• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrik edrim canım sen daha önce görmedim sanki yada hatırlayamadım kusura bakma .bu yenme sürecünü bi özet geçebilirmisi.kaç aydır çekiyorsun.egzersiz yapmışmıydın

Yok cnm hiç egzersizle felan uğraşmadım ben kocamı çok arzuladığım bi anda oldu benim birleşmem ılk gun yarısı diğer gün tamamı bırazda eşten kaynaklanıyor acayıp zewke getırdı benı bende dedım kı kasmıcam rahat olıcam çunku bunun sonunda olmicem zatn bı gırdıgının hıssettım gerı kalan kısım zaten tamamen zevk alıyosun 1 ,5 ay oldu ben evleneli bide yeni olduğumuz için aslında hergun yapmamız gerekiyormus bizim çünkü rahim çatısı daha iyi açılıyormuş öle

kıs miden bunamicakmı sanki ohalde egzersiz yaparkenn

canım yaaa o halde egzersiz yapıcam demedim ki yanlış anladınız siz , benim gittiğim doktor yap ara verme demişti ama burdaki herkes ara veriyor sebebini merak ettim ama anladığım kadarıyla mide bulantısı ve iğrenç bulunduğu için herkes ara veriyormuş. sanırım benim içinde çok hoş bir şey olmadığı için bende ara veririm :))

İnş. canım benim , reglm biter bitmez aynen egzersize devam edeceğim inş..Ne kadarlık bir sürede egzersiz yaptın canım ?

canım ben toplasan 10 bilemedin 12 sefer anca yapmışımdır egzersize başladım bi kaç gün sonra hasta oldum sonra tekrar başladım tatile çıktık şehir dışıydı vs derken tekrar regl oldum sonra da 3 4 gün yaptım ve yendim.diyorum ya araya aksaklıklar girmese 1 hafta 10 günde biticek bi iş o da en geçi yani... ara vermeyin ve egzersiz yapın bol bol inanın çok kısa sürede hallediceksiniz.

allah razı olsun canım hadi elinizi çabuk tutun.inanın p..s çok daha kolay kayıp gidiyo resmen.nolur yalvarıyorum bırakmayın egzersizi.bir de canınız acıdığında üstüne gidin ben kendi canımı çok yaktım ama değdi:37:

ben bayramın son günü p...si yarısına kadar aldım,buakşamdan itibarende tamamını almaya çalışacağım.yarısı girdikten sonra aşağı doğru mu ilerletmem gerek,üstte arkam dönük yaptım oldu ama çok rahatsız bir pozisyon.ayaklarıma krap girdi.ne önerirsin bana

Sağ ol canım....Sizleri okuyorum....şu an doktor kontrolündeyim.Cinsel ilişkiye girmek şimdilik yasak zaten....Hayırlısı olur inşaallah...Sabrediyorum....

inş canım.zaten burdaki bazı arkadaşlar hem burdan hem dr tedavisiyle atlattı.buraya devam et egzersizlerini aşam aşama anlatt gerçekten faydası oluyor

ben bayramın son günü p...si yarısına kadar aldım,buakşamdan itibarende tamamını almaya çalışacağım.yarısı girdikten sonra aşağı doğru mu ilerletmem gerek,üstte arkam dönük yaptım oldu ama çok rahatsız bir pozisyon.ayaklarıma krap girdi.ne önerirsiniz bana

Back
X