yok egsersiz yapmadım hiç. az da olsa yapamadık . benim korkularım yüzünden
anladım canım,sen de benim gibiymişsin ben de bacaklarımı dahi açamıyodum
canım öncelikle sana tavsiyem bir an önce egzersizlere başlaman,bunun tek yolu egzersiz inan
çünkü egzerszilerle oraya bişeyin girebildiğini,oranın file gibi içine ne alırsa o kadar genişleyeceğini ve hiç acımadığını anlıyoruz
ve vajimizi tanımış oluyoruz,biz bilmediğimiz için korkuyoruz vajiyi,ama öğrenince beyin de bunu algılıyo ve egzersizleri düzenli yapınca başaramamak için bi neden kalmıyo
canım önce bi medikal eldiven ya da kayganlaştırıcı prezervatif ve ultrason jeli edin kendine,ve aynayı al karşına vajini incelemeye başla
ıkınarak ordaki deliği görebilirsin,ve çişini tutup bırakıyomuş gibi kegel egzersizi yap,bu şekilde de vaji kaslarını kontrol etmeyi öğrenebilirsin
o deliği gördükten sonra da ister bikaç pamuk çubuğunu ya da serçe parmağını içeriye nefes alıp vererek ıkınarak almaya çalış canım
ıkınarak deliğin açıldığını göreceksin,ve açıldıkça yavaşça parmağını içeriye ittirebilirsin,önce parmağının ilk boğumu sonra gene ıkınarak ikinic boğum ve sonra sonuna kadar alabilirsin
ve daha sonra da iki parmak ,mum aparatı yavaş yavaş kalınlaştırarak ilerleyebilirsin
tabi bu süreç biraz azim ve sabır istiyo,ama egzersizlerini düzenli yaparsan ve pes etmezsen 1 aya kalmaz halledersin
canım bi ayna al karşına ve vajini incelemeye bir an önce başla,takıldığın yerlerde de mutlaka buradaki arkadaşlara sor
kim varsa sana mutlaka yardımcı olurlar