• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bilmemmm bebe yağyla rahat ediorum ama değiştrym ozmn ..inşalah bişi olmazzzz

okey kayganlaştırıc jel cogumuz onu kullandık sağlık ıcın bır zararı yok onu dene ıstersen
yada medıkallerden su bazlı jel alabılırsın

paticim canını hiç sıkma,bunlar da geçer ,herşeyin ilacı zaman ve sabır biliyosun
sen gönlünü ferah tutmaya çalış,herşey güzel olacak canım

oyle yapıyorum derdımı ablamlar bılıyor hepsı zaman bırak dıyor
oylede esıme kırgınlığım cok derınden ılkdefa bu kadar derınden kırgınım bılmıyorum
aksılıkte aksılık üstüne sürekli neyse bu melenkolı halımden kurtulurum inşallah:29:
sızler hıc yazmıyorsunuz nasıl gıdıyor ?

maşallah diyelim :nazar::nazar: benim 25 gün falan oldu yeneli. alışma evresindeyiz.inşallah yeni gelen arkadaşlar da hemen başarırlar.:)

ınş hepsi başarır cook kötü bi bela ben kimseye anlatamadım 1.5 sene çektim en sonunda dok gittim 3 günde yendim bir ayda alıştım şimdi cook rahatım allah şükür bebek istiyorum ışte rabbim herkezd nasip etsin kızlar ilk başta kafanızda bitirin

canım elımden geldıgınce gırıp yazıyorum takıp edıyorum burayı

sabır yenelı bır ay gectı dogru durust duzenlı bır hayat olusturamadık
yenmeden once ne hayaller yenınce hayal kırıklığı..

canım ilişkide hala zorlanıyorum ve duzenlıde olmuyor bırde esımın tavırları yaralıyor benı
zevk alıyorum dıye yazanları gördukce bendemı anormallık dıyorum hıcte ılerde ılıskıden zevk alıcağı sanmıyorum

sende durumlar nasıl bırseyler hıssedebılıyormusun ?

canım ben de yendim ama bebiş istiyoruz ve bu dönem ovulasyon dönemim diye ısrar etmeme rağmen bizimki hiç oralı değil. deli oldum bugün resmen. ben boşuna mı çırpınıp durdum dedim.yarın isteyecek eminim.zevk alma olayına gelince ben de zevk almıyorum ve ilk girişte zorlanıyorum. zamanla düzelir diye umuyorum sadece.

ınş hepsi başarır cook kötü bi bela ben kimseye anlatamadım 1.5 sene çektim en sonunda dok gittim 3 günde yendim bir ayda alıştım şimdi cook rahatım allah şükür bebek istiyorum ışte rabbim herkezd nasip etsin kızlar ilk başta kafanızda bitirin

ben de kimseye anlatamadım yorganı kafama çeker ağlardım sürekli. gecelerden nefret ederdim. eşimin bir bakışı bile yaralardı hele o laf sokmaları yok mu. bu siteyi bulunca altın bulmuş gibi oldum düzenli egzersiz yaptım ve başardım. inşallah sağlıklı bebeklerimiz de olur ve daha mutlu oluruz.

Kızlar ben yeneli 3 ay oldu hala inanamıyorum kendime hiç acı sizi yok kolayca pe içime alıyorum koçısım dalga geçiyo kendini aşmışşin diyo :) darısı hepinizin başına

allahım yaaa ne buuk mutluluktur senin için yaaaaa nazar degmesın aman aman kası bı taraflarını :) ben az önce mumla denemeye calıstım tam bır fıyasko mumum sadece ucu gırıyor anlamadım nasıl bi şeyim var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

allahım yaaa ne buuk mutluluktur senin için yaaaaa nazar degmesın aman aman kası bı taraflarını :) ben az önce mumla denemeye calıstım tam bır fıyasko mumum sadece ucu gırıyor anlamadım nasıl bi şeyim var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anestol kullanıyor musun canım? onunla da denemeye çalış başaracaksın ilk sefer öyle olması normal.ilk denememde titreme krizine girmiştim resmen.ama sonraki denemem de mumu içime alabildim.

canım ben de yendim ama bebiş istiyoruz ve bu dönem ovulasyon dönemim diye ısrar etmeme rağmen bizimki hiç oralı değil. deli oldum bugün resmen. ben boşuna mı çırpınıp durdum dedim.yarın isteyecek eminim.zevk alma olayına gelince ben de zevk almıyorum ve ilk girişte zorlanıyorum. zamanla düzelir diye umuyorum sadece.

aynen bende hala gırıslerde zorlanıyorum gelgıtlerdede
ya herkes aynısını dıyor bız yenıyoruz erkekler vajı oluyor:47:
umarım hayırlısı ıle tez vakıt hamıle kalırsın:49::29:

hepımızde olan bırseyın var canım
kendını rahatlat tv karsısında yap ve zorlanınca bekle sabret
ben ılk egsersızımden sonrakı gun ayaklarımın ustune basamamıstım
okadar tıtrıyordu ama zamanla gectı gıttı

anestol kullanıyor musun canım? onunla da denemeye çalış başaracaksın ilk sefer öyle olması normal.ilk denememde titreme krizine girmiştim resmen.ama sonraki denemem de mumu içime alabildim.

canımmmmm yaaaa anestol nedir? arastırmadım hiç... sadece penisli denemelerimzide ( tabii bu denemeler egzersizlere baslamadan burayla tanısmadan önce) xyclaione diye bir uyusturucu sprey kullandım ama cokta bir işe yaradıgını soyleyemem anestol dahamı etkilidir ???

canımmmm benimmm inanın burdaki bütün arkadaslarıma dua ediyorum,bu sevinci onlarda yasasın..2 yıl dan sonra nihayet basardımm...birde ben bu topiği sürekli takip ediyordum ama yazmıyordum,öyle daha bir çok arkadasımız olduğundanda hiç süphem yok ins tez vakitte bütün arkadaslarım yener ve bebişlerimizi konusuruz burada...bebek istiyorumm hemde çoook istiyorum sizde ne olur bana dua edin...:14::14::14:

canım elımden geldıgınce gırıp yazıyorum takıp edıyorum burayı

sabır yenelı bır ay gectı dogru durust duzenlı bır hayat olusturamadık
yenmeden once ne hayaller yenınce hayal kırıklığı..

canım ilişkide hala zorlanıyorum ve duzenlıde olmuyor bırde esımın tavırları yaralıyor benı
zevk alıyorum dıye yazanları gördukce bendemı anormallık dıyorum hıcte ılerde ılıskıden zevk alıcağı sanmıyorum

sende durumlar nasıl bırseyler hıssedebılıyormusun ?

hala tam olarak alısamadık cnm ama dun gece kendımı birazdaha rahat hıssettım bıraz daha gevsemıstım

şu eşler zaten bizi mahvedıyor sabredıcez cnm elbet o kotu gunler gectıgı gıbı bız bu gunleri atlatacagız sabıra ıhtıyacımız var

ben hala bırseyler hıssedemıyorum maalesef:19::19:sanki tüm hislerimi yıtırmıs gıbıyım jel surup olsunbıtsıne getırıyorum ön sevişme yapamıyorum hiç istemiyorum jeldenmi kaynaklı bılmıyorum inşallah bunu da aşaıcam..

hala tam olarak alısamadık cnm ama dun gece kendımı birazdaha rahat hıssettım bıraz daha gevsemıstım

şu eşler zaten bizi mahvedıyor sabredıcez cnm elbet o kotu gunler gectıgı gıbı bız bu gunleri atlatacagız sabıra ıhtıyacımız var

ben hala bırseyler hıssedemıyorum maalesef:19::19:sanki tüm hislerimi yıtırmıs gıbıyım jel surup olsunbıtsıne getırıyorum ön sevişme yapamıyorum hiç istemiyorum jeldenmi kaynaklı bılmıyorum inşallah bunu da aşaıcam..

:) vaji yi yendik ama hala tık yok bende bişe hissetmiyorum bi an önce olsun bitsin istiyorum,eşimde bana küsüyo :( gerçekten çok zor bi durum millet bu işi zevk için yapıyo bizde tık yok.....

Günaydın kızlarr, belinay balım sonunda gelebildin, kaynanayı gönderip:))))):9:

Bildiğiniz üzere dün gece yeni yarışma başlattık kızlar, bu ay sonuna kadar, artık lütfen bu ay sonuna en az 5 gelin çıkaralım diyoruz dimi belinayım:)

iyi geceer kızlar ben kaçar:))

dün gece denedim..
elimle dokunmaya bile korkuyordum..elimle yanlardan tutup iyice gerdiğimde bile açılma oluyor
serçe parmağım giriyor şuan
defalarca denedim.
şimdi bu akşam daha kalın birşeylerle denicem yinede çok korkuyorum ama yapıcam bakalım
cumartesi eşim şehir dışından dönecek hazır olsun istiyorum çok gayretliyim ama bakalım

dün gece denedim..
elimle dokunmaya bile korkuyordum..elimle yanlardan tutup iyice gerdiğimde bile açılma oluyor
defalarca denedim.
şimdi bu akşam daha kalın birşeylerle denicem yinede çok korkuyorum ama yapıcam bakalım
cumartesi eşim şehir dışından dönecek hazır olsun istiyorum çok gayretliyim ama bakalım

Oleyy harikasın belma, süpersin:)) serçe parmagını ilk denemede alabilmen süer canım:)), şimdi orta parmak ya da iaşret paragınla tek dene, onu da yapabildiğinide, orta ve işaret parmagınla beraber 2 parmak girmeye çalış:)) Hadi bakalım:)) Bu arada bol kayganlşatırıcı kullanmayı ihmal etme, daha koaly olur:))

Günaydın kızlarr, belinay balım sonunda gelebildin, kaynanayı gönderip:))))):9:

Bildiğiniz üzere dün gece yeni yarışma başlattık kızlar, bu ay sonuna kadar, artık lütfen bu ay sonuna en az 5 gelin çıkaralım diyoruz dimi belinayım:)

günaydın datluumm:54::54: kaynana uyurken kaçamak yapıyodm kimselelr yoktu neyseki rahatım artık:9::9: baya kalaba oldu egzersizcilerde aktif olur umarım sürekli çekidüzen vermek lazım dagıldı topik egzersizci çok gaz verecek adam yok yaw herkes firarda..başlatalım balım yarışmayı yaz listeyi sen şimdi:16:

Son düzenleme:
dün gece denedim..
defalarca denedim.

çok güzel canım..parmak bikere olduysa dvmı ergeç geliyo yeterki düzenli yap egzersizini..ama acele etme öyle şimdi serçeden işarete geç sonra orta parmaga daha sonra küs şeklinde yap parmagını öyle dvm et ok.:34:

Back
X