oohhh be çok şükür biri geldi :)))) canım ben dün biraz çabaladım ve 9 cm mumu alabildim sonra bana bir cesaret geldi ve ben yapabilirim dedim eşime söyledim neyse , mumu çıkarır çıkarmaz almaya çalıştım 5 cm falan girdi sonra yine bir yere çarptı sanki acayip canım acıdı bıraktık biraz korktum ama bu bile benim için büyük bişey daha önce içeri bu kadar hiç girmemişti , inşaşşlah yanlış bişey yapmadım son aparatı beklesemiydim yani kendimi biraz daha mı alıştırmam gerekiyordu çünkü ben 9 cm 5 günde geldim kulak çubuğundan başlıyarak , çokmu hızlı ilerledim , napıyım ya 9 cm görünce olur zannettim ama olmadıııı, şimdi bayram derken regli 2 hafta yapamıcam bu beni geriletirmi ??? çokmu uzun oldu ne :))
canım çok iyi ya,süpersin 5 günde 9 cm e kadar ilerlemişsin
çok azimlisin maşallah,ve eşinle deneyince de 5 cm almışsın,yarısı girmiş zaten
bi kere başarmana çok az kaldı ,tam girmemesinin nedeni şu olabilir heyecanlanmış olabilirsin
bir de ben 11 cm den sonra yenmiştim ,ve bu 11 cm lik aparatla tam 5 gün boyunca egzersiz yapmıştım
yani iyice kendimi rahat hissedinceye kadar,sonra dedim ben artık hazırım ve ilk denemede sonuna kadar girmişti penis.
yani belki biraz acele etmiş olabilirsin,ama inan 5 cm bile çok büyük bir başarı
istersen bu 9 cm lik aparatını bugün biraz daha fazla beklet içerde sonra bi iki cm daha kalınlaştır onu da yarım saat-bir saat arası beklet içerde
sonra eşinle denemeye geçebilirsin
yani son aparatına iyice alış derim ben,çünkü göz alışıyo beyin de kabul ediyo o zaman
ben şey demiştim en son aparatımda bu koca şeyi aldıktan sonra penisi de alırım demiştim ve öyle de olmuştu
bayram regl bana da denk gelmişti canım geçen ramazan bayramında
ondan sonra insan ürküyo gerilermiyim diye ama hiç korkma
gerilemiyosun,regledn sonra ilk bi iki gün ben şöyle yapmıştım
önce iki parmak,sonra aparat sonra da en son kalınlıktaki aparatım tabi bunları aynı anda 10 ar dakka arayla yapıyodum
ve ertesi gün gene en son aparatımla rahatça yapmıştım
yani gerileme olmuyo hiç merak etme