• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnmm aparat yapıorumm biyandan sizleri okuorumm..koçun hayrlı olsunn:))ben emla kullanmştm bak oda çok etkiliiihiiç bişi hisstmiosun..tabii koçlar tavsiye edermi bilememmm..beni felaket uyuşturuoo
bnde bide bebe yağı kullanıorm oda çok ii..bnde kötü bişi yapmadııı..ama zararlı diolarrr..allah korusun.ama inanılmaz kayganlaştırıo

uyuşturucu aparatta çok az bide pens denerken kullanın..ama jele yüklenin uyuşturuculara deil..ilişki olur sonra baglı kalır bırakamazsınız..çok az kullanılcak jel bol ok. butter seninde koçlugunu yapablrm:16:

cnm ben uzun zamandır ultrasn jeli kullanıyorum çok şükür mantar olmadım. duymamıştım bunu. belki kişiden kişiye değişiyordur :S

canım bende su bazlı die bişey olmaz sanıyodm..nazlı85 i bilyosn onun öyle olmuş..ben begenmedimde ultrason jelini.. gleitgeleni şiddetle tavsiye ediyorum..nazlı gleitgelen kullanmış sonrasında oda çok memnun kalmış çok fark var diodu çok iyimş ...

canım bende su bazlı die bişey olmaz sanıyodm..nazlı85 i bilyosn onun öyle olmuş..ben begenmedimde ultrason jelini.. gleitgeleni şiddetle tavsiye ediyorum..nazlı gleitgelen kullanmış sonrasında oda çok memnun kalmış çok fark var diodu çok iyimş ...

gleitgelen bende de var cnm gerçekten iyi ama onu az kullanıyorum bol bol sürdüğüm için ultrason jeline yükleniyorum gleitime kıyamadım :) yenince onu kullanırım dedim:)

koçum belinay ozamn ben şimdi gleitgelen alıyorum,bunu bolca egzersizde kullancam. bide anestol onu en son aşamada kullancam dimi. bi daha eczeneye gitmek istemiyorum çünkü

belinay ben şimdi çıkcam kaç gündür işleri aksatıyorum evde, gleitgelen ve anestol alcam şimdi çıkıpta, bi de mum alcam. başka bişeye gerek yok dimi. anestol mu emla mı alayım.

niye kullanmıyosun ki, niye kıyamıyosun. kullanmayıpta napcan onu. bana gönder o zaman.

arakadaşlar banada yardımcı olabilirmisiniz. ben de ergersiz yapıyorum fakat eş parmağıyla yapabiliyorum kendim hiç bişekilde yapamıyorum. çift eş parmağının yarısına kadar alıyorum git gelde yapıyorum tek parmakla çok rahatım zaten. sadece ultrason jeli kullanıyorum.benim şöyle bi sorunum var ben3 ay öncede bu aşamaya geldim ama sonra p...sle deneme yaptık yarısına kadar alabildim sonra adet dönemi falan derken ara verdik. şimdi tekrar başladık ve bu aşamaya kadar geldik.ama yine p....s deneemsi yaptık. ama başını bile alamadım. ve yine bütün moralim bozuldu bi 3 ay daha ara vermek istemiyorum ama tüm inancımda gitti lütfeen yardım edin bana:((

belinay ben şimdi çıkcam kaç gündür işleri aksatıyorum evde, gleitgelen ve anestol alcam şimdi çıkıpta, bi de mum alcam. başka bişeye gerek yok dimi. anestol mu emla mı alayım.

cnm ben anestol kullandım emlayı bilmiyorum ama onunda iyi oldugunu söylüyolar sen bilirsin artık..mum streç prezervtf jel v anstl bukdr:9:mezroylada ölçmen gerekeck enini boyunu:9:

slm arkadaşlar :))) benim reglim bugün bitti yarım kaldığım yerden devam ettim .... en son 9 cm mum yapmıştım bugün tekrar yaptım ve yaklaşık yarım saat içimde tuttum ..... akşam tekrar deneme yapıp yarın 10 cm düşünüyorum , çok mu erken 10 cm için ???? ne dersiniz

kızlar ya kasım gelini olmak istiyorum,aralık ayına yeşim kök hanıma randevum var o zaman kadar halledemezsem o doktora gideceğim.aranızda görüşen var mı o doktorla?

Back
X