Canlarım dün akşam egzersizime kaldığım yerden devam ettim.İlk egzersizimi tek kulak çubuğu ile yapmıştım, ilk denememde hepsini alabilmiştim.Sonra bayram oldu , regli oldum derken bayağı ara vermiştim işten yorgn geldiğimiçin birtürlü başlayamıyordum uyuya kalıyordum.Dün akşam da kendi kendime egzersizimi aksatmayacağım dedim bu akşam yapacağım.Bir daha ki reglime kadar bitsin istiyorum çünkü inş ..sonra kulak çubuğunu çift yaptım ama bir türlü olmadı moralim bozuldu , uğraştım uğraştım olmadı, yılmadım tek kulak çubuğu ile denedim , sonra çift kulak çubuğunu denedim olduu ama nasıl mutlu ldum anlatamam size..Sonra bir cesaret geldi dedim 3 kulak çubuğu ile yapacağım güzelce streçledim bol ultrason jeli sürdüm ve kulak çubuğunu sokmaya çalışıyrum olmuyor yine uğraştım , sonra bu da girecek dedim kendi kendime acır gibi oldu , belli bir yere girdikten sonra kalınlığından mıdır nedir olduğu yerde kaldı ilerlemiyor ittiriyorum gitmiyor , biraz gitgel yaptım sonra nefes egzersizi yaparak kendimi rahatlattım sonra tamamını içime aldım içerdeki kaslarımı sıkıp sıkıp bıraktım ne acı ne birşey sadece girdiğini hissettim o kadar çok mutluyum, sanırım bayağı ilerleme kaydediyorum , bu akşamda inş. 4 çubuktan 8 çubuğa çıkmaya çalışacağm bakalım ne olacak :)))))))