• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar farkındamısın birden çoğaldık :((( bu sorunu yaşayan ne kadar kişi varmış ..... aman yarabbim hepimize yardım etsin

karabiber34 cnm bende nasipse bu ay evleniyom banda yardımcı olurmusun ben sana mesaj gönderemiyom karabiber sen gönderirsen adresini ben eklerim.yada face kullanıyosın oda olur.teşklr

oo hadi maşallah herkes yensşn geçsinler olsun. bizimde reglimizz bitsin bizde yapıcaz. biran önce egz. yapmak istiyorum :) kasımda bitsin bu iş karabibercim.
Kasım da aşk başkadır diyelim bizde di miii :):nazar:

inşallah tatlım yaaa:)))) yarın reglim biticek inşallah , başlıcam ...... birdahaki regliye bitirelim , dediğin gibi kasımda aşk başkadır :)))))))

arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba,

bundan 2 ay kadar önce yazmıştım sanırım..benim de vaji problemim vardı..parmak egzersizlerine başlamıştım ve azimliydim..ancak ne yalan söyleyeyim,ben diğer arkadaşlar gibi azimle devam edemedim ve bıraktım bi süre sonra..anladım ki profesyonel yardım almadan olmayacak..tabi kendisi başaranları çok takdir ediyorum ama ben o kadar cesaretli olamadım malesef..sonra int.te hem güvenilir hem de uygun fiyatlı doktor araştırırken jinekomedin web sayfasında dr.yeşim yerçok a rastladım..bir çoğunuz ismini duymuşsunuzdur sanırım..kadın doğum,labioplasti ve özellikle vajinismus konusunda gerçekten ihtisas yapmış ve çok iyi bir doktor olduğu yorumları vardı..aradım,fiyat bilgisi aldım..2000 tl ücreti..çok pahalı değil bana göre..ama asıl önemli olan,hemşiresinin söylediği "%95 değil % 100 çözüyoruz cümlesi oldu..çok nadiren,bunu görev gibi algılayıp ilk seferde yapamayanlar oluyormuş.onlar da 2.seansda mutlaka yapabiliolarmış zaten..ve zaten ilişkiye girene kadar da ayrıca ücret almıyormuş doktor hnm..randevu alıp gittik..gerçekten bahsedildiği gibi inanılmaz tatlı dilli,insanı rahatlatan harika bir doktor yeşim hnm..hemşiresi hülya hnm. da öyle..parmak egzersizi beni demoralize ettiği için bırakmıştım..zaten bu sebepten dolayı pek tavsiye etmiyorlarmış..ama tabiki kendi çabalarıyla yenenlere hayranım..

neyse yeşim hnm,anestol kremle vajinanın içini,anatomik yapısını muayene etti..tabi ben bi yandan çok gergindim,ellerimle üzerimdeki önlüğü sıkmışım,nefesimi tutmuşum farkında olmadan..hemşiresi hülya hnm beni rahatlattı :) sonra yeşim hnm dedi ki "şuan bi acı ya da bişey hissediomusun" dedi..acı yok sadece bi baskı hissi var dedim..şuan 2 parmağımı da sonuna kadar soktum dedi..inanamadımmmm :53: ben ki pamuklu çubuğu bile içeri ittiremezdim..seans 1 saat sürüyor..seansın sonuna doğru bi tane penis maketi hazırladılar..boyu işaret parmağımızdan biraz daha uzun,ve hafif kalın..dışı naylon,içi pamuklu gibi ama sıkı bişeyler var..ben tabi bunları yattığım yerden göremiyordum..bacaklarımı tavana kadar diktiğim için :) sonra yeşim hnm ufak ufak sokmaya çalışacağını söyledi..ve seansın sonunda ben pns büyüklüğünde ve orta kalınlıkta maketi içime alabilmiştim..yine inanamadım..ayna tutup gösterdiler..gerçekten büyük bir olaydı benim için.bi de vajinamn normale göre biraz dar olduğunu ama zamanla,ilişki yaşadıkça alışacağımı söyledi..:26: o akşam mutlaka eşimle ilişki denemem gerektiğini belirtti..aynı akşam sorunu halletttikkkkk:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: biraz uzun oldu ama belki doktor hakkında fikir sahibi olmak isteyenler olur diye anlatmak istedim..hayatımdaki tek sorun buydu ve hala kurtulduğuma inanmıyorum..darısı herkesin başına:3:

bana yardım et lütfen sana mesaj attım..cevap yazarsan sevinirim ne olur..

canım aparat derken neyle denediğini anlamadım ama sana mumu öneririm ucunu biraz incelt ( ucunu derken ilk sokacağın yeri biraz incelt sonra kalınlaşsın ) yavaş yavaş nefes alıp ver , nefesi verirken yavaşca içeri ittir bu arada kayganlaştırıcıyı bol sür bak nasıl giriyor ....

evde aparat olarak kullanabileceğim kalem var. kalemi peçeteyle sardım. preze geçirdim bebeyağını bolca sürdüm denedim , 4 yada 5 cm girdi

yeni gelen arkadaşlar varmış hoşgeldiniz.. geçmişi tam okuyamadım bu gece okucam:)
bu vaji egz. ile yüzde yüz yenilebilen bu durum. bende aynı durumdayım. eskiden egz. benim için imkansızdı şimdi mum alıyorum.
orası genişleyen bir yer ve hiç acı yok. eg.z yaptıkça bunu anlıcaksınız. hepimize kolay gelsinn... :)

evet ilk denememdi bgn sabah oldu hemennn..ama dedm ya girerken biraz zor oluo ama grdkten snra kocamannn orası ama 10 15 defa yaptmm..sen hangi aşamadasın cnm..neler yapıosun??

ben parmak çalışması yaptım, ptesiden beri yapıyorum egzersizi, bugün aparata geçeyim dedim. zorlandım. parmakta zorlanmamıstım. eve yorgun ve sinirli geldim o yüzden olabilir mi

karabiber34 cnm bende nasipse bu ay evleniyom banda yardımcı olurmusun ben sana mesaj gönderemiyom karabiber sen gönderirsen adresini ben eklerim.yada face kullanıyosın oda olur.teşklr

canım benim sen buraları fazla okuma bence sakın beni yanlış anlama ama buraları okuyunca ister istemez bilinç altına yerleştiriyorsun yapacağın varsada yapamassın tatlım ..... sana tavsiye edeceğim sadece şuvar acı yok .... zevk alacağın birşey olarak yaklaş konuya , buralarıda fazla okuma .... allah muhafaza eğer sende yapamazsan gel , sor yardımcı oluruz ....ama şimdi değil ......

ben parmak çalışması yaptım, ptesiden beri yapıyorum egzersizi, bugün aparata geçeyim dedim. zorlandım. parmakta zorlanmamıstım. eve yorgun ve sinirli geldim o yüzden olabilir mi

bende parmakta hiiç zorlanmamştm orta parmağımı yapabiliodum ama snra bayram fln derkenn çookk ara verdm bgn muma geçicektm çıkamadım dışarı alamadım rimel denym dedm ve hemen oldu ama ilk giriş yeri küçük gibi gelio bana grdkten snrası çok kolay nefesini dışarı ver ıkın çok rahat oluo..bikaç gn daha denycem snra penise geçicem bakalım olur inşallah...umudum varrr yapıcammm yapıcazzzz...desteklerle olucak bu işş..

evde aparat olarak kullanabileceğim kalem var. kalemi peçeteyle sardım. preze geçirdim bebeyağını bolca sürdüm denedim , 4 yada 5 cm girdi

tamam canım 4 5 cm bile gelişme , biraz dinlen ve bunu yapabileceğini düşün tekrar sabırla dene , ben saatlerimi harcıyorum egzersiz yaparken sadece rahat ol ve bunu tv karşısında dene yanında eşinde olabilir onunla sohbet ederek yap sana cesaret verir , sabırla nefes egzersizleriyle yavaş yavaş ittir 4 5 cm giriyo diyosun orda bekle birkaç nefes denemesinden sonra nefes verirken yavaşca ittir hafif popo yönüne doğru ittiriyorsun yani girişten 4 yada 5 cm sonra meyil veriyorsun aparatına korkma yavaşca ittir gireceğini göreceksin yavşca ıkınabilirsin ozaman ittirebilirsin.....

kızlar aslında benim pek vaktim olmuyor ama su an hem yemek hazırlıyorum hem dün geceden bu saate neler yazılmış okuyorum.dün burdaki arkadaşları dinledikten sonra o kadar çok kendime güvenim geldi ki anlatamam size

paptyacım kendine güvenmene çok sevindim. moral çok önemli. egz.ebaşladınmı bilmiyorum ama inş. başlamışsındır.

canım aparatta zorluyo başta devam et yavaş yavaş oda olucaktır..yılma..dene pes etme hemen bende zorlandım aparatta olmadı sert geldi bırakdınm dvm ettim yine yavaş yavaş oldu..

Ben de bugün ilk denememi yaptım önce parmak egzersizleri sonrada yavaş yavaş aperat denedim biraz yanma ve acı hissettim ama burada okuduklarıma göre ilk gün için normal sanırım umarım kısa zamanda yenerim hepinize teşekkürler

başlamana sevindim cnm. kolay gelsin. inşallah en kısa zamanda sendeyeniceksin. düzenli egz. çok önemli.
ara vermek kötü oluyo ben çok ara veriyorum çünkü.

paptyacım kendine güvenmene çok sevindim. moral çok önemli. egz.ebaşladınmı bilmiyorum ama inş. başlamışsındır.

ooooooooooooooooooo ne diyosun kızımmmmmmmmmm. tabi ilk okuduğumda başladım. bu gün düşüşlerdeyim. birden zirveye çıkılmıyo bi kez daha anladımmm uhu uhu uhuuuuu

Back
X