- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #76.201
yook canım zaten bekliycem hani ihtimal de az diye düşünüyorum da amaann ne bilim işte...bayram sonunda belli olur zaten belirti yok sadece baş dönmem oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende ilk evlendiğimde 1 hafta yapamadım yatağa yattığımda ağlıodum eşimin anlayışı sayesinde yendim çok şükür ama ben üstte olduğumda nedense canım çok yanıyor yapamıyorum eşim üstte olduğunda hiç canım acımıyor çok rahat oluyor ama farklı pozisyonda zorlanıyorum neden sizce?
nebilim senın bu hallerın benım ılk gunlerımı hatırlattı bana gece 4 5 e kadar gerı sayfaları okudum bendekı o korku telaşı
her laftan bır anlam cıkarmayı bızı en ıyı bızler anlıyoruz
sana daha fazla nasıl yardım edebılırm dıye enaz 200 sayfa okudum
ılk agustos 21 de yazmısım bu sayfaya sonra yıne korkup kactım bır donem
senden rıcam benım yazılarımı ılk gunlerımı ve sımdıkı basarımı bır oku
ınan gozumuzde buyutuyoruz ben ılk gundne sonra hep dısarda gezdım tozdum
ne acı ne agrı hersey hıkaye ılıskı esnasındada ufaıck seyden pes etmeyıp azımlı olursan sonus basarı kesınlıkle ..
herkese merhaba,
bende başardımmmmmmmmmm
![]()
SElam kızlarr
Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum kuura bakmayın giremiyorum, memleketteyim
kısmetse yarın dönüyoruz,
hepinizi öptüm şekerler:)))![]()
çok acele etmişsin canım ya. inşallah başarırsın.
herkes yenecek gidecek ben bu topikte tek başıma kalacam bu gidişle! ya 2-3 parmak giriyor ama beynim hala hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olmazzzzzzzzzzzzzzz diyor delircem erteletiyor bana habire...bir tek ben yenemem bir tek benim çocuğum olmaz doğal yolla valla gidecem tüp bebek yaptıracam hoş nasıl onada muayene olacaksam aşılamayı açıpta yapıyorlarmış imkansız yaptıramam![]()
herkes yenecek gidecek ben bu topikte tek başıma kalacam bu gidişle! ya 2-3 parmak giriyor ama beynim hala hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olmazzzzzzzzzzzzzzz diyor delircem erteletiyor bana habire...bir tek ben yenemem bir tek benim çocuğum olmaz doğal yolla valla gidecem tüp bebek yaptıracam hoş nasıl onada muayene olacaksam aşılamayı açıpta yapıyorlarmış imkansız yaptıramam![]()
mrb arkadaşlar bir yıllık evliym ve bu sorunu yaşıyorum maalesef,zaman zaman çook bunalıyorum.Şimdiye kadar ilk boğuma kadar gelebildim,geçenlerde parmağımn tamamı girince o kadar mutlu oldum ki inancım arttı...Ama iki parmak egzersizine geçince zorlanıyorum iki parmak vajiye giremez diye düşünüyorum çünkü tek parmağımı bile vaji tamamen sıkıca sarıyor,iki parmağı nasıl alacak anlayamıyorum inşallah başarırız![]()
![]()
nasilsiniz neler yapiyorsunuz, nasil gidiyor hersey yolundami takildiginiz 1.yer varsa sorabilisiniz.
arkadaşım ben birkaç sayfa önce yazmıştım görmedin sanırım.ben ikinci evliliğimi yaptım.ilk evliliğimde buradaki arkadaşlar sayesinde vajiyi tam yendim yeniyorum derken başka sebeblerden dolayı ayrılmak zorunda kaldık.şimdi ikinci evliliğimi yaptım ve tekrar başa döndük.ne yapacağım bilmiyorum.ilk evliliğimde kısmende olsa yenmeye başlamıştım vajiyi.şimdi tekrar başa döndük ne yapacağım bilmiyorum anlayacağın...
yapacagin sey belli egzersis tek yol. parmak egzersisinden baslicaksin. kendine güvenin gelmesi icin cesaretin artmasi icin. bunun icinde aynanin karsinida yapicaksin. simdiye kadar neler yaptigini bilmiyorum, ne kadar ilerlediginide. seni biraz anlamak icin cözmek icin soruyorum: nerde takiliyorsun duygularini düsüncelerini anlatabilirmisin. simdiki esinle p.... denedinmi? o.an neler hissettin endiseni korkunu biraz anlatirmisin?
canım o egzersizleri ilk evliliğimde yapmıştım çok faydası olmuştu.bayağı aşama kaydetmiştim.afedersin p...s başı hatta biraz daha ileriye doğru rahat alabiliyordum.ondan sonra bir birleşme olmadı ve ayrıldık.yeni evliliğimde ise p....s in temas etmesine bile dayanamadım.kastım sanırım psikolojik.eşim üzülmesin diye biraz gayret ettim ve p...s başı felan ancak olabiliyor maalesef.pozisyonlamı alakalı bilmiyorum.bazı pozisyonlarda daha rahatım bazılarında kasılıyorum.psikolojik heralde canım bilmiyorum