• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıslar dün gece geldikten sonra biraz dinlendim o yorgunluğa rağmen egzersizimi yaptım 13 cm yaptım daha önce 12 yapabiliyodum.yavaş yavaş psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum ama 14 cm e kadar gelmek istiyorum.ona iyice alıştıktan sonra denemeye başlicam nasipse.dua edin nolur...ya belinaaaaaay nerdesin??bak yanicem nerdeyse sen yoksun koçum olduğundan beri kızıyorum ama...:20:

kız daha ne yavaş yavaşı bir an önce başla denemelere erteleyip durma.:34:

Arkadaslar bu yanma hissi birtek bendemi oluyor?Sanki koca duvar var gecit yok benden terler bosaliyor kendimi rahat birakmama ragmen islakliklta mevcut.Benim delikmi cok kücük sanki bayagi yirtilmasi gerekiyor gibime geliyor giris icin.Yada benim kocammi girmesini bilmiyor.Delik tam olarak nerde asagi dogrumu ortayami baski yapmasi gerekir giris icin?Kusura bakmayin böyle acik anlatiyorum ama baska kimselere soramiyorum.Delirdim galiba yardim edin:-(
Tam olarak nasil yapmamiz gerek?

canım bir tek sende olmuyor hepimizde oldu, oranın yapısı öyle sen isteyince açılıyor isteyince kasılıyor, bence sen bir an önce egzersize başla hem kendin öğrenirsin yolu hem eşine yardımcı olursun.

kız daha ne yavaş yavaşı bir an önce başla denemelere erteleyip durma.:34:

pe..s korkumu atamıyorum hala canım onun için biraz daha zamana ihtiyacım var bi kaç gün kadar.çünkü denememde kesin olsun istiyorum tabii allah bilir de eğer olmazsa moralimin nasıl bi hale bürüneceğini çok iyi biliyorum.ondan aparata iyice alışayım rahatça aldığımda dencem inş.ilk girişte yanma oluyo ama sonra alışıyorum ve git gel yapabiliyorum.aparatla bunu yapabileceğim hiç aklıma gelmezdi...mutluyum yaaa!!!

egz nasıl gitti kızlar.bayram diye hepimiz kaytardık galiba.ben ne egz nede başka bişey yapmadım.yapamadımda canımda hiiiiiiiiç istemedi.bayramdan hiç bişey anlamadım.ee gurbette olunca.3gündür migrenim tuttu sürekli ilaç aldım.sizlerde de haber yokk..nasıl gidiyo

egz nasıl gitti kızlar.bayram diye hepimiz kaytardık galiba.ben ne egz nede başka bişey yapmadım.yapamadımda canımda hiiiiiiiiç istemedi.bayramdan hiç bişey anlamadım.ee gurbette olunca.3gündür migrenim tuttu sürekli ilaç aldım.sizlerde de haber yokk..nasıl gidiyo

slm canım nasılsın nasıl gidiyo umarım hersey yolundadır

slm kızlar öncelikle herkesin bayramını kutluyorum bayramda burda değildim yazamadım ve okuyamadım herşe süper gidiyor artık git gel oluyor hzaten yumurtlama döneindeydim akıntımda olduğu için çok rahat oldu inanamadım bide korunmadık tabi hiç şu diz dirsek denilen pozz.ynda oldu hep çok rahat ettim hiç acı olmadııı:))) bakalım şimdi adet zamanımı bekliyorum umarım olmam ve bebişş olur henüz formu okumadan yazdım umarım güzel haberler okuyorummmm :21::46:

Kızılcık sopasını elime almama az kaldı redbox!! SEn çok kaytarır oldun :20::20::20:

günaydın cancağızlarım,size haberim var.ben yarı gelin oldum sanırım:)bayramın son günü iki defa denedik ikisinde de yarısına kadar aldım p..si.iki farklı pozisyonda denedim ikisi de oldu.biraz zorlasa belki tamamı da olacaktı ama eşim zorlanmamı istemedi,bu kadar rahatlamışken yeniden kasma dedi. oldu kadarını yapalım sonrası nasılsa rahatça olur dedik.yarısı bile çok mutlu etti beni.hiç giremiyordu bu kadarı oldu çok mutluyum.inşallah önümüzdeki günlerde tamamı olur.hepinizi öpüyorummmm

selam aybice albuneanasılsınmız tatil nasıl geçti? sizyenmiştiniz değilmi canlarım diz dirsek ne oluyor kız çok merak ettim

iim canım ben.nerde o günler yaa ben daha yenemedim.canım galiba bu bildiğim kadarıyla bayanın kedi gibi durduğu pozisyon zor yani

iyiyim kızlar ne olsun bir gün depresif bir gün iyiyim bu vajinusmus gerçekten bizi çok ama çok yordu.ya eşime çocuk soruyor arkadaşları adamcağız renkten renge giriyor ya canım benim! kendime değilde en çok kocama üzülüyorum arkadaşlarından farklı cinsellik yaşamak zorunda çocuk olma ihtimali bu şekilde sıfır işte kötüyüz yani canlarım.bilinçaltım beni esir etti kendine ben gerçekten imkansız vakayım! çünkü egzersiz yapabilmeme rağmen pe.. korkum tam bir cinsellik hayal bile edemiyorum.bu derdi yaşayan bilir ancak sizde de böyle düşünceler oldumu ya kızlar bazen tamamen imkansız gibi geliyor sanki hayatta bu cinsellik denen şey yokmuş gibi geliyor

aybice valla bayadır egzersiz yapıyorum canım.ara ara yapıyorum bırakıyorum falan derken 2 yıl 4 ay oldu evleneli ya 3 sene olacak canım nerdeyse.ya sen ne yapıyorsun kız ben seni yendin sanıyordum

aybice valla bayadır egzersiz yapıyorum canım.ara ara yapıyorum bırakıyorum falan derken 2 yıl 4 ay oldu evleneli ya 3 sene olacak canım nerdeyse.ya sen ne yapıyorsun kız ben seni yendin sanıyordum

yok canımm yaa:50: uff olmuyor bi türlü .eşimde artık umursamıyor gibi zaten kendi işlerine yoğunlaştı .çırpınıp duruyorum kendi kendime

Back
X