• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ezoom hoşbulduk teşekkür ederim..
Ben nedense parmak egzersizini yapamadım biraz da iğrendim sanırım ondan oldu bu yüzden epeyce bir ara verdim şimdi aparat kullanıyorum ama hiç jel kullanmadım.
şimdi jel yada vazelin kullanıp bir sonraki aparata geçmek istiyorum inşllah hergün yapmaya çalışırım artık yenmek istiyorum 14 aylık evliyim ama artık psikolojim bozuldu kimseye de anlatamıyorum ne olucak bilmiyorum..
burda yenenleri görünce az birşey azim geliyor ama odama gidince yine aynı stres bende hallledebilcekmiyim:((

canım aparat kullanabiliyorsan o daha iyi tabiki sen düzenli yap egzersizlerini 1 haftada bile yenersin ama tembellik etmek yok :)kayganlaştırıcı önemli canım onu sürdüğün zaman daha kolay giriyor burda düzelir canım psikolojin merak etme burdaki arkadaşlar terapist etkisindeler bende onların sayesinde yendim seni en iyi biz anlarız çünkü bizde aynı şeyleri yaşadık burda 5 yıldır olamayanlar bile var :))

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 1buçuk aylık evliyim vajinismus olduğumu kadın doğum doktoru söyledi ve piskiyatriste gitmemi önerdi. İlk ilişkimiz balayında oldu ve çok acıdı o zamndan beri aynı acı olucak diye korkuyorum ve kendimi kasıyorum ilişkide acı çektiğim için tam olarak olamıyo ne yapmam lazım bilemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.

Yazılanları okudukça moral buluyorum bana da destek olun kızlar ve bu illetten ben de kurtulayım artık.Bir sorum olacaktı aperatla egzersiz yaparken aynı zamanda eşinizle de deneme yapıyormuydunuz biraz özel oldu ama kusura bakmayın

Yazılanları okudukça moral buluyorum bana da destek olun kızlar ve bu illetten ben de kurtulayım artık.Bir sorum olacaktı aperatla egzersiz yaparken aynı zamanda eşinizle de deneme yapıyormuydunuz biraz özel oldu ama kusura bakmayın

canım egz. yaparken eşle p...s denemsi önerilmiyor, moral bozukluğu olabiliyor çünkü. aparatta pe.s boyuna geldiğin zaman, kendini hazır hissettiğinde p..s denemesi yapmanı öneririm.

Teşekkür ederim egzersize başladıktan ne kadar zaman sonra yenebilirim acaba

rica ederim cnm nedemek. bu kişiden kişiye değişiyor çok sıkı egzersiz yapıp 1 haftada yenebilirsin, önemli olan egz.e ara vermemek. kolay gelsin cnm egz.lerini burda bize anlat ki yardımcı olabilelim.

rica ederim cnm nedemek. bu kişiden kişiye değişiyor çok sıkı egzersiz yapıp 1 haftada yenebilirsin, önemli olan egz.e ara vermemek. kolay gelsin cnm egz.lerini burda bize anlat ki yardımcı olabilelim.

Mutlaka anlatacağım yardımlarınıza çok ihtiyacım var çünkü kimseyle de paylaşamıyorum bunaldım açıkçası çok teşekkürler

kızlar ben 1.5 senelik evliyim evlendigim zaman vajinusmus olmaktan çok korktum ama çok şükür öle bşy olmadı.. ilk denemelerde yapamadık...
baya araştırdım internetten benim tam anlamıyla birlikte olmamı gerçekleştiren bi kaç şey var onları söyleyeyeim belki işinize yarar..
en başta okeyin kayganlaştırıcı jeli bir mucize diyebilirim.. ondan aldım..
eşim kendine ve bana o jelden sürdü parmagıylada 5 dk falan esneklik kazandırdı vajinama..(biraz detaylı oldu kusura bakmayın anca böle anlatabilcem)

tam birleşeceginiz zaman da derin nefes alın bacaklarınızı iki yana yataga degecek kdr yatırın..ve inanın hemen oluyor.. ben noldu oldumu derken olay bitmiş bile oluyor:)canınızda agrımıyor gerçekten.. iki ay önce arkadaşım evlendi gecen gün telefonda konuştuk nsl gidiyor evlilik diye sordum hala birlikte olamadık diyip aglamaya başladı.. neyse bu dediklerimi yapmış ertesi gün aradı bu sefer sevinçten aglıyor allah razı olsun diyip duruyor:)öle işte yeni evlenen kim olursa bunları söylüyorum gercekten işe yarıyor:)

bacaklarnızı 2 yana yataga değecek kadar demişsinizz. yatagn yanları dimi

Mutlaka anlatacağım yardımlarınıza çok ihtiyacım var çünkü kimseyle de paylaşamıyorum bunaldım açıkçası çok teşekkürler

tatlm benim 3 ay sonra düzelmeye başladı sadece o gece olacak diye bişi yok bende çok üzüldüm stres yaptım daha öncedende yazmıştım kendimden nefret ettim ya ama 3 ay sonra düzeldi artık onu düşünmemeye balkadım sorun nerde biliyorumsun o gece olacak olmalı diye bnakıyoruz olaya yok böle bişi zamanla düzeliyo ben parmak egzersizi vs yapmadm tatlm psikolojik bişi bu ama egzersizde yap tabi iyi geliyomuş benim zamanla düzeldi eşin destek olsun bide oraya çok kafa verme düşünme sen diğerlerini yap bide onu yavaş yavşa yap vajina kaslarını sık bırak sık gevşet bu da iyi geliyo hemen düzelecek diye kafana sokma ama geçiyo valla ben bir ömür olmayacak demiştim ama öle değilmiş :)şimdi sorun yok çok şükür

tatlm benim 3 ay sonra düzelmeye başladı sadece o gece olacak diye bişi yok bende çok üzüldüm stres yaptım daha öncedende yazmıştım kendimden nefret ettim ya ama 3 ay sonra düzeldi artık onu düşünmemeye balkadım sorun nerde biliyorumsun o gece olacak olmalı diye bnakıyoruz olaya yok böle bişi zamanla düzeliyo ben parmak egzersizi vs yapmadm tatlm psikolojik bişi bu ama egzersizde yap tabi iyi geliyomuş benim zamanla düzeldi eşin destek olsun bide oraya çok kafa verme düşünme sen diğerlerini yap bide onu yavaş yavşa yap vajina kaslarını sık bırak sık gevşet bu da iyi geliyo hemen düzelecek diye kafana sokma ama geçiyo valla ben bir ömür olmayacak demiştim ama öle değilmiş :)şimdi sorun yok çok şükür

Şu anda bana da öyle geliyor herkes sormaya başladı çocuk yok mu diye buda üzerimde bir stres yaptı inşallah ben ve benim gibilerde biran önce yeneriz bu durumu ama dediğin gibi tamamen psikolojik insanın kendi vücudunu tanımaması ve yanlış anlatılagelen şeylerden kaynaklı bir durum

arkadaşlar yazılanları çok okudum ama ben bu hafta sonu emla krem ile denicem kadın doğumcuda ana emlayı önermişti sizin fikirleriniz ne emla konusunda?

arkadaşlar yazılanları çok okudum ama ben bu hafta sonu emla krem ile denicem kadın doğumcuda ana emlayı önermişti sizin fikirleriniz ne emla konusunda?

emla kullanmadım ama iyi oldugu söylendi..ben anestol ve gleitgelen kullandım çokta memnun kaldım..femolub var hem kayganlaştırıcı hem uyarıcı oda güzel su bazlı..

Back
X