- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #52.761
canım hemen umutsuzluğa kapılma bak bizlerde çok takıldık hepimiz aynı şeyleri yaşadık ama sonunda mükafatını aldık...sende yeneceksin ama sabırla bebişim....bak şimdi tek parmak içerdeyken kenardan diğer parmağını sokmaya çalış yada küs şeklinde yapıp dene ben genelde önce tek parmağı içeri sokup yanına diğerini alıyodum ve içerde küs yapıp açıyordum hiç merak etme sen yapmaya devam et ve kendini mümkün olduğu kadar rahat bırakmaya çalış sürekli kendine telkinde bulun ben rahatım korkulacak bişey yok de tatlım ama lütfen kendini bunun için üzme olacak ama nazlanıyo senin vaji
aynen öyle bebişim kaybetmeden hiç bir şeyin farkında olamıyoruz yada iş işten geçmeden...en çok düşünüp tekrarlamamız gereken şeyleri hep en arka sıralara atıp hayatın rüzgarına kapılıyoruz özellikle vajiyi yenmeye çalışan arkadaşların ruh haline hitap edeceğine inandığım şeyleri paylaştım inşallah bir faydası olur bu mubarek gecenin hürmetine![]()
off ınsallah canım yaaa kurtulmak ıstıyorum bır an önce su vajıden yapıcam bunu Allhın ıznı ıle baska yolu yooooooookkk