• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bi belirti falan yoktu. meme kistinide belirtisiz gidip öğrendim. bunuda öyle. bir kaç doktoru aradım şimdi. ne bu acele niye tüp bebek diyorlar. biz para kazanmak isteriz ama daha vajinismusu 50 gün önce yenmişsin bence acele etme diyorlar. eşimide ikna ettim. soğan kürü deniycem. ocak ayına kadar doktorun vereceği ilaç ile deneyeceğim.

inş. canım hepsi geçicek Allahın izniyle.bende göğüs amaliyatı olmuştum.her iki ğöğsümdede kist vardı.alındı çok şükür testte temiz çıktı.şimdide bir rahatsızlığım yok hamdolsun.6 yılı geçti olalı.
bencede tüp bebek için çok acele ediyorsun.daha yeni yenmişsin inş. kendiliğinden olur.pko tedavini ihmal etme.
bakarsın kendiliğinden olur,olmazsa aşılama oda olmazsa öyle tüp bebek denersiniz.
seni çok iyi anlıyorum.

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama uzun süredirde takip ediyordum ve artık bende yazma kararı aldım
bende 7 aylık evliyim ve hala eşimle ilişkimizi yaşayamadık vajinusmus olduğumu düşünüyorum korkuyorum eşimi ittiriyorum kendimi geri geçkiyorum yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama uzun süredirde takip ediyordum ve artık bende yazma kararı aldım
bende 7 aylık evliyim ve hala eşimle ilişkimizi yaşayamadık vajinusmus olduğumu düşünüyorum korkuyorum eşimi ittiriyorum kendimi geri geçkiyorum yardımlarınızı bekliyorum

canım benim senin le aynı zamnlarda evlendik demkki,... bende o aralardayım. kendini asla yalnız hissetme burdaki herkesin ortak sorunu bu tatlım , sadece burda yazılanları biraz geçmişten okuyarak başla , sana başta itici gelsede egzersiz yapmak zorundasın önce aklına bu yerleştir ve cesaretli ol . ben henüz egzersiz yapanlardanım ama burda çook yenen arkaşlar var onlar bize yardım ediyorlar Allah binkere razı olsun , tek olmadığını bilmek güzel . şuanda pek kimsecikler yok herkes bayram iznine gitti bayramdan dönünce burda birçok kişi olur ve sana yardımcı olurlar sakın üzülme sen kafana takılanları burda sor mutlaka geri dönüşü olur tatlım . diğer ardaşlar dönene kadar geçmişe biraz göz at oku kafana yerleştir bazı şeyleri tamam mı tatlım :)))

ben yanlız 1 kez dahi olmadı bakireyim nasıl yapıcam o egzersizleri

canım burdaki birçok kişi senin gibi , bende hala bakireyim ama evliyim ve egzersiz yapmak zorundayım :( zok mücadele ettim , doktora gittim hep egzersiz dediler , burayı çok okudum bir türlü cesaret edemedim ama sonra üye olup derdimi yazdım , herkes yardımcı oldu sağolsun ve bana cesaret verdiler başladım şimdi yolu baya yarıladım :))) inanıyorum biticek bu kabus , inşallah hepimiz atlatırız, üzülme tamam mı ? sen hiç doktora gittin mi bakalım ? gittiysen sana nasıl bir yol gösterdi canım ?

Gittim bana emla krem önerdi olur olur dedi
emla kremde ben almadım eşimi istemedi öyle oldumu sen hiç bişey hissetmiceksin ve daha sonra
yine ihtiyaç duyucaksın ve isteyerek hiç bir zaman olmıcak görev gibi yapıcaksın dedi almadık
ben o olay öncesi istiyorum ama o anda kendimi geri çekiyorum ittiriyorum

Gittim bana emla krem önerdi olur olur dedi
emla kremde ben almadım eşimi istemedi öyle oldumu sen hiç bişey hissetmiceksin ve daha sonra
yine ihtiyaç duyucaksın ve isteyerek hiç bir zaman olmıcak görev gibi yapıcaksın dedi almadık
ben o olay öncesi istiyorum ama o anda kendimi geri çekiyorum ittiriyorum

bak canım anladığım kadarıyla kadın doğuma gidip mua olmuşsun, sorun kafada bitiyor beynimiz bizimle oyun oynuyor , acıyacak korkucak yırtılacak falan sanıyoruz ama bu işi yapanlar yok böyle bişey diyo , demek ki bizim beyin farlı işliyo inanmıyor onu inandırmak için oraya bişey girmesi gerekiyor tamam mı tatlım .... burda anlaşılmayan bişeyyok ! egzersizler sana çok itici geliyo eminim bana öyle geliyordu ama başladım ve devamı geliyo ... bunu en çok kendimiz için yapmalıyız bunu yenmeliyiz çünkü biz çok güçlüyüz.. burdaki herkes seninle aynı şeyleri yaşadığı için inan herkes seni çoook ii anlıyor , hemen başla demiyorum sana önce oku eşinle konuş bu parmak egzersizlerini anlat , onun desteği çok önemli .... bayramda düşün , burda kafana ne takılırsa sor canım , herkes yardımcı olur . ben burda olursam sana mutlaka yazarım canım :))

bugünde aksilik kimse yok. herzaman sabahin ilk saatlerinde damlardiniz buraya ne oldu. herhalde hepiniz kocislerinizle uyuya kaldiniz.:1:. bende gece 3.den beri sizlerin yolunu gözlüyorum, disim agriyor ne önerirsiniz, bu arada hamileyim ona göre tavsiye ve öneri yapin.

canım çok geçmiş olsun,bilsem bişeyler söylerdim ama istersen bi netten araştır
kendine iyi bak

canlarım bayram sonuna kadar yokum.herkese ii bayramlar öpüyorum sizi.yaşlandım geçmiş olsun canım dişin ağrıyormuş.pek bilgim olmadığından tavsiyede bulunamicam.albuneaa bunu okursan vede hamişsen bana mail at bebişim.

canım sana da iyi bayramlar,sağlıklı ,huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle
inşallah güzel haberlerle dönersin...

canım sorun ne?nerde takıldın?yardımcı olmaya çalışayım

oohhh be çok şükür biri geldi :)))) canım ben dün biraz çabaladım ve 9 cm mumu alabildim sonra bana bir cesaret geldi ve ben yapabilirim dedim eşime söyledim neyse , mumu çıkarır çıkarmaz almaya çalıştım 5 cm falan girdi sonra yine bir yere çarptı sanki acayip canım acıdı bıraktık biraz korktum ama bu bile benim için büyük bişey daha önce içeri bu kadar hiç girmemişti , inşaşşlah yanlış bişey yapmadım son aparatı beklesemiydim yani kendimi biraz daha mı alıştırmam gerekiyordu çünkü ben 9 cm 5 günde geldim kulak çubuğundan başlıyarak , çokmu hızlı ilerledim , napıyım ya 9 cm görünce olur zannettim ama olmadıııı, şimdi bayram derken regli 2 hafta yapamıcam bu beni geriletirmi ??? çokmu uzun oldu ne :))

oohhh be çok şükür biri geldi :)))) canım ben dün biraz çabaladım ve 9 cm mumu alabildim sonra bana bir cesaret geldi ve ben yapabilirim dedim eşime söyledim neyse , mumu çıkarır çıkarmaz almaya çalıştım 5 cm falan girdi sonra yine bir yere çarptı sanki acayip canım acıdı bıraktık biraz korktum ama bu bile benim için büyük bişey daha önce içeri bu kadar hiç girmemişti , inşaşşlah yanlış bişey yapmadım son aparatı beklesemiydim yani kendimi biraz daha mı alıştırmam gerekiyordu çünkü ben 9 cm 5 günde geldim kulak çubuğundan başlıyarak , çokmu hızlı ilerledim , napıyım ya 9 cm görünce olur zannettim ama olmadıııı, şimdi bayram derken regli 2 hafta yapamıcam bu beni geriletirmi ??? çokmu uzun oldu ne :))

canım çok iyi ya,süpersin 5 günde 9 cm e kadar ilerlemişsin
çok azimlisin maşallah,ve eşinle deneyince de 5 cm almışsın,yarısı girmiş zaten
bi kere başarmana çok az kaldı ,tam girmemesinin nedeni şu olabilir heyecanlanmış olabilirsin
bir de ben 11 cm den sonra yenmiştim ,ve bu 11 cm lik aparatla tam 5 gün boyunca egzersiz yapmıştım
yani iyice kendimi rahat hissedinceye kadar,sonra dedim ben artık hazırım ve ilk denemede sonuna kadar girmişti penis.
yani belki biraz acele etmiş olabilirsin,ama inan 5 cm bile çok büyük bir başarı
istersen bu 9 cm lik aparatını bugün biraz daha fazla beklet içerde sonra bi iki cm daha kalınlaştır onu da yarım saat-bir saat arası beklet içerde
sonra eşinle denemeye geçebilirsin
yani son aparatına iyice alış derim ben,çünkü göz alışıyo beyin de kabul ediyo o zaman
ben şey demiştim en son aparatımda bu koca şeyi aldıktan sonra penisi de alırım demiştim ve öyle de olmuştu
bayram regl bana da denk gelmişti canım geçen ramazan bayramında
ondan sonra insan ürküyo gerilermiyim diye ama hiç korkma
gerilemiyosun,regledn sonra ilk bi iki gün ben şöyle yapmıştım
önce iki parmak,sonra aparat sonra da en son kalınlıktaki aparatım tabi bunları aynı anda 10 ar dakka arayla yapıyodum
ve ertesi gün gene en son aparatımla rahatça yapmıştım
yani gerileme olmuyo hiç merak etme

canım çok iyi ya,süpersin 5 günde 9 cm e kadar ilerlemişsin
çok azimlisin maşallah,ve eşinle deneyince de 5 cm almışsın,yarısı girmiş zaten
bi kere başarmana çok az kaldı ,tam girmemesinin nedeni şu olabilir heyecanlanmış olabilirsin
bir de ben 11 cm den sonra yenmiştim ,ve bu 11 cm lik aparatla tam 5 gün boyunca egzersiz yapmıştım
yani iyice kendimi rahat hissedinceye kadar,sonra dedim ben artık hazırım ve ilk denemede sonuna kadar girmişti penis.
yani belki biraz acele etmiş olabilirsin,ama inan 5 cm bile çok büyük bir başarı
istersen bu 9 cm lik aparatını bugün biraz daha fazla beklet içerde sonra bi iki cm daha kalınlaştır onu da yarım saat-bir saat arası beklet içerde
sonra eşinle denemeye geçebilirsin
yani son aparatına iyice alış derim ben,çünkü göz alışıyo beyin de kabul ediyo o zaman
ben şey demiştim en son aparatımda bu koca şeyi aldıktan sonra penisi de alırım demiştim ve öyle de olmuştu
bayram regl bana da denk gelmişti canım geçen ramazan bayramında
ondan sonra insan ürküyo gerilermiyim diye ama hiç korkma
gerilemiyosun,regledn sonra ilk bi iki gün ben şöyle yapmıştım
önce iki parmak,sonra aparat sonra da en son kalınlıktaki aparatım tabi bunları aynı anda 10 ar dakka arayla yapıyodum
ve ertesi gün gene en son aparatımla rahatça yapmıştım
yani gerileme olmuyo hiç merak etme

içimi rahatlattın canım ya çok tşk ederim birtanesin :))) tamam ozaman durmak yok yola devam ....

içimi rahatlattın canım ya çok tşk ederim birtanesin :))) tamam ozaman durmak yok yola devam ....

evet canım kesinlikle durmak yok,bugün olmaz ama yarın mutlaka olur ,yeterki sen kendine inan ve pes etme,fırsat buldukça regl olana kadar son aparatını sık sık dene derim ben
hadi bakalım kolay gelsin...

1- Ey bütün sanatlarin sanatkârı

2- Ey bütün mahsulatların yaratıcısı

3- Ey bütün rızıklananların rızık vericisi

4- Ey bütün sahip olunanların sahibi

5- Ey bütün sıkıntıya düşenlerin ferahlatıcısı

6- Ey bütün üzüntüye düşenlerin sevindiricisi

7- Ey bütün merhamet olunanların merhamet edicisi

8- Ey bütün yardımcısız kalanların yardımcısı

9- Ey bütün ayıplıların ayıbını örten

10- Ey bütün zulme uğrayanların sığınağı

Sen bütün kusur ve noksan sıfatlardan münezzehsin, Senden başka İlah yok ki bize imdat etsin. Emân ver bize, emân diliyoruz. Bizi Cehennemden kurtar. RABBİM HEPİMİZİ BU SIKINTIDAN KURTARSIN . AMİN

dün yine yaklaşık 3 saat kadar egzersiz yaptım göz kalemiyle mum aynı yere kadar ilerleyince kalemi bıraktım muma devam ettim.mum yine nerdeyse 6-7 cm kadr girip orda kalıyor.dediğiniz gibi nefes alıp verdim,ıkındım,çevirdim ama ilerletemedim. nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum.bolca beklettim bende.en azından girişe alışsın dedim. rahatça giriyor ve ilerliyor ama aynı yerde kaldım.aynen dediğinizi yaptım ama kaldı ortada.klitorisin üst kısmına dokunursanız hafifçe uyarırsanız çok rahat giriyor,baskı hisside hiç olmuyor.buraya kadar herşey çok güzel ama devamı gelmedi

canım ben takıldıgm yerde bekletıp ıkınınca ılerlıyordu bıraz daha dene eger olmaz ise
bı kadın doguma görünsen korku heyecan yapıp kendını kasmadıkca zamanla o bolgeyı geçmen gerek

kimse yokmuuuuu ? sormak istediğim şeyler var yaaaaaa:(((
yettim gayriii :)

ben yanlız 1 kez dahi olmadı bakireyim nasıl yapıcam o egzersizleri

canım coğumuz bakıreyken egsersız yaptık önce eşinle konuş ne olur ne olmaz egsersızde bırsey olursa dıye

canım supersın bende baslayınca egsersıze hızlıca ılerlemıstım
ama kesınlıkle p. boyotunda aparat la egsersız yapmadan esımle hıc denemedım
aparatını bıraz daha buyutunce esınle dene 2 haftalık tatıl senı gerıletmez yeterkı sen ERTELEME ;)

1- Ey bütün sanatlarin sanatkârı

2- Ey bütün mahsulatların yaratıcısı

3- Ey bütün rızıklananların rızık vericisi

4- Ey bütün sahip olunanların sahibi

5- Ey bütün sıkıntıya düşenlerin ferahlatıcısı

6- Ey bütün üzüntüye düşenlerin sevindiricisi

7- Ey bütün merhamet olunanların merhamet edicisi

8- Ey bütün yardımcısız kalanların yardımcısı

9- Ey bütün ayıplıların ayıbını örten

10- Ey bütün zulme uğrayanların sığınağı

Sen bütün kusur ve noksan sıfatlardan münezzehsin, Senden başka İlah yok ki bize imdat etsin. Emân ver bize, emân diliyoruz. Bizi Cehennemden kurtar. RABBİM HEPİMİZİ BU SIKINTIDAN KURTARSIN . AMİN

canım cok sagol paylaşımın için
Rabbim senden razı olsun bugun duaların kabulu makbul gunlerden inşaAllah hepımız tüm sıkıntılardan kurtuluruz
duada birbirimizi unutmayalım arkadaşlar:29:

Back
X