doktordan geldim biraz gecıktım carsıya ınmısken işlerımı hallettim....şimdi anlatıyorum:))
vajinada yara vardı fitil kullanıyordum gecmemiş tekrar fitil verdi...
çatal a oturdum doktor spekülüm ü aldı eline tabi ben tırstım:))doktor durumumu bılıyordu zaten seni üzmücem canını yakmıcam fln dedi doktora rica ettim ben sokabılırmıyım dıye saolsun izin verdi ben yavas yavas soktum sonra elimi bıraktım onunla baktı kastıgım ıcın canım yandı biraz sonra parmak la baktı yaranın gecmedıgını soyledı.çocuk ıstıyoruz bir problem varmı dedım ultrason la baktı uzunsure birsey soktu yaklasık bi 5 dk içinde döndurdu durdu:)çok sukur yumurtalıklarımda sorun yok rahımdede sorun yokmus smear testi yaptı onun sonucunu cumartesi alıcam...böyle muayene bitti.kalktım çataldan (detaylı anlatıyorum ama:)
yarayı yakmak ıstemıyorum dedı çocuk dusundugun için,fitil verdi ve kolay hamile kalmam için adetimin 5.gününden itibaren kullanmam gereken ilaç verdi.haftada minimum 2 maksimum 4 kere beraber olacaksın eşinle dedi ne aşağısı ne fazlası olmucak dedi ve jel kesınlıkle kullanmıcaksın dedi spermleri ölduruyor dedi ultrason jelini sordum hayır kesınlıkle jelı bugunden itibaren bırakıyorsun dedi hamile kalabilmem için bir çizelge hazırladı bana oda şöyle;
adetin ilk gununden itibaren 9,11,13,15,17 günü ilişkiye giriyorsun dedi eğer ilk ay tutmazsa 2.ay yine adetin ilk gününden itibaren 8,10,12,14,16 olarak deniyorsun dedi bu iki ayda olmazsa eşinle geliceksin dedi...çookk heyecanlıyım inşallah sorusuz bebiş sahibi oluruz