• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar çok şükür bizde halletık ya harbiden bumuydu:32: pozisyonu bulduktan birazda kendını serbest bıraktıktan sonra hiç bisey yokmus yaa şimdi rahat ve inanın zevk alıyorum ne kadar ağlamışım boşuna ya darısı diğer ardaslarımın basına ben ilaç alıyorum korunmak amaçlı ama kocam gecen gece içime boşaldı acaba hamile kalırmıyım acil cevap

cnm çok sevindim tebrikler...
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:

kızlarrrr merhabaaaaaaaa nabersinizzz :)) memleketimde olunca pek giremiyorum bugün doktora gittim ultrosondan baktım bebeğimee 5 hafta 5 günlük olduğunu söyledi doktor yani ben vajiyi yenmeden önce hamile kalmışım :))) ve cok şükür hamile olduğumu öğrenmeden yendim vajiyi Allahıma şükürler olsun darısı diğer arkadaşların başına inş. :))

ezomm ne güzel ya,ben de demiştim nasıl oldu diye senin için çünkü regline çok yakın zamanda yenmiştin
valla hamile olduğunu öğrenmeden de vajiyi yendin ya ,bu da en güzeli..
tekrar tebrik ederim canım benim
bizlere de dua at,darısı tüm isteyenlerin başına...

ben bayramın son günü p...si yarısına kadar aldım,buakşamdan itibarende tamamını almaya çalışacağım.yarısı girdikten sonra aşağı doğru mu ilerletmem gerek,üstte arkam dönük yaptım oldu ama çok rahatsız bir pozisyon.ayaklarıma krap girdi.ne önerirsiniz bana

canım evet üstte biraz bacak ağrısı fazla oluyo,ama kontrol sende olduğu için de ilk zamanlar alttaki pozisyona göre daha kolay
yarısı girdikten sonra kendini biraz rahatlatırsan nefes alıp verirsen sonuna kadar girer canım
sadece biraz rahatlık,sen zaten yarısını almışsın,senden de bikaç güne güzel haberler alırız
dualarım seninle canım...

Yok cnm hiç egzersizle felan uğraşmadım ben kocamı çok arzuladığım bi anda oldu benim birleşmem ılk gun yarısı diğer gün tamamı bırazda eşten kaynaklanıyor acayıp zewke getırdı benı bende dedım kı kasmıcam rahat olıcam çunku bunun sonunda olmicem zatn bı gırdıgının hıssettım gerı kalan kısım zaten tamamen zevk alıyosun 1 ,5 ay oldu ben evleneli bide yeni olduğumuz için aslında hergun yapmamız gerekiyormus bizim çünkü rahim çatısı daha iyi açılıyormuş öle

canım aslında en iyisini sen yapmışsın,en güzeli ve normal olanı
biz olayı kronikleştirdiğimiz için kafamızda çok büyüttük ve uzun seneler bu sorunla yaşamak zorunda kaldık
çok sevindim en baştan yenmene...

kızlarrrr merhabaaaaaaaa nabersinizzz :)) memleketimde olunca pek giremiyorum bugün doktora gittim ultrosondan baktım bebeğimee 5 hafta 5 günlük olduğunu söyledi doktor yani ben vajiyi yenmeden önce hamile kalmışım :))) ve cok şükür hamile olduğumu öğrenmeden yendim vajiyi Allahıma şükürler olsun darısı diğer arkadaşların başına inş. :))

maşallah canım. :nazar: sağlıklı sıhhatli bir bebeğin olsun canım. :nazar:

selam kızlar uzun zamandır giremiyorum ama hep aklımdasınız. yenen arkadaşları ve hamiş arkadaşları tebrik ediyorum. ben hala alışma sürecindeyim ve bebiş istiyoruz. dualarınızı bekliyorum. her zaman sormak istediğiniz bişey olursa yardıma hazırım buradan göremesem bile özelime mesaj atın mutlaka cevaplamaya çalışırım. hepinizi çok öpüyor dualarınızı bekliyorum

merhaba arkadaşlar bende 1 yıllık evliyim ve vajinusmus illetiyle mücadele ediyorum
doktora gitmedim hep düzelir diye bekledim ama birşey değişmedi psikolojik olduğunu biliyorum
bunu yenmek için ne önerileriniz var pyalaşırsanız sevinirim özellikle bunu yenen arkadaşlar
yardmcı olurlarsa çok sevinirim..
Burayı az çok okudum şimdi egzersizlere başladım ama kaç günde bir yapmalıyım ya da
kullandığım bir aparatı ne kadar süre kullanmalıyım bir diğer sorumda jel ya da emla gibi
kremler kullanmadım gerçekten bunların faydası var mı?
şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınızı bekliyorum ii geceler...

merhaba arkadaşlar bende 1 yıllık evliyim ve vajinusmus illetiyle mücadele ediyorum
doktora gitmedim hep düzelir diye bekledim ama birşey değişmedi psikolojik olduğunu biliyorum
bunu yenmek için ne önerileriniz var pyalaşırsanız sevinirim özellikle bunu yenen arkadaşlar
Burayı az çok okudum şimdi egzersizlere başladım ama kaç günde bir yapmalıyım ya da
kullandığım bir aparatı ne kadar süre kullanmalıyım bir diğer sorumda jel ya da emla gibi

merhaba hoşgeldin,egzersizleri düzenli olarak hergün yapmalısın. egzersizlere başladım demişsin parmak egzersizi mi yoksa aparat mı kullanıyorsun? Egzersizlerde hijyen önemli canım dikkat et buna. kayganlaştırıcı jel egzersizlerini kolaylaştıracaktır. kafana takılan herşeyi sor burda canım.

kızlar ben 1.5 senelik evliyim evlendigim zaman vajinusmus olmaktan çok korktum ama çok şükür öle bşy olmadı.. ilk denemelerde yapamadık...
baya araştırdım internetten benim tam anlamıyla birlikte olmamı gerçekleştiren bi kaç şey var onları söyleyeyeim belki işinize yarar..
en başta okeyin kayganlaştırıcı jeli bir mucize diyebilirim.. ondan aldım..
eşim kendine ve bana o jelden sürdü parmagıylada 5 dk falan esneklik kazandırdı vajinama..(biraz detaylı oldu kusura bakmayın anca böle anlatabilcem)

tam birleşeceginiz zaman da derin nefes alın bacaklarınızı iki yana yataga degecek kdr yatırın..ve inanın hemen oluyor.. ben noldu oldumu derken olay bitmiş bile oluyor:)canınızda agrımıyor gerçekten.. iki ay önce arkadaşım evlendi gecen gün telefonda konuştuk nsl gidiyor evlilik diye sordum hala birlikte olamadık diyip aglamaya başladı.. neyse bu dediklerimi yapmış ertesi gün aradı bu sefer sevinçten aglıyor allah razı olsun diyip duruyor:)öle işte yeni evlenen kim olursa bunları söylüyorum gercekten işe yarıyor:)

Hoşbulduk teşekkür ederim...
Ben parmak egzersizi hiç yapmadım aparat kullanıyorum inceden başladım şimdi biraz daha kalınına geçtim hijyene dikkat ediyorum eşimde bu konuda yardımcı yalnız
şimdi hergün mü yapmalıyım? ve ne kadar süre yapmam gerekiyor mesele bir sonraki aparata geçtiğimde kaslarımda acayip ağrı oluyor kaslarımı gevşetmem için ne yapmam lazım eşim, emla kullanmamın hiç bir faydası olmadığını söyledi sadece dikkatimi dağıtmamı söylüyor bazen başarılı oluyorum ama bazende çok şiddetli ağrı oluyor işte bu noktada kendime güvenim azalıyor:(((

ay canım tebrik ederim ne güzell.allah sağlıkla kucağına almayınasip etsin inş...

teşekkür ederim canım amin darısı basına artık sıra bebişte :)

ezomm ne güzel ya,ben de demiştim nasıl oldu diye senin için çünkü regline çok yakın zamanda yenmiştin
valla hamile olduğunu öğrenmeden de vajiyi yendin ya ,bu da en güzeli..
tekrar tebrik ederim canım benim
bizlere de dua at,darısı tüm isteyenlerin başına...

bende şaşırdım canım yendim 1 hafta sonra hamle oldugumu öğrendim meğersem yenmeden önce olmusum ama şükürler olsun ki öğrenmeden yendin öğrensem belkide yenemicektim :))

selam kızlar uzun zamandır giremiyorum ama hep aklımdasınız. yenen arkadaşları ve hamiş arkadaşları tebrik ediyorum. ben hala alışma sürecindeyim ve bebiş istiyoruz. dualarınızı bekliyorum. her zaman sormak istediğiniz bişey olursa yardıma hazırım buradan göremesem bile özelime mesaj atın mutlaka cevaplamaya çalışırım. hepinizi çok öpüyor dualarınızı bekliyorum

teşekkürler canım inş. Rabbim kalbinize göre verir bu sevince sizede yaşatır :))

canım hoşgeldin bende sen gibiydim şuan 4 bucuk aylık evliyim ve vajiyi yeni yendim artı hamileyim :p şimdi egzersizlerini hergün yapıcaksın aksatmadan ben ilk başladığımda parmak egzersiziyle başlamıştım önce işaret parmagımı soktum sonra orta sonra 2 parmak sonra 3 parmak ama 2 parmak yaparken mumda yaptım sen aşama aşama ilerliceksin kayganlaştırıcı tabiki önemli ben okeyin jelini kullanıyorum ama egzersiz yaparken daha cok vazelin kullandım artık sen hangi kayganlaştırıcıyı kullanırsan sormak istediğin birşey olursa çekinmeden sorabilirisn yardımcı olmak isterim :)))

Ezoom hoşbulduk teşekkür ederim..
Ben nedense parmak egzersizini yapamadım biraz da iğrendim sanırım ondan oldu bu yüzden epeyce bir ara verdim şimdi aparat kullanıyorum ama hiç jel kullanmadım.
şimdi jel yada vazelin kullanıp bir sonraki aparata geçmek istiyorum inşllah hergün yapmaya çalışırım artık yenmek istiyorum 14 aylık evliyim ama artık psikolojim bozuldu kimseye de anlatamıyorum ne olucak bilmiyorum..
burda yenenleri görünce az birşey azim geliyor ama odama gidince yine aynı stres bende hallledebilcekmiyim:((

Hoşbulduk teşekkür ederim...
Ben parmak egzersizi hiç yapmadım aparat kullanıyorum inceden başladım şimdi biraz daha kalınına geçtim hijyene dikkat ediyorum eşimde bu konuda yardımcı yalnız
şimdi hergün mü yapmalıyım? ve ne kadar süre yapmam gerekiyor mesele bir sonraki aparata geçtiğimde kaslarımda acayip ağrı oluyor kaslarımı gevşetmem için ne yapmam lazım eşim, emla kullanmamın hiç bir faydası olmadığını söyledi sadece dikkatimi dağıtmamı söylüyor bazen başarılı oluyorum ama bazende çok şiddetli ağrı oluyor işte bu noktada kendime güvenim azalıyor:(((

evet canım hergün fırsat buldukça yapmalısın.acele etmeden yavaş yavaş kullan aparatı. kendimizi çok kastığımız için oluyor aslında o ağrı acı. ben anestol ve kayganlaştırıcı kullanarak yenmiştim. anestol uyuşturuyor o bölgeyi. aparatı hemen kalınlaştırayım deme bu yüzden de ağrı olabilir. içine aldığında 10-15 dk tutmaya çalış yavaş yavaş gitgel yapmaya çalış. tekrar denediğinde daha rahat aldığını göreceksin zaten.kendine güvenini sakın yitirme. bak buraya gelen herkes yeniyor. sen de geldin başaracaksın kendine güven.

inşallah bende yenenlerden olurum o günleri görecekmiyim Allahım:(
duanızı yardımınızı umarım eksik etmezsiniz..
Dediğiniz şekilde yaparım ve inşallah hallederim..
birde mum dışında başka ne tür aparat kullanabilirim mum kullananlar etrafını sarmak için ne kullanıyorlar??
çok teşekkür ederim ilginize...

birde mum dışında başka ne tür aparat kullanabilirim mum kullananlar etrafını sarmak için ne kullanıyorlar??

mumun etrafına peçete sar,onu streçle ve üstüne przvtf geçirip kullan.kayganlaştırıcı da kullanırsan daha rahat edersin. bence mum egzersiz için en ideal aparat.düzenli egzersiz yap ve hergün kafana takılanı sor canım. inşallah sen de yeneceksin kendine güven lütfen.

bende pamuğu ıslatıp sertleştirip şekil vermiştim 3 boyutta yaptım sırayla egzersiz yaptım prez..fe geçirdim jel sürdüm baştan anestol sürmüştüm sonra anestolsüzde yaptım ama hemen çıkarma yaparken cnm beklet nefes al ver ben pamukla çok rahat yendim sert olmadığı için daha iyi hissettim kendimi zaten 3 -4 kere denedim oldu bidaha yendim ama ondan önce 5 senesi var bu işin :((( tabi artık bitti şükür

Back
X