktor un bana söylediği şu oldu bacaklarını açmazsan ilişki yaşaman zor açtıkça açman gerek dedi ...............biz hep buzamana kadar kapattığımız için bacaklar programlı oluyo

cnm teşekkür ederim tavsiyelerin için bundan sonra açmaya çalışcam ama yarım saat önce yaptım bacaklarım açık değildi ama çok rahat oldu bide canım kaç kere mum girip çıkması lazım ben 10 kere yapıyorum sonra sıkılıyorum sence bu sayı yeter mi kendime daha yüksek bi kota koyayımmı inşallah yenerim :DDD

cnm teşekkür ederim tavsiyelerin için bundan sonra açmaya çalışcam ama yarım saat önce yaptım bacaklarım açık değildi ama çok rahat oldu bide canım kaç kere mum girip çıkması lazım ben 10 kere yapıyorum sonra sıkılıyorum sence bu sayı yeter mi kendime daha yüksek bi kota koyayımmı inşallah yenerim :DDD

oooooooooo süpersin valla yakındır halayın alıştıkça kademe atla uzatma çok iyisin ben aparatı içime almam çok uzun oluyodu çıkarırsam sokamam diyordum zor alışmıştımbenden sonra gelen herkez başarmıştı :nazar::nazar::nazar::nazar: vallahi çok iyi gidiyorsun tam gaz devam:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Back
X