- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #76.181
nasilsin canim. iyi bayramlar, neler yapiyosun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhb iyi bayramlar herkeze.umarım ben böyle bir sorunlan karşılaşmam inş
canım azalttım baya anestolü ama onsuzda yenemezdim inan. iyi ki söylediniz bana burda. hemen gittim aldım ertesi gün yendim. yavaş yavaş azaltıyorum tamamen alışana kadar. ama kayganlaştırıcıyı nasıl bırakacam bilmiyorum
merhaba hanımlar bende 22aylık evlı bı arkadasınızım yazılarınızı okurken yazma ıhtıyacı hıssettım.bende esımle tam 65.gun bereber olmayı basardımm sımdı donuyorumda gerıye cok sancılı kabus gıbı gunlerdı ustu kapalı geceyımm olay sadece beyınde bıtıyo doktorumuza yazdırmadıgım agrı kesıcı kayganlastırıcı jel kalmadı ama sonunda kendımı zorlayıp basardımm ama hala kayganlastırıcı bırseyler surmeden olmuyo ve bu durumdan nefret edıyorumm cunku cınsellık anlık bı olay ıs kreme kayganlastırıcıya gelesıye heycan bıtıo sıze tavsıyem zıhnınızde asmanız yoksa hep bı dısardan maddeye gereksınım duyuluooo![]()
Herkese merhabalar, bu siteye yeni üye oldum ve vajinismus sebebi ile üye oldum. Yorumların bir kısmını okudum ama malum cok fazla sayfa var hepsini okuyamadım. Ben de maalesef bir vajinismusluyum. evleneli 40 gün falan oldu eşim ile hala ilişkiye giremedik. yaklaşık bir hafta once doktora gittim herhangi fiziksel bir problemim var mı diye, ayrıca ilişkiye giremediğimi de soyledim. Doktor başparmağını tamamen içeriye girdirdi, biraz kasılma oldu ama kısa sürede gevşedim. çok ileri düzeyde olmadığını söyledi tabi benim de moralim yerine geldi. parmak egzersizlerini soyledi. başladım ama sonuc pek ii degil daha ilk egzersizde tıkandım. oncelikle parmak olması beni baya zorladı, mum falan da icinde kalır diye mum kullanmak istemedim. parmağımı biraz girdirdim ama bu seferde onumde bir duvar var gibi geldi, panikledim ve ilerleyemedim, oradaki kanalı, boşluğu görememek panikletti beni ve o aşamada bıraktım. ilk egzersizi yapsam devamı gelecek gibi ama...bu egzersizi yapanların yardımcı olmasını istiorum, benzer hisler yaşayanlar vardır, tavsiyelerinizi almak isterim.artık bitsin bir an once istiyorum çünkü bütün hayatımı etkiliyor, daha suskun üzgün gergin biri haline geldim, suçluluk hissinden hiç bahsetmiyorum bile. plzzz help demek istiorum(
Bu arada derdimden unutmuşum HERKESE IYI BAYRAMLAR:)
hayirli bayramlar canim. neler yapiyorsun, nisanlimisin?
ewet cnm nişanlıyım nasipse bende dünya evine gircemçumarım yaşaama bu sorunlarıı.offf irde zor diyolar hayırlsını versin mevlam
nasilsin canim hersey yolundami. neler yapiyorsun
yıl yok canım yaa 4 bucuk 5 ay felan var.görücu usulu oldu aniden gelişti.
canısı , valla artık o demedıkce bende yanasmıyrum canı ısterse , bu arada ne fıtılı kullanıyosunn yanı ne amacla canısı? hayırlı bayramlar ayrıca :)
arkadaslar devam edeyım bı bır yıl bekledık bebıs ıcın bu arada bunu yenebılmemdekı en buyuk etken bebekkk askıolmayınca bır yıl sonunda doktora gıttık esımle ve esımın azosperm oldugunu ogrendıkk bıseyı astık derken baska bısey ve bu malesef bızım cabamızla asılabılecek bısey degıl yazımı okuyan arkadaslarımdan rıcam bana dua edın tek ıhtıyacım olan sey bu cunkuuu
günaydın kızlar bayamınız mübarek olsun hepinizin,minelçetin merhaba bayram nedeniyle giremiyorum koçum idare edersin artık.birde kızlar size bişey sormak sitiyorum benim adet tarihlerim 16 temmuz 15 ağustos 11 eylül ve 10 ekim biliyosunuz kızlıktan sonra adetim değişmişti yani ağustosta şimdi internette beklenen adet tarihi 8 kasım yazıyor sizce hamile olma ihtimalim varmı biliyorum vajiyim ama hani böyle de kalanlar oluyo yanlışlıkla falan eğer öyle bişe varsa hem bu şekilde olduğu için istemiyıorum ama içten içede istiyorum....