- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #75.001
meraba arkadaşlar.
danışmak istediklerim var yardım ederseniz sevinirim.ben sizi hep takip etmeye çalışıyorum.
daha yeni evliyiz ve ben kendimi kasıyorum.bi kaç defa hepsini içime alabildim ama içindeyken kasmalarım oldu ve gitgel yapamadım. bunu zamanla aşarmıyım illa doktoramı gitmeliyim. ilk başta birazını alabildim sonra burdan aparatlar duydum aparatı yapabildim sonra kalın aparata geçmedim geçmek istemedim. şuan bu aşamada yapmam gereken eşimle devam etmek mi??
içime alabiliyorum ama hala kasıyorum ve acım oluyo.
hepsini içime nasıl aldığımıda söyleyeyim belki yardımım dokunur. o sırada eşim bana sorular soruyo kafamı dağıtıyo.mesela yarın ne yemek yapıcaksın onu niye yapıyosun vs vs gibi.çok faydası oluyo bende:) ama artık ben kasmaktan sıkıldım
hoş geldin canım...sen iyisin yine aramızda oraya dokunamayan arkadaşlarımız vardı ve çok şükür hemen hepsi yendi.bana kalırsa büyük aparatı eşinle çalış önce giriş olduğun eşin bekletsin sen kendini gevşet nefes alıp ver zaten kastığını anlıyosun eşin yavaş yavaş git geller yapsın zaten git geller zamanla oluyor ama 1-2 çalışmada sorunun biter gibime geliyor.