- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #75.941
iyi akşamlar kızlar. bugün kadın doktoruna gittim. ultrasonla aşağıdan baktı. her iki yumurtamda poli kistik over olduğunu söyledi. bunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama topiklere bakarken görmüştüm böyle bir topik vardı. çok canım sıkıldı. bugün adet başlangıcımdan itibaren 13. gün yarın yumurtlarım diye tahmin etmişti doktor. herhangi bir yumurtlamanın olmadığını söyledi. adetimin 4. gününde çağırdı. ilaç verecekmiş yumurtlamak için. şu polikistikover ile ilgili bilgisi olan varmı. yani yakını bunu geçiren gibi. doktorun söylediğine göre doğuştan gelen bir şeymiş. nasıl göz rengin doğuştansa bu da onun gibi dedi. bendede vardı dedi. onun tek yumurtasında varmış. şu an bebeği olmuş. internette okudum. sivilce yaparmış evet var. adet düzensizliği yaparmış. o da var ama çok değil. zaman zaman bozuluyor tarihleri. okuduğum kadarıyla yumurtaları imha etme özelliği varmış. üzüldüm yine yaa![]()
minelcim üzme canını ya,hastalık da bizim için ,allah tedavisi olan hastalık versin,napalım
ben duymamıştım bu kisti ,bildiğim bişey değil,ama herşeyin bi tedavisi var
doktor ilaç da vermiş,detaylı anlatmadı mı sana?neymiş ne zaman geçermiş falan?
sen yeterki stres yapma,biliyosun bu tarz kistler üzüntüyle sıkıntıyla daha çok oluşuyo ve büyüyo
tedavin inş en kısa sürede olumlu bi şekilde biter,geçmiş olsun canım