• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bak kastim diyorsun. basta kendini kasmamayi rahat brakmayi ögrenmek icin egzersislere baslamalisin. egzersislerinde derin 1.nefes aliyorsun veriyorsun nefes verincede parmagini koyuyorsun. sadece kasilmami var yoksa agricak acicak olmicak diye endise.lerinde varmi

endişede var tabi cnm kasılma ondan oluyor heralde bilmiyorum.mesela arkam dönük dizlerimin üzerinde iken biraz daha rahatım sanırım görmediğimden bir kaç santim yani p....s başı girecek kadar alabiliyorum ama arkası gelmiyor.eşim anlayışlı sağolsun zorlamıyor ısrar etmiyor.ne olacak bilmiyorum.ilgilendiğin için tş ederim

iyi geceler iyi bayramlar kızlar.ebruli1988 cnm sen yeni evlisin bende nasipse bu aysonu evlenicem banda yardım dermisin benim 100 mesaj hakkım olmadıgımdan sana ,ilatişim adresimi yollamıyorumm :(

meraba elbir :3:ben sana 1.özel mesas gönderdim eger suan burdaysan, o.mesasi tekrar okuyup bana simdi burdan cevap verirsen, bende ona göre sana yardimci olmaya calisicam.

canim ya sen burayi niye okuyorsunki, kim zor diyor? 1.kere zor deyil ve herkeste farklidir,cogu seylerin yanlis yapilmasindan dolayi zor oluyor yada aci oluyor.burdami okudun yoksa, disardan 1.rilerimi seni böyle korkutuyor.kim söyle bana 1.:57: dövim. sen bakma kimseye neyse 1.kere girmissin buraya 1.yönden iyi bilmedigin seyleri ögrenmissindir.insallah okuduklarin seni biraz bilincli yapmistir. insallah okudugun olumsuz seylerden beyninden silinip gider. bak burayi okuyup daha cok aklini karistirma, burda herkes farkli tamam sorun ayni ama koku ruh hali pskoloji ve herkesin yasadigi farki farkli. onun ici sana öneebilecim tek sey var, bun sana aksam özel mesasla yazarim.

bu yukardaki yazimi okudunmu bunu ben sana yazmistim. önce seni biraz tanimak icin soruyorum. kac yasindasin? sende önceden gelen 1.endise korku varmi? yoksa cevrendeki insanlar.mi aklini karistirdi? yoksa burayi okuya okuyami sen kendi kendinimi korkuttun?

meraba nasilsin sorunlar paylasilirsa azalir. sorununu anlatmak istemesende, mühim deyil sadece tanisabiliriz yada senin merak ettigin sormak istedigin 1.sey varsa sorabilirsin.

24.kısmen yakın arkadaşlarım daha dogdu.bende araşdırdımm biraz burdan netden.zorluklar korkular işde ne bileyim öyle kolay değil sanırım bu iş.:( hayırlısı hakkımda

24.kısmen yakın arkadaşlarım daha dogdu.bende araşdırdımm biraz burdan netden.zorluklar korkular işde ne bileyim öyle kolay değil sanırım bu iş.:( hayırlısı hakkımda

ah be güzelim anladigim kadariyla, sende benim gibi yapmissin, sende arastira arastira kendi kendine durduk yerde icinde 1korku yaratmissin. zaten bu ilk geceyi hic arastirmamak gerekiyor. yoksa benim ve benim gibiler gibi durduk yerde kendinizi korkutursunuz. simdiye kadar kac mesasin oldu, 100.olmasina kac kaldi

ah be güzelim anladigim kadariyla, sende benim gibi yapmissin, sende arastira arastira kendi kendine durduk yerde icinde 1korku yaratmissin. zaten bu ilk geceyi hic arastirmamak gerekiyor. yoksa benim ve benim gibiler gibi durduk yerde kendinizi korkutursunuz. simdiye kadar kac mesasin oldu, 100.olmasina kac kaldi

iyi geceler canim benim cikmam gerek. kendine iyi bak bu olayi böyle gözünde büyütme büyütürsen dag olur, öyle 1.dag olurki gecmek icin cok ugrasman gerekir.

anammmmmmmm kimse yok koca topikte.ettler boğazınızdamı kaldı yoksa dökülün uleynnnnnnnn teke teker.ayy bende bi fırsat bulup girdim şansımada kimsecikleri yokk abooo

Son düzenleme:
Arkadaslar bu yanma hissi birtek bendemi oluyor?Sanki koca duvar var gecit yok benden terler bosaliyor kendimi rahat birakmama ragmen islakliklta mevcut.Benim delikmi cok kücük sanki bayagi yirtilmasi gerekiyor gibime geliyor giris icin.Yada benim kocammi girmesini bilmiyor.Delik tam olarak nerde asagi dogrumu ortayami baski yapmasi gerekir giris icin?Kusura bakmayin böyle acik anlatiyorum ama baska kimselere soramiyorum.Delirdim galiba yardim edin:-(
Tam olarak nasil yapmamiz gerek?

Arkadaslar bu yanma hissi birtek bendemi oluyor?Sanki koca duvar var gecit yok benden terler bosaliyor kendimi rahat birakmama ragmen islakliklta mevcut.Benim delikmi cok kücük sanki bayagi yirtilmasi gerekiyor gibime geliyor giris icin.Yada benim kocammi girmesini bilmiyor.Delik tam olarak nerde asagi dogrumu ortayami baski yapmasi gerekir giris icin?Kusura bakmayin böyle acik anlatiyorum ama baska kimselere soramiyorum.Delirdim galiba yardim edin:-(
Tam olarak nasil yapmamiz gerek?

pöff senle aynı durumdayım sanki duvar var delinmiyor :)güldüğüme bak siniri oluyorum bir de çocuk istiyoruz artık:(((bilmiyorum valla parmak egzersizi vs. yapamam ben duyunca bile içim bir garip oluyor dipsiz kuyu mübarek yaaa:((

kıslar dün gece geldikten sonra biraz dinlendim o yorgunluğa rağmen egzersizimi yaptım 13 cm yaptım daha önce 12 yapabiliyodum.yavaş yavaş psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum ama 14 cm e kadar gelmek istiyorum.ona iyice alıştıktan sonra denemeye başlicam nasipse.dua edin nolur...ya belinaaaaaay nerdesin??bak yanicem nerdeyse sen yoksun koçum olduğundan beri kızıyorum ama...:20:

Back
X